Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım üstüne görme olayı zaten hamile olduğun halde adet görmeye devam etmektir.bu olay bazen birkaç ay olur yada çok nadirde olsa 9 ay boyunca üstüne görme olanlarda olur.eğer seninki üstüne görme olayı ise hesaplarken 22 ekimi değil bir önceki adet tarihini dikkate almalısın bildiğim kadarıyla
selam kıslar....
umarım buraya yazı yazan herkes çok kısa zamanda hamile kalır.. buradaki link erken gebelik belirtileri ama kimse belirtisini yazmıyosanırım artık belirtilerimiz bile kalmadı. bende bu ay hiç bi belirti yok. sadece şislik var o kadar. Allah her isteyene tez vakitte nasip etsin. beklemek çok zor.. öptüm hepinizi..
haklısın canım benim..
evet canım 6 aaydır deniyrz .. hala tık yok kaydirigubbak cemile3 bakalım artık. hayırlısı canım.. bu ay çok ümitliyim umarım olur.. bu ay goğüslerim şiş, karnımın altı tam kasıklarımın ortasında ağrı ve şişlik var. bulantı falan yok.. bakalım artık 5-6 kasımda adet olmam lazım. umarım olmam...sen de bebiş istiyenlerdensin sanırım..:CüvCüv:
hayatım bir önceki adet tarihim 29 eylüldü ama ben 12 yada 13ekım gıbı kaldıysam hamıle kaldım adetim de 26ekımde gelmelıydı 22sınde pıhtı pıhtı damla damla oldu 29eylülü baz almam imkansız zatenilişkide bulundugumuz tarıh ondan sonra oldu bu yuzden soruyorumgamyoncuiremsugamyoncuiremsu
slm kızlar nasılsınız
iyiyim canım sen nasılsın
iyi canım ya kasım listesinin başında ben varım ya strese girdim şimdi kasım ayının ilk maduruda ben olmam inşallah ben hamiş olurumda ayağımı sürümüş olurum gerisi arkamdan gelir sırasıyla:lepi:
canım kasım ayının ilk bekleyeni hala adet olmadı sanırım beklemede olanların listesinde.İnşallah bu listedekilerin hiçbiri adet olmazda hamiledir.
ayyy evet ya ona dikkat etmemiştim inşallah onlar hamiş olurda bizde arkadan geliriz ama yok işte biliyorum aslında:çok üzgünüm: