canım önyargılı olma nerden biliyorsun olmadığını.bence pozitif düşün.İnşallah hamilesindir.
inşallah öyledir ya çok umutsuz değilim ama temkinli olmayada çalışıyorum kırmızıları görünce çok üzülmeyim diye, bazen yarın gidip kan testi yaptırsammı diye düşünüyorum ama sonra vazgeçiyorum daha 3 gün var adetime, 4 gün geçince bile test yapmamıştım bu ayda sabredebilirim, se ne durumdasın ağrıların falan oluyomu karında ufakta olsa şişlik varmı, kirpiklerin karıştımı, göğüslerinde değişiklik varmı
canım göğüslerdeki şişme adet tarihimden önce başlamıştı.genel anlamda vücutta bir şişlik var gibi geliyor bana pantolonlarıma sığamıyorum hepsi tam üstüme göreydi biraz şişince dar geldi o da sıkıcı oluyor rahatsız ediyor.senin anlayacağın alışverişe çıkmak zorunlu hale geldi
kirpiklerin karıştımı peki bunu çok merak ediyorum bazı yerlerde hamişlik belirtisi olarak yazıyoda, ne zevklidir bu alışverişler bile ya insan hamiş olamayınca herşeye çok özeniyo biliyomusun
bende öyle olmadı ben makyaj yapmayı sevmiyorum rimelde kullanmadığım için karışmamış olabilir.ama gerçekten ben kirpiklerin karışmasını ilk defa burada duydum ve hala alaka kurmuş değilim.ama varsa böyle bir belirti bende olmadı
offf ya inşallah bendede belirti olmadığı halde hamiş olurum
İnşallah bu defa hamilesindir canım.Allah sanada bu duyguyu yaşamayı nasip etsin.:Saruboceq:
inşallah canım bütün isteyenlerle beraber, bu aydan sonra bütün kozlarımı kullanıcam kürler falan, birde burda geri sayfalarda soğan kürü diye bişey okudum onuda yapıcam tutmazsada artık doktor yolu görünür bana
slm kızlar bişey sorucam idrarda gebelik testleri adet günü geçtikten 10 gün sonra yapılıyosa düzensiz adetlerde nasıl yapılıyo?en son adetten 10 gün sonra mı :S kafam karıştı
canım seninki üstüne görme ise zaten dr eylül ayındaki adetinden itibaren hesaplıyor ben onu anlatmaya çalışmıştım.ama sen zaten ilişki tarihini biliyorsun eğer hamile kaldıysan o tarihten itibaren hesaplarsın kaç haftalık olduğu ortaya çıkar.
kızlar adetimin günü geçeli birkaç gün oluyor düngece gebelik testi yaptım tek çizgi ama hala adette olmadım(adetlerim düzenliydi)
Gebelik testinin sapma olasılığı kaç..
canım gec döllenme olabilir a zaman hemen cıkmıo bence 1 -2 gün sonra tekrar dene inşallah hamişsindir
çok tşk ederim çok istiyoruz ..İnşallah hepimize nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?