• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

kızlar üzmeyin canınınzı siz yine adet oluyosunuz bi dahahaki aya umut ediyosunuz
ben 2 aydır adet olmadım
gebelik yok
aedt olacak gibide degilim
doktordan bi sonuç alamıyorum oluruna bırakın takmayın demekki daha zamanı gelmemiş Rabbşm hepimize vercek inşallah ama azıcık sabır

kızlar üzmeyin canınınzı siz yine adet oluyosunuz bi dahahaki aya umut ediyosunuz
ben 2 aydır adet olmadım
gebelik yok
aedt olacak gibide degilim
doktordan bi sonuç alamıyorum oluruna bırakın takmayın demekki daha zamanı gelmemiş Rabbşm hepimize vercek inşallah ama azıcık sabır

:a015::a015:senağlamasenağlamacanım yaa aynn bende öyleeeeeee 2 ay oldu adet olamıyorum.. ben bu akşamdan itibaren farlutal alıcam adet söktürücü istemiyodum ama düzene girmsi için önce farlutal alıcam sonra yasmin kullanıcam inşallah eğer olursam.. Bi 3 ay yasmin kullanıp adetimi düzene sokmam lazım.sonra inşallah Rabbim bebekte nasip eder hepimize..
Buarada sen doktora gittin mi canım?

:a015::a015:senağlamasenağlamacanım yaa aynn bende öyleeeeeee 2 ay oldu adet olamıyorum.. ben bu akşamdan itibaren farlutal alıcam adet söktürücü istemiyodum ama düzene girmsi için önce farlutal alıcam sonra yasmin kullanıcam inşallah eğer olursam.. Bi 3 ay yasmin kullanıp adetimi düzene sokmam lazım.sonra inşallah Rabbim bebekte nasip eder hepimize..

Hem yasmine hemde farlutala gerek yok ki..farlutal yeter adetini düzenlemek için...

ama yasmin kullanmam için adet olmam lazım.. Adet olmak için de söktürücü farlutal kullanmam lasım o yüzden canım..:1hug: yoksa ben yanlışmı biliyorum:uhm:

ayyy hiç boş bırakmaya gelmiyor bu bölüm :oklava:
bu ne yaaa, ümitsizlik, üzüntü v.s. almış başını gitmiş
okurken daraldım valla
toparlanın yahuuu, herşeyin başı sabırdır, sabretmezssek nasıl olcak??
gelen adetimizi sevinçle karşılamaya çalışalım, yapmacıkda olsa yapın :dance:
adet olur olmaz bir sonraki ay için hedefler belirleyin zihninizde bu sizi umutlu kılacaktır
sizi en çok mutlu eden neyse onu yapın ve kafanızı dağıtın lütfen
bu şekilde gebeliği geciktirdiğinizin farkındasınız umarım
adet olamayan arkadaşlarım, hiç vakit kaybetmeyin, kullanın adet söktürücüleri
gebelik olsaydı çoktan belli olurdu canlarım
adet olunki bomba gibi hazırlanın oky? :sm_cool:
ben aklıma gelip üzülcek gibi olunca NANJİ AJRAMın en sevdiğim hareketli parçasını açıyorum, 2dk geçmeden bi bakmışım ayaktayım oynuyorum kaydirigubbakcemile2
sizleri görmeden seviyorum, Allah için, üzülmeyin olurmu, kıyamam size
dualarımdasınız hep kaydirigubbakcemile5

canım ya düzene girsede bozuluyo benim girdi 5 ay günü gününe hatta aşagı bile gelmeye başladı sonra kimyasal gebelik yaşadım herhalde döndük yine başa yine bozuldu şimdi kan verdim prolaktinimi ölçtürmek için ögleden sonra alıp doktora gösterecem cocugu gectim adet olsam

eslem iyi moral oldu yazdıkların sabahtan beri içim daralıyordu

hiiç boşuna içini daraltma canım
yazık değilmi bize, darala darala ne hale geldik
1,5 ayı geçti ben stres yapıp üzüleli, ağlayalı
sonuç ne oldu koskoca bir SIFIR
faydası oldu mu hayır
birde böyle denemek lazım, bebeksizde hayat güzel, ben eşimi sevdiğim için beraberim
ne zaman olursa olsun gibi düşünüp Rabbimize tam teslim olmak gerek
tabii duamızı elden bırakmicaz, öyle inanıyorumki bu şekilde düşünüp beklemediğimiz zamanda gelecek tontişlerimiz
kendine iyi bak canım, öpüyorum a.s.

teşekkür ederim ilgin için sürekli duyduğum bişeydi ama tam ne olduğunu bilmiyordum allah kimsenin umutlarını boşa çıkarmasın

eslem işte eslem yaaa:)))Allahım eslemi bizlere moral vermek için yaratmış:)))))adet olan esleme gelsin valla ağlamayı geç anında gülmeye başlar helal kız olması gerekende bu bende hep bunu savundum ama üzülen arkadaşlara engel olamadım üzüldükçe gecikiyor boverdikçe bebiş geliyor işin özü bu:))))

eslem işte eslem yaaa:)))Allahım eslemi bizlere moral vermek için yaratmış:)))))adet olan esleme gelsin valla ağlamayı geç anında gülmeye başlar helal kız olması gerekende bu bende hep bunu savundum ama üzülen arkadaşlara engel olamadım üzüldükçe gecikiyor boverdikçe bebiş geliyor işin özü bu:))))

az gülmedim kız bu yazına kaydirigubbakcemile3
Allah hayır güzellik ve bebiş versin emiii
güzelim burdaki arkidişleri hiç boş bırakmayalım
salıyorlar kendilerini hemen yaa, gerçi isteseler senden benden daha iradeli ve güçlüler de bakma yerimseniben
valla pc sinde mezdeke olmayan bana özel nesajla msn versin hemen yollim
özellikle Nanji Ajram şahane yaa
kıpır kıpır oluyor insan kaydirigubbakcemile2:dance:

Arkadaşlar birşeysorucam 2 gündür dizlerim çok ağriyor sizliyor bide acayip bir uyku var göz kapaklarim kapaniyor acaba hamilelik belirtisi olabilirmi sizce

günün geçtimi ki arkadaşım?
günün geçtiyse hamişlikten olabilir, aksi sıcaklardandır canım
benimde öyle çünkü

bu sabah test yaptım, bir umutla uyandım ama negatif..:( bir daha ki aya kaldı tüm umutlar..
ne zor bişeymiş beklemek...

bende dün bacağım ağrısından duramadım sabahta hastalandım. ümitlenme bence bekle sonra acip oluyor insan. şekil a1 ben :((((

Back