Erken Hamilelik Belirtileri

serdi canım sendemi düşük yapmıstın.geçmiş olsun ben bilmiyordum onu.araştırıldımı sebebi.yanı 2 dşükten önce genelde yapmıyorlar ama sen hormon testleri yaptırdınmı yanı benim sorunum kanın koyu olması idi.benim dönemimde 20-27 arası.calışacağız ama doktorada gideceğim ben hataya cuma gunu.iğnelerimide bırakıyorum bu cumartesi dotorumun haberi yok ama olsun sıkıldım herkes gebelik başlayınca kullanıyor bu iğneleri bebe aspirini aldım bende 1 haftadan bişe olmaz diyorum.sonra doktorumla görşeceğim zaten.bence herhangi bir tedaviye başlamadırsa doktorun en azından 2 ay dha bekle.yaş kaçtı senin serdi.yanı aceleniz yoksa biraz daha bekle.sormamda sakıncayoksa ne zaman düşük yapmıstın.

21 nisanda düşük yaptım doktorum şimdi bekle demiyor onun bekle dediği süre doldu artık bana düşüğe neden olabilecek birkaç test yaptı birşey çıkmadı. genetik bozukluk yada stresten olabillir dedi. ben 24 yaşındayım eşim 35 o yüzden biran önce bebişimiz olsun istiyoruz ama herşeyin başı sağlık Rabbim aynı acıları birdaha yaşatmasın 14 aylıkta evliyim canım işte hikayem kısaca böyle ....

cansucum oncelıkle merhaba senın yasadıklarım dıkkatımı cektı forumu takıp ederken... senı kendıme bensettım yasadıklarım fılm serıdı gıbı gectı gosumun onunden..... cnm sen daha cok yolun basındasın eger bu yolda guclu olmassan kesınlıkle atlatamassın... guclu olmalısın kı melegın gelsın bır ance bılıyosun stres cok onemlı gebelık oncesı....bende senın gıbıydım her ay zından gıbı gecıyodu.... 1 yıla kadar korkma cnm tum dr bunu soyluyo sen sadace rabbımden ıste.... ınan dualarının karsılıgını alacaksın mutlaka bı gun yeterkı ınan cnm.....
bısde melegımı ısteyelı 8 ay oldu cnm... okadar ınanaıyorum kı rabbım banada o gusel duyguyu yasatacak artık gucluyum ve aştım herseyı....
sunu untmakı sende bı gun anne olacaksın sadece ınan...
dualarım senınle kendıne ii bak....

anladım canım.geçmiş olsun tekrar.bende ocak 24 de düşük yapmıstım sen benden sonra yapmıssın..ama benim hormon testleri ve diğer bütün testlerim yapıldı.sen bilirsin ama ben biraz daha bekle derim bazı kadınların düşükten sonra bünyesi zor toparlanabiliyor.yani ben ikinci bebeğime 1 yıl sonra gebe kalmıstım.2.düşüğümden sonrada 2.5 ay sürekli kanamam oldu ve pskolojik olarak bi süre eşimle ilişkiye giremedim.çok sııntılıyı cünkü.şimdi düşüğümden 1 yıl geçmeden aşılama falan düşünmüyorum o yuzden.subat ayına kadar bekleyeceğim hatta belki marta kadar.zaten şimdi nette baktım nasıl olduğuna hiç ama hiç hazır değilim.o aletleri o koltuğu görmek bile istemiyorum.o yuzden doktora gitmek için acele etme diyecektim.yanı belki sende geç toparlanmıstır. rahım zaten hazır olduğunda spermleri kabul edecektir.yanı ben öyle bişeler okumustum.yormayalım kendimizi değilmi ama.bakalım deneyelim biraz daha zaten herseyimiz yakın seninle adet olma tarihlerimiz yumurtlamma tarihlerimiz.doktora gitme tarihlerimizde aynı olacak sanırım bu gidişle.

cansucuk üzülme ne olur dur bakalım daha cok erken olmuyor diye üzülmek için.daha yeni başlıyorsun.aslında bazen kendim çin daha cok basındayım diyorum strese gerek yok diyorum ama ister istemez stres yapıyorum cünkü bulduktan sora kaybetmesi daha kötu gene aynı seyler olacakmı diye düşünmeden edemiyorum. herşeyın vakti zamanı var.dur bakalım yeni başlıyoruz biz calışmalara değilmi ama.

canımm çok sağol yazıların için tavsiyelerin için ama beni anlıyosan eğer şuan nasıl bir ruh halinde olduğumuda tahmin edersin umarım..Kimden ne söylesem boş ...Ağlamak istiyorum sadece ağlamak....

ben biraz tv ye bakayım bari netten asılamalara baktıkca sinirlerim bozuluyor aklım dağılsın netten uzak durayım azıcık

gelgit en iyisi seni dinlemek bende öyle düşünüyorum olursa olur zaten eğer olmazsa ocak gibi doktora giderim diyorum hayırlısı artık ben çıkıyorum kendinize iyi bakın.

cansu üzülme aynı anda aldık üzücü haberi bende kötü oldum ama napalım kismet 1 saat içinde toparladım kendimi 1 saat sonra dra gidicem ve hormonlarıma falanda bakılmasını istiyicem artık nolucaksa biliçli olsun en azından.
bu arada bence bugün ve dün yaşadığını eşinle paylaş biraz olsun rahatlarsın üzme kendini

canımm çok sağol yazıların için tavsiyelerin için ama beni anlıyosan eğer şuan nasıl bir ruh halinde olduğumuda tahmin edersin umarım..Kimden ne söylesem boş ...Ağlamak istiyorum sadece ağlamak....

cnm senı cokkk ii anlıyorum demıstım ya ben de senın gıbıydım ılk ayllarda.... sende ılerleyen zamanlarda asacaksın buna ınanıyorum.... sana sadece sımdı sunu soyleyebılrım tecrubelerıme daynarak .... sakın hemen test yapma bıras zaman tanı... bılıyorum sabretmek ınan cok zor ama bıras dayanabılırsen bunu sana nasıl ii geldıgını goreceksın.... ben sana kesınlıkle hayallede yasa demıyorum sakın yanlıs anlama benı sadece yardımcı olmak ıstıyorum yasamayan bılemez senın hısslerını..... ben test yaptıgım zamanlara nazaran sımdı daha az usuluyorum ... o test sonucunu beklemek her defasında negatıfı gormek duymak tarıf edılmes bı acı...sonra bıras zaman tanıyınca gordudum kı daha az acı duyuyorum....
tabıkıı bunlar benım dusuncelerım cnm ....
kendıne ii bak.....

arkadaşlar merhaba birşey sorucam sizlere normalde ekim 12 de adet olmam gerekiyodu ama olmadım kendimde hamilelik belirtileride göremiyorum 3. gün test yaptım ama negatif çıktı. Sadece bu ara akıntım var o kadar midem falan da bulanmıyor. acaba testi tekrarlasammı Allahım inşallah hamileyimdir ve o listede bende yer alırım

kızlar ii gecelr bende forumun takıpcısıyım ama ara ara yasıyorum ....
benımde reglı tarıhım 18 ekım lıstede varım zaten inş hamıs lıstesıne gecerım bu ay 2 gunum kaldı allah tum ısteyenlere nasıp etsın tes zamanda

allah isteyen herkeze tez zamanda sağlıklı uzun ömürlü
bir bebek nasip etsin inş

merhabalar sevgili arkadaşlar

günlerdir yazdıklarınızı takip ediyorum ve aranızda kurulan güzel bağa çok imrendim. Yazılanları okuyunca sevinenlerle sevindim üzülenlerle üzüldüm. Allah hepimiz için hayırlısını nasip etsin..

Ben internette gebeliğin erken belirtilerini araştırırken kendimi sizin aranızda buldum. 15 günden beri sürekli kasıklarımda adet olacakmışım gibi ağrılar var. yorgunluk, uyku hali, belde ağrı. son 3 gündür de akıntım var. evlendiğimden beri hiç akıntım olmamıştı. Adetim 3 gün geçti. dün test yaptım ama negatif çıktı. bugün 3. gün bir kaç gün daha bekliycem olmazsam kan testi yaptırıcam. inşallah hamileyimdir. tuhaf olan göğüslerim normalde adet olacağım zamanlarda çok şişer ve ağrırdı ama şuan hiçbir şey yok ne ağrı ne şişlik, adet bile olsam olması gerekiyordu ama yok...

siz ne dersiniz sizce hala umutlanmalımıyım arkadaşlar fikirleriniz benim için çok önemli

canim oncelikle hosgeldin aramiza..
eger erken dollenme falan olmussa cikmayabilir idrar testinde..En garantisi 1 2 gun bekleyip kan tahlili yaptirman canim..goguslerimde belirti yok demissin aslinda ilk once onlarda baslar belirti ama hic belirtisi olmayan arkadaslarda var yani.herkeste ayni olucak diye birsey yok..mesela her ay adet olmadan once belirtilerde degisir bir ay gogusler acir diger ay acimaz yani en azindan bende oyle:))

ins adet olmazsin canimcim 1 2 gun daha sabret hayirlisini dileyelim..
benimde 1 gun gecti bende senle ayni durumdayim yani beklemedeyim suan..
ins hamisizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…