Erken Hamilelik Belirtileri

selam kızlar.. adet günüm 5 kasım.. umarım adet olmam.. dua edin.. Allah hepimizin gonlüne gore versin.. öpüldünüz..

hihoyyyt
kıslarrrr...........

benim bu ay acayip bi şişkinliğim var. eğilip kalkamıyorum ve çok fazla kasık ağrım var. onun dışınca hiç bi belirtim yok. 5 kasımda adet olacam ki umarım olmam..listeye baktımda 5 kasımda baya bi kişi var. umarım hepimiz adet olmayız :::

hamişler ya erken gebelik belirtilerinizi lütfen yazın..öptüm sizi.. ALLAH kucağınıza almayı nasip etsin. bize dua edin. dualarınız kabul olur..ii geceler...

benimde 5 kasım canım, bendede çok şişkinlik var elim ayağım buz gibi hep, ağzımda çok acı bi tat var

selam herkeze gunaydınalr hanımlar aglıycam ya bugun bıle calsyrum patron cagrdı oyle uyku cekyorumkı anlatamm sabah zor kalktım sıcacık yatagımdan ozlemacar canım meslektasım hadı bıkacgun daha gecsınde kan testı yaptr bende merak ettım valla ınsallah hamıssındr canım

allah olmayan herkese versın ınsallah ben hala ultrasonda kontrole gtcem ama esım tutyo benı gıttımmı hepsını gorelım dıyo kalp atısı kesesı falan 6,haftadayım hanımlar haftaya cumartesı ınsallh gıdıcez ozam 7haftalık olck bakalım hayrlısı

ben bu gece oldum listenize benide yazarmısınız çok canım sıkıldı eşimde sağolsun teselli etti yine

canımmmm sıkma canını diycem ama hepimiz aynı şeyler yaşıyoruz. sanırım senin daha ilk denemendi.. üzülme vardır bir hayır elbet. olmadıysa vardır yaradanın bir bildiği. hayırlı zamanda hayırlı evlat diyorum hep. çok stres yapıyorum beklerken ama olmadığı zamanda en hayırlısını sen bilirsin Allahım deyip teselli buluyorum. Rabbim tez zamanda kavuştursun meleğine inşallah:Saruboceq:

sağol canım vakti gelince inş. herşey olur ama birde şu çevreden soranlar olmasa kendimi baskıda hissediyorum eşimde çok kızıyor boş ver herkes konuşsun diyor sağolsun teselli ediyor....inş önümüzdeki ay olur

canım ya hiç sorma biz zaten hep bu çevrenin etkisinde kalıyoruz aslında biz kalmıyoruzda onlar baskı yapıyolar ama hiç canını sıkma bak ben tam 3 sene bekledim şimdi 1 aylık hamileyim Rabbim nasip ederse:Saruboceq::ecrin_bebek:

dün eşimin kuzeni geldi kız hamile 5aylık onunla da konuştuk biraz ona kalırsa büyük ihtimal bebiş var ama ben pek sanmıyorum hafta içi test yapıcam.Ama ne çıkarsa çıksın üzülmicem elbet herşeyde bir hayır vardırgamyoncuiremsu

canım inşallah hamişsindir:CüvCüv:

kıslar merhaba
umarım herkes iidır....
bende beklemedeyım bakalım 13 kasım inş o lısteden hamişler lıstesıne gırebılırım bu ay....

inşallah canım sabırsızlıkla bekliyozhihoyyyt
inş cnm ....
bu arada senı tebrık ederım... rabbım nasıp ettıyse nasıl oluyo degılmı bunun en ii ornegı sensın cnm allahım kucagına almayı nasıp etsın....
bısde bu ay9. ay olucak bebek ısteyelı bakalım hayırlısı....

slm kızlar nasılsınız.benim moral sıfır dün arkadaşlar geldi akşam oturmaya.arkadaş gelir gelmez soluklanmadan oğluma kardeş geliyor demezmi.9 haftalık hamilyemiş.nisbet yapar gibi az bekle dimi soluklnalım yani.ya birde kayınvalidesiyle yasıyor durumlarıda cok iyi değil ama 2.yi doğuracak gerçi banane kendileri buyutucek ama böyle olmasada olurların hamile olması ama benim hamile olamamam sinirlerimi bozuuyor ister istemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…