bu sefer çöktüm resmen kızlar....çok heveslenmiştim idrar testide heveslendirdi beni.....
içim paramparça oldu...ben kötüyüm......hayatımda ilk defa bu kada hayal kırıklığına uğradım..Eşime haberini veririm diye bebek patiği bile almıştımsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
cansucum oncelıkle merhaba senın yasadıklarım dıkkatımı cektı forumu takıp ederken... senı kendıme bensettım yasadıklarım fılm serıdı gıbı gectı gosumun onunden..... cnm sen daha cok yolun basındasın eger bu yolda guclu olmassan kesınlıkle atlatamassın... guclu olmalısın kı melegın gelsın bır ance bılıyosun stres cok onemlı gebelık oncesı....bende senın gıbıydım her ay zından gıbı gecıyodu.... 1 yıla kadar korkma cnm tum dr bunu soyluyo sen sadace rabbımden ıste.... ınan dualarının karsılıgını alacaksın mutlaka bı gun yeterkı ınan cnm.....
bısde melegımı ısteyelı 8 ay oldu cnm... okadar ınanaıyorum kı rabbım banada o gusel duyguyu yasatacak artık gucluyum ve aştım herseyı....
sunu untmakı sende bı gun anne olacaksın sadece ınan...
dualarım senınle kendıne ii bak....
canımm çok sağol yazıların için tavsiyelerin için ama beni anlıyosan eğer şuan nasıl bir ruh halinde olduğumuda tahmin edersin umarım..Kimden ne söylesem boş ...Ağlamak istiyorum sadece ağlamak....
merhabalar sevgili arkadaşlar
günlerdir yazdıklarınızı takip ediyorum ve aranızda kurulan güzel bağa çok imrendim. Yazılanları okuyunca sevinenlerle sevindim üzülenlerle üzüldüm. Allah hepimiz için hayırlısını nasip etsin..
Ben internette gebeliğin erken belirtilerini araştırırken kendimi sizin aranızda buldum. 15 günden beri sürekli kasıklarımda adet olacakmışım gibi ağrılar var. yorgunluk, uyku hali, belde ağrı. son 3 gündür de akıntım var. evlendiğimden beri hiç akıntım olmamıştı. Adetim 3 gün geçti. dün test yaptım ama negatif çıktı. bugün 3. gün bir kaç gün daha bekliycem olmazsam kan testi yaptırıcam. inşallah hamileyimdir. tuhaf olan göğüslerim normalde adet olacağım zamanlarda çok şişer ve ağrırdı ama şuan hiçbir şey yok ne ağrı ne şişlik, adet bile olsam olması gerekiyordu ama yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?