Erken Hamilelik Belirtileri

umutsuzcum kız üzülme bak bende bu yumurtlama dönemimin coğunu grip oldum feci bişekilde yatarak geçirdim.pek çalışmadık.olsun ya napalım.olur inşallah.

valla dikkt etmedik ve çok rahattık kafamız rahattı boş vermek iyi oluyo bu konularda aslında insan kendni daha iyi hissediyo ve hayal kırıklıklarıda azalıyo, adet tarihin ne zamandı canım

umutsuzcum kız üzülme bak bende bu yumurtlama dönemimin coğunu grip oldum feci bişekilde yatarak geçirdim.pek çalışmadık.olsun ya napalım.olur inşallah.

canım yumurtlamayı boşver bak benimki adetimden sonraki ilk ilişkimden.İnşallah hepiniz bu ay hamile haberlerinizi verirsiniz bize

walla bende ne belirti ne bişe... gerçekten de nereye baksam hamileler çarpıyor.eşimde sağolsun eve hep geç gelir gelincede uyur.yanı dışarı cıkalım hava alalım aklımız dağılsın demez.napalım.olcak o kadar

valla kızlar uzun zamandır böyle biraraya gelemiyoduk çok özledim sizlerle böyle sohbetleri inanın beni kimse sizlerle sohbet ettiğim kadar rahatlatmıyo hiçbirinizi tanımıyorum ama gerçekten hepinizide çok seviyorum

inşallah olur ama umudum yok hiç.umutsuzdan farkım kalmadı:))) ağlamaklı oluyorum kaç gundur.sağol suzansan inşallah dediğin gibi olur.benim adet tarihim 9 kasım umutsuz.ikimizde dikkat etedik bu ay bakarsın hamiş oluruz.

bizde seni seviyoruz canım.:1hug:

süper olur ya, inşallah suzanşanla yakındı geçen ay adet tarihlerimiz onu bu ay gönderdim yalnız kaldım şimdi seninle yakın sayılır inşallah senide hamişler listesine göndeririz(ben kendim için dua ediyorum aam tutmuyo galiba kızlar sizler içinde dua ettim kabul oldu) kendimi saymayım bari siz dua edin benim için

canım İnşallah ikinizde bu ay hamile kalırsınız adet görmezsiniz.:Saruboceq:

olurmu canım ya dualarımız geri cevrilmez herşeyde hayır vardır. walla kızlar açık konusayım bu sitedeki hamişler dışındakı hamişler gözüme batıyor.hepimiz aynı sıkıntıyı cektiğimiz için batmıyorsunuz gözüme itiraf edeyim dedim zaten şimdi varmısın yokmusundakı yarışan adamın karısıda hamleymiş.herkes alkışlamak için ayağa kalkıyor o kalmıyor bile bişe olacak diye o kadar yani battı dikkatımı cekti.

inşallah görmem, benim durumum çok ilginç ya her ay hamileliğin başka bi belirtisini yaşıyorum ama olmuyo demekki hepsinin biraraya gelmesi gerekiyo her ay birini yaşarsama daha baya bi zamanım var demekki, kızlar yukarda bazı belirtileri saydım bi yorum yapmadınız

ahanda eşim geldi gelmez gelmez tam sizi bulunca gelir.ben biraz bakayım karnıda açtır şimdi.dönerim ama.kaçmayın hemen.

banada çok batıyo gelgitcim ya valla bugün bi arkadaşa gittik 4 aylık hamile çay yapmaya bile kalkamıyo el üstünde tutuyo kocası, benim eşimde bana her zaman değer verir tabi ama nebiliyim batıyo işte dediğin gibi

bizde seni seviyoruz canım bu ay zaten gelgit ve senden haber bekliyorum hadi bakalım:CüvCüv:inşallah:Saruboceq:

umutsuzcum belirtiler adetine yakın başlıyor senin yani pskolojikte olabilir.ben belirti gibi yaşadığım seyleri dikkate almıyorum bile hayal kırıklığı olmasın diye.sende alma boşver.belkide hiç belirti yaşamadan hamiş olduğumuzu öğrencez.ama insan beklemiyorum desede adetine 1 hafta kala az da olsa umutlanıyor elde değil biliyorum.ama düşünmeyelim boşver.

inşallah hatay ben senden bu ay bekliyordum ve o haber geldi bizde inşallah sana beklediğin haberi veririz.

hamile kalmak için çalışmalara başladığımızdan beri bende kafamı nereye çevirsem hep bir hamile denkgelirdi ve herkesmi hamile kardeşim deyip sinir olurdum.şimdi bende hamileyim ve o kadar batmıyor sadece hamileyim diye kasıntı kasıntı dolaşanlara uyuz oluyorum:mymeka:

bakalım nasıl başaracaksak artık düşünmemeyi çok zor, hataycım bende bekliyorum hep aslında ama yok işte inşallah vardır bu sefer, hep hayal ediyorum hamiş olunca nasıl versem haberi diye boşa çıkmaz inşallah hayallerim umutlarım

canım etmez miyiz, her zaman ediyoruz. inşallah bu ay sıra gelgitle ikinizde. hadi bakalım hayırlısı. bu ay olmazsa önümüzdeki aya... eee artık sizin vaktiniz geldiiii:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

walla o kasıntılardan benim çevremde cok var daha dun bitanesiyle berberdim sorsan arkadaş kasıntı ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…