canım etmez miyiz, her zaman ediyoruz. inşallah bu ay sıra gelgitle ikinizde. hadi bakalım hayırlısı. bu ay olmazsa önümüzdeki aya... eee artık sizin vaktiniz geldiiii:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
suzancım sen eşine nasıl söyledin tepkisi ne oldu
bakalım nasıl başaracaksak artık düşünmemeyi çok zor, hataycım bende bekliyorum hep aslında ama yok işte inşallah vardır bu sefer, hep hayal ediyorum hamiş olunca nasıl versem haberi diye boşa çıkmaz inşallah hayallerim umutlarım
alemsin kız umutsuz.olurmu hiç.daha birsürü yol var önumüzde.sorun varı yokmu.varsa ne yoksa aşılama yada çatlama iğnesi.hiç olmadı tüp bebek.yanı şimdiden bu kadar karamsar olmayalım.değilmi ama.bekle bakalım daha 6 ay olmadı senin denemeye başlayalı.hele olsun bakalım ondan sonra doktor kontrolu var.
kızlar merak ediyorum siz şimdi hamişsiniz ya bizim anlattıklarımızı daha öncekiler gibimi okuyup anlıyosunuz yada sanki bunları daha önce hiç yaşamamış gibimi oluyo insan, çünkü artık aynı şeyleri yaşamıyoruz ya yani aynı durumda değiliz ya artık
ilk test yaptığımda 1-2 dakika bile olmadan ben bir bakayım merak ettim dedim eşime baktım ve ikinci çizgiyi gördüm hemen eşime söyledim ama görene kadar inanmadı şaka yaptığımı sanmış.görünce sarıldı canım ya o kadar heyecenlendı ve duygulandı ki.o gün anladım kafasına tek takan ben değilmişim belli etmesede o da benim kadar çok takıp üzülüyormuş.Allah herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin:Saruboceq:
kızlar merak ediyorum siz şimdi hamişsiniz ya bizim anlattıklarımızı daha öncekiler gibimi okuyup anlıyosunuz yada sanki bunları daha önce hiç yaşamamış gibimi oluyo insan, çünkü artık aynı şeyleri yaşamıyoruz ya yani aynı durumda değiliz ya artık
olucak olucak sabret çok yakın hemde bana bak kız biraz tam 3 yıl 3 aydır bekliyodum.sen daha çok yenisinböyle tatlı bi bebiş haberi ver bize valla hamile olda sen öyle güzel müjdelersinki bizde göbek atrız valla
o günleri unutmak mümkünmü canım.o kadar çok üzüntü ve sıkıntılar yaşadıkki Allah kimseye yaşatmasın böyle şeyleri.İnşallah sizde en kısa zamanda hamile kalırsınız.
ben bu ay olmazsa adetimin ilk gunu gideceğim gittiğimde öyle söyedi bu ay.kullandığım tüm ilaçları ve test sonuclarını istedi.bakalım ne diyecek belki yumurtalar çatlamamış olabilir.belki aşılama bilmiyorum.ne diyecek bakalım 2 haftaya kadar belli olur.
ben eşime söylediğimde ikimizde iş yerindeydik yemek yiyomuş yazık dedimki napıyosun yemek yiyorum dedi iyi dedim sana bi haber vereyimde yemek boğazında kalsın dedim.oda haber güzel olsun dedi ama hiç aklına bebek gelmedi çünkü adetime 1 hafta vardı daha bende aklına gelene kadar söylemedim çok istediğimiz bişey dedim sadece hemen anladı zaten.gerçektende yemek boğazında kalmıştı.1hafta hergün bhcg ve gebelik testi baktık inşallah salı günü bebişide görürüz:ecrin_bebek:
off ya çok uzun ve yorucu işler bunlar hiç gitmek istemiyorum doktora aslında, inşallah gerek kalmaz bu ay hamiş oluruzda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?