Erken Hamilelik Belirtileri

canım önyargılı olma nerden biliyorsun olmadığını.bence pozitif düşün.İnşallah hamilesindir.

inşallah öyledir ya çok umutsuz değilim ama temkinli olmayada çalışıyorum kırmızıları görünce çok üzülmeyim diye, bazen yarın gidip kan testi yaptırsammı diye düşünüyorum ama sonra vazgeçiyorum daha 3 gün var adetime, 4 gün geçince bile test yapmamıştım bu ayda sabredebilirim, se ne durumdasın ağrıların falan oluyomu karında ufakta olsa şişlik varmı, kirpiklerin karıştımı, göğüslerinde değişiklik varmı

canım göğüslerdeki şişme adet tarihimden önce başlamıştı.genel anlamda vücutta bir şişlik var gibi geliyor bana pantolonlarıma sığamıyorum hepsi tam üstüme göreydi biraz şişince dar geldi o da sıkıcı oluyor rahatsız ediyor.senin anlayacağın alışverişe çıkmak zorunlu hale geldi

kirpiklerin karıştımı peki bunu çok merak ediyorum bazı yerlerde hamişlik belirtisi olarak yazıyoda, ne zevklidir bu alışverişler bile ya insan hamiş olamayınca herşeye çok özeniyo biliyomusun

kirpiklerin karıştımı peki bunu çok merak ediyorum bazı yerlerde hamişlik belirtisi olarak yazıyoda, ne zevklidir bu alışverişler bile ya insan hamiş olamayınca herşeye çok özeniyo biliyomusun

bende öyle olmadı ben makyaj yapmayı sevmiyorum rimelde kullanmadığım için karışmamış olabilir.ama gerçekten ben kirpiklerin karışmasını ilk defa burada duydum ve hala alaka kurmuş değilim.ama varsa böyle bir belirti bende olmadı

offf ya inşallah bendede belirti olmadığı halde hamiş olurum

İnşallah bu defa hamilesindir canım.Allah sanada bu duyguyu yaşamayı nasip etsin.:Saruboceq:

inşallah canım bütün isteyenlerle beraber, bu aydan sonra bütün kozlarımı kullanıcam kürler falan, birde burda geri sayfalarda soğan kürü diye bişey okudum onuda yapıcam tutmazsada artık doktor yolu görünür bana

bu ayda olmasaydı bende dr a gidecektim yani bu ay kendime tanıdığım son şanstı ve dra bebeğimi görmek için gittim.Allah büyüktür canım.o istedikten sonra en olmazlar bile oluverir yeterki biz umudumuzu kaybetmeyelim

slm kızlar bişey sorucam idrarda gebelik testleri adet günü geçtikten 10 gün sonra yapılıyosa düzensiz adetlerde nasıl yapılıyo?en son adetten 10 gün sonra mı :S kafam karıştı

tesekkür ederim canım cok tecrrübesizim bu yüzden sorup duruyorum herseyi idare edin artık benikaydirigubbakcemile3 persembe veya cuma gunu testı yapıp suphelerden arınıcam ınsallah yerlesme kanaması ıse o lekelenme seklınde gelen 22ekım dıye gırdım hesaplaycıya 1hafta 5gunluk dıyor bu kadar erken bellı olur yıne de demı ama bi soru daha:CüvCüv::CüvCüv:

kızlar adetimin günü geçeli birkaç gün oluyor düngece gebelik testi yaptım tek çizgi ama hala adette olmadım(adetlerim düzenliydi)
Gebelik testinin sapma olasılığı kaç..

kızlar adetimin günü geçeli birkaç gün oluyor düngece gebelik testi yaptım tek çizgi ama hala adette olmadım(adetlerim düzenliydi)
Gebelik testinin sapma olasılığı kaç..

canım gec döllenme olabilir a zaman hemen cıkmıo bence 1 -2 gün sonra tekrar dene inşallah hamişsindir

kızlar günaydın herkeze selamlar özge ceylan testini sabah ilk idrarınla yap hayırlısı inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…