Erken Hamilelik Belirtileri

bende ucuz testlerden aldım çıkmazsada olsun artık
gecen ay fortel gebelik testi almıştım dayanamayıp tabi sonuc negatifti
benimde 1 kızım var 7 yasında
hemen olmustu o zaman ,şimdi ugras dur

kalbinin yarısı yoktu oğlumun günü okadarmış öldü evet çok acı ama takdiri ilahi işte bende ona doyamadımya şimdi bebek istiyorum olmuyor onlarda hiç uğraşmamıştım günüme 5 gün kala test yaptım negatif çıktıbenimkini markası onkomed fortel iyi bir markamı

mrh herkeze ben 2aylik evliyim ve hamile kalmak istiyorum,,
hamilelik belirtilerinin hepsi var bende fakat dün hastalandim hastayken hamile olma imkanim varmi bizim eski bi komsunu hamileyken 3ay boyunca gelmis acaba dogurumu?????
LÜTFEN BANA HEMEN CVP YAZIN TESSEKÜR EDERIM!!!!!

Benim göğüs uçlarımda şişlik ve hassaslık var..Göğüslerde de çok çok hafiften bir dolgunluk..

Eğer sabredebilirsem ve eğer adetim 4-5 gün geçerse gene yapıcam testi..
7 gün geçerse gene yapıcam..bu arada belim ağrıyor.adet mi oldum acaba diye tuvalete gidip kontrol ediyorum.hatta pedimi de koydum.ama şimdilik gelen giden bir pembelik veya kırmızılık yok canım..

birde bende beyaz akıntı oluyor buda bir belirti olabilirmi acaba artık hapşursam acaba hamileyim dicem poaronayak oldum çıktım ya

arkadaşlar. göğüslerde şişkinlik hamilelik belirtisi olabilirmi. adet belirtiisinede benziyor. adetim bugün itibariyle 2 gün geçtii.kafamçokkarıştı

Hayırlısı bakalım hepimiz için..Bu sene dolmadan anne olabilmeyi istiyorum:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…