Erken Hamilelik Belirtileri

kızlarrrr ben geri döndüm. 1 aydır mide bulantılarım yüzünden annemde kalıyordum. o yüzden size yazamadım, takip edemedim. yeni hamişleri tebrik ediyorum..
hatay1977 hamilesin galba çooook sevindim. seni çok düşündüm, hepiniz için çok dua ettim burda yokken. ne güzel süpriz oldu benim için. Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah.
suzanşancım daha iyi olmana çok sevindim.
hadi kızlar darısı bekleyenlerin başına...
umutsuz artık senin güzel haberlerini bekliyoruz ona göre çok çalış haaa...

ankakuşu çok teşekkür ederim şimdi iyisindir herhalde benim bulantılar hala başlamadı:ecrin_bebek:

kızlar sebeyzaya kırgınım ben hiç gürmiyo artık girdiğindede hiç kalmıyo benide hiç ormuyo ama bne onu çok merak ediyorum bana çok destek oluyodu zamanında ama hamiş olunca bıraktı bizi

canım sebeyza fazla girmiyor girdiği zamanda fazla uzun kalmıyor.bende onunla denkgelirsem görüşebiliyorum.arada bu sayfayada uğruyor ama denkgelmiyorsun galiba

valla bulantılar ve kusmalar devam ediyor. 14. haftadan sonra geçer diyolar inşallah bekliyorum her an azalsın die. bakalım. hamile kalmakla da sıkıntılar bekleyişler bitmiyormuş. umutları hep yarın diye diye biriktiriyoruz işte.

umutsuzcum iyi gördüm seni. son bıraktığımda pek bi mutsuz, umutsuzdun. şimdi bu hale geldiysen tamam artık her an hamile kalabilirsin. sen olmuşsun artık. hadi allahım gönlüne göre versin...

yok canım ya hasanedeyim net çok yavaş inanki sizinle konuşmak için çok bekliyorum burda canım benim karamsarlığı bırktın değilmi :oklava:

şu an karamsar değilim ama bikaç gün sonra adetim başlayınca yine eski halime dönerim heralde adt olunca bunalıma giriyorum sonra yavaş yavaş düzeliyo adete yakın yerini umuda bırakıyo yani hep aynı şeyler işte alışıyorum galiba, eşin ne tepki verdi öğrenince nasıl söyledin

valla bulantılar ve kusmalar devam ediyor. 14. haftadan sonra geçer diyolar inşallah bekliyorum her an azalsın die. bakalım. hamile kalmakla da sıkıntılar bekleyişler bitmiyormuş. umutları hep yarın diye diye biriktiriyoruz işte.

umutsuzcum iyi gördüm seni. son bıraktığımda pek bi mutsuz, umutsuzdun. şimdi bu hale geldiysen tamam artık her an hamile kalabilirsin. sen olmuşsun artık. hadi allahım gönlüne göre versin...

ayyyy inşallah canım ya, evet gerçekten daha iyiyim artık bu ay çok fazla düşünmedim mesela yani bu ay adet olunca bile çok üzülmem gibime geliyo ama bakalım:teytey:

yok canım ya hasanedeyim net çok yavaş inanki sizinle konuşmak için çok bekliyorum burda canım benim karamsarlığı bırktın değilmi :oklava:

canım ben de hataydayım.hangi dr da tedavi oldun.bir de hamilelik belirtilerin nelerdi.ben de aşılama oldum bu ay gün sayıyorum.hamilemiyim diye.

evet kızlarrrrrrrrrrr bende geldim.maşallah bizim grup burda uzun zaman oldu böyle denk gelemiyorduk.

ankakuşu çok teşekkür ederim şimdi iyisindir herhalde benim bulantılar hala başlamadı:ecrin_bebek:

aman başlamasın zaten yaaa. niye başlasın ki. rahat rahat geçir hamileliğini. gerçi benim bulantımın en iyi yanı sigaradan tiksinmem oldu. normalde 1 paket içiyodum ama o kadar tiksindim ki sigara içen birini hatta paketini görsem içim kalkıyor.

şu an karamsar değilim ama bikaç gün sonra adetim başlayınca yine eski halime dönerim heralde adt olunca bunalıma giriyorum sonra yavaş yavaş düzeliyo adete yakın yerini umuda bırakıyo yani hep aynı şeyler işte alışıyorum galiba, eşin ne tepki verdi öğrenince nasıl söyledin

valla eşim okdar çok sevindiki anlatamam.ilk söylediğimde inanamadı canım o günden beri kaçtane gebelik testi yaptık hem kanda hem idrarda kollarım mosmor oldu kan vermekten salı günüde doktora gidecem inşallah bi sorun çıkmaz kaç günün var adete hadi bekliyoruz:Saruboceq:

canım benim mide bulantılarım daha yeni başladı.benim belirtiler arasında sanki gaz doluymuşum gibi şişkinlik oluyordu.en azından ben öyle hissediyordum

valla kızlar benim ağzımda kaç gündür acı bi tat var, çok şişkinim gaz sancısı oluyo ama gaz sancısı kadar çok olumuyo afedersiniz, ellerim ayaklarım çok üşüdü, idrar köpüklü gibi sanki, bi kaç kez oldu ama kasığıma ani bi ağrı girdi ama yok denecek kadar azdı diyebilirim bilmiyorum yok bence ama bunlar beni umutlandırıyo siz ne dersinizCADIARZU

umutsuzcum kız üzülme bak bende bu yumurtlama dönemimin coğunu grip oldum feci bişekilde yatarak geçirdim.pek çalışmadık.olsun ya napalım.olur inşallah.

valla eşim okdar çok sevindiki anlatamam.ilk söylediğimde inanamadı canım o günden beri kaçtane gebelik testi yaptık hem kanda hem idrarda kollarım mosmor oldu kan vermekten salı günüde doktora gidecem inşallah bi sorun çıkmaz kaç günün var adete hadi bekliyoruz:Saruboceq:

az kaldı adetim 5 kasım, o kadar çok istiyorumki bi sürpriz olsa hayatımda dünyanın en güzel değişikliği olurdu

canım ben de hataydayım.hangi dr da tedavi oldun.bir de hamilelik belirtilerin nelerdi.ben de aşılama oldum bu ay gün sayıyorum.hamilemiyim diye.

ben antakyada üniversite hastanesine gidiyordum prof ali ulvi hakverdi.ama çok yoğun biri randevu almak zor şimdi ilkay ödemişe gidiyorum canım yalnız benim eşimde problem vardı bende değil

Back