merhaba canım.nasılsın.bebişin seni üzmüyor demi(mide bulantısı falan)[/QUOcanım nerelerdesiniz ya çok özledim sizi
merhaba canım.nasılsın.bebişin seni üzmüyor demi(mide bulantısı falan)[/QUOcanım nerelerdesiniz ya çok özledim sizi
kaçgündür sayfada sorun vardı sadece arkadaşlara denkgeldiğimde yazdım onun dışında okuyup çıktım.hamilelik nasıl gidiyor bakalım
ya niye buralara kimse uğramıyor kızlar nerdesiniz
yok bebiş üzmeye başlamadı daha salı günü doktora gidecem canım çok merak ediyorum bhcg iyice yükseldi 971 olmuş bugün çok sevindim suziş korkuyorum biraz inşallah kötü bişey çıkmaz ultrasonda
merhaba arkadaslar hataycım senin belirtilerin var mı kasık agrısı yada gogus agrısı gibi suzansan sahi senin kanama ne oldu inşallah hersey yolundadır canım bende birdahaki ay klomene baslıyorum inşallah sonuc guzel olur ve ben ve tum isteyenler hamile olur o kadar canım yanıyorki artık eltim evlendi bir ay sonra hamile oldu suan iki aylık ve ben nasıl bir psikoloji ise ona o kadar gıcık oluyorum ki, yuzunu bile gormek istemiyorum oun nazları hareketleri durusu biel batıyor inadına yapıyor gibi geliyor bana cevremdeki herkes hamile. tv acsam hamile. kafamı donsem hamile .bir yere gitsem şunun şuyuda hamile bir ben eksik herkes hamile ......... kafayı yiyecem canım cok acıyor
merhaba arkadaslar hataycım senin belirtilerin var mı kasık agrısı yada gogus agrısı gibi suzansan sahi senin kanama ne oldu inşallah hersey yolundadır canım bende birdahaki ay klomene baslıyorum inşallah sonuc guzel olur ve ben ve tum isteyenler hamile olur o kadar canım yanıyorki artık eltim evlendi bir ay sonra hamile oldu suan iki aylık ve ben nasıl bir psikoloji ise ona o kadar gıcık oluyorum ki, yuzunu bile gormek istemiyorum oun nazları hareketleri durusu biel batıyor inadına yapıyor gibi geliyor bana cevremdeki herkes hamile. tv acsam hamile. kafamı donsem hamile .bir yere gitsem şunun şuyuda hamile bir ben eksik herkes hamile ......... kafayı yiyecem canım cok acıyor
ya biraz geceleri uyandığımda göğsüm ağrıyor kasık ve bel ağrısı yok denecek kadar az arara geliyo işyerindeyim bugün biraz yoruldum ve iki gündür hep uyumak istiyorumgamyoncuiremsu
canım benim kanama enson dra gittiğimizde baya azalmış demişti.pazartesi dra gidicem bu defa bebişimin kalp atışlarını duymak için.İnşallah duyarız:Saruboceq:
suziş umutsuzu gördünmü kaçgündür bakıyorum yok ortalarda çok sevindim kanamanın azalmasına umarım sağlıkla doğar bebişin şimdi ben gitsem kese görünürmü ya da kalp sesi duyulurmu acabaCADIARZU
slm kızlar nasılsınız nasıl gidiyo hamişlik
slm kızlar nasılsınız nasıl gidiyo hamişlik
kızlarrrr ben geri döndüm. 1 aydır mide bulantılarım yüzünden annemde kalıyordum. o yüzden size yazamadım, takip edemedim. yeni hamişleri tebrik ediyorum..
hatay1977 hamilesin galba çooook sevindim. seni çok düşündüm, hepiniz için çok dua ettim burda yokken. ne güzel süpriz oldu benim için. Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah.
suzanşancım daha iyi olmana çok sevindim.
hadi kızlar darısı bekleyenlerin başına...
umutsuz artık senin güzel haberlerini bekliyoruz ona göre çok çalış haaa...
kızlarrrr ben geri döndüm. 1 aydır mide bulantılarım yüzünden annemde kalıyordum. o yüzden size yazamadım, takip edemedim. yeni hamişleri tebrik ediyorum..
hatay1977 hamilesin galba çooook sevindim. seni çok düşündüm, hepiniz için çok dua ettim burda yokken. ne güzel süpriz oldu benim için. Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah.
suzanşancım daha iyi olmana çok sevindim.
hadi kızlar darısı bekleyenlerin başına...
umutsuz artık senin güzel haberlerini bekliyoruz ona göre çok çalış haaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?