canım inşallah hamişsindir:CüvCüv:
slm kızlar nasılsınız.benim moral sıfır dün arkadaşlar geldi akşam oturmaya.arkadaş gelir gelmez soluklanmadan oğluma kardeş geliyor demezmi.9 haftalık hamilyemiş.nisbet yapar gibi az bekle dimi soluklnalım yani.ya birde kayınvalidesiyle yasıyor durumlarıda cok iyi değil ama 2.yi doğuracak gerçi banane kendileri buyutucek ama böyle olmasada olurların hamile olması ama benim hamile olamamam sinirlerimi bozuuyor ister istemez.[/QUOTE
evet canım birde bu nispet yapanlar var birde senden sonra evlenipde olduysa tamam artık susturmak mümkün olmuyor ama veren ALLAH hayırlısı inş.
isteyen herkesin olur inş. bende bu dertleri bir tek kendimde sanırdım
suzan mmerhaba canım hatay 77 hamişliği kesinleştimi merak ettim
evet canım değerler sürekli yükseliyor kasinleşti ama daha dra gitmedi
yok canım ben evlendiğimde o ilk bebeğine hamileydi.ramazanda geldiklerinde düşünüyoruz demişti demekki geldiğinde hamileydi şimdi 9 haftalık olduğuna göre.yanı 2.yı istediklerini bilyordum ben sorarım dimi ne gelir gelmez pat diye söylüyorsun.yanı benden önce evlendi onlar neler yasadığımı da biliyor anlayış beklerdim doğrusu.benden önce evlendi ama aramızda 3 yasa yakın var.ben buyuğüm ondan
evet canım çok teşekkür ederi ilgine kesinleşti bebişim salı günüde doktora gidecem inşallah:sm_cool:suzan mmerhaba canım hatay 77 hamişliği kesinleştimi merak ettim
bu site iyice kafayı yedi artık.hamişimiz yazıyorum hamileimiz diye çıkıyor aralarda boşluk veriyor.benden kaynaklanan birşey değil kızlar.
rabia1978 canım bir dahaki adet tarihinide yazarsan sevinirim.
gelgitcim takma kafana daha anlayışlı yaklaşması gerekirken kendini bilmez bir şekilde davranmış.İnşallah bu ay hamiş kalırsın arkadaşım.dualarım seninle:1hug:
kızlar bebek rahım ıcıne cekılmeden gebelık bellı olurmu testte bazı arkadaslar benım ıcın ustune gorme olabılır dedıler mesela son adetımın ılk gununu gırıyorum hesaplama yaparken ustune gorme tarıhı (tahmın daha bellı degıl)22ekımı yazınca 1hafta 3gunluk dıyor mesela ama 29eylul yazınca 4hafta 5gunluk dıyor anlamadım yardımcı olurmusunuz bu arada bu bır varsayım hamıle degılım yanı daha bellı degıl test yapıcam ama uygunzamanı beklıyorum dogru sonuc cıkması ıcın rahım ıcıne cekılme gunu dıyor hesaplayıcıda ve onuda suan sayet hamıleysem 12kasım rahımıcıne cekılme dıyor .kısacası rahım ıcıne cekılmesını beklemelı mı gebelık cıkması ıcın:bbo::bbo:
ya niye buralara kimse uğramıyor kızlar nerdesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?