Erken Hamilelik Belirtileri

kaydirigubbakcemile5
ii geceler umutsuz09 nasılsın senınle hesnus hıc sohbetımıs olmadı galıba bende bu forumdayım ama cok sık gıremıyorum .....

evet canım ben bi ara girememiştim sen o sıralarda geldin galiba, bende hergün takipçisiyim aslında buranın ama bir süre ayrı durmaya karar vermiştim ama yapamadım senden nbr ne kadardır bebek istiyodun kaç yıllık evliydin

cnm ıstersen sohbet odasına gırelım mı burası cok yavas.....

günaydın kızlar.bugün drumun işi varmış o yüzden dün gittim.kalp atışlarını göremedik ama 15 gün sonra tekrar gidicem o zaman aksilik olmazsa görebilirmişiz.dr um iyi gittiğini söyledi kesede büyüme var ve içi boş değil.şuan bunu duymak bile benim içimi rahatlattı.
kafaya takmamak mümkün değil demişsiniz yani mutlaka kafaya takılıyor bütün bir ay takmasak bile adet tarihi yaklaştıkça yine kafaya takılıyor.
benim kafaya takmayın dediğim en azından istediğiniz için ilişkiye girin ve zevkine varın.bebek için yaptığınızı düşünürseniz o iş görev gibi olur ve hamile kalmak biraz daha zorlaşır.
zevk için yaptığınızda yastık koymayın ben koymadım çünkü yastık koyup yatınca psikolojiyi etkiliyor.
İnşallah burada bulunan ve bebek isteyen herkes hamile kalır.

herkese günaydınnn

suzanşan dediğin doğru aslında yastık mastık hikaye eskiden annelerimiz yastık mı koymuş? hehehe ama yine de denileni yapıyoruz tabii. Dediğin gibi olacağı varsa zaten oluyo, kendimizi şartlandırırsak zorlaştırıyoruz durumu sanırım. hayırlısı olsun bakalım. sen hamilemisin?

gunaydınlar herkeze dun doktordaydım kasıgımda genıtal bolgemn uzerınde sısme oldu maalesef gebelık ıyı gdymus bı sorun yokmus ordakı sısme ıltıhapmmıs buyuk ıhtımal radyolog bakıck ultrasonda bakalım ınsaalh ılacla atlatrm dua edın bebısıme bısey olmasında ınsallh hayrlısı

canım benim inşallah herşey yolunda gider. bebeğini sağlıklı, sıhhatli kucağına alırsın. sen kafanı takma, hiç merak etme herşey yolunda gidecektir.

evet canım hamileyim.benim hamileliğim adetten sonraki girdiğim ilk ilişkide oluşmuş.tabiki yastık falanda koymamıştım.Allahın istediği zaman oluyor herşey.bende 8. ayımda hamile kaldım.şuan 6 haftalık hamileyim bazı sorunlar yaşadığım için 2 haftadır uzak kaldım buradan.kesenin yanında kanama vardı ve dr yatmamı söylemişti.dün dr kanamanın baya azaldığını söyledi şuan için herşey yolundaAllahım meleğime sağlık versin:Saruboceq:

suzansan doktora gitmişsin bile kanamanın azalmasına sevindim ama yinede dikkat etmen gerekli değilmi.

merhaba kızlar suzansancım durumunun iyi gittigine cok sevindim inşallah tamamen duzelir kanaman canım bir de bebişinin kalp atışına duysan tam süper olacak dun ne kadar hareketliymiş burası ya iki tane test sonucu bekleyen arkadaslar husranla sonuclanmıs ama Allahtan hayırlısı zamanı degilmiş demekki

ben kaçıyorum kızlar birazda dinleneyim.kendinize çok iyi bakın.Allah isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşamayı nasip eder İnşallah(amin)

merhaba kızlar
kasık ve böbrek ağrısıyla dün doktora gittim, idrar yollarında taş çıktı taş iltihap yapmış
adetime 3 gün var kan testinde gebelik çıkmadı ama doktor yinede hamilelerin kullanabildiği ilaçlar verdi
bir ihtimal gebelik vardır dedi,
gebelik yoksa başka etkili ilaçlar verecek varsa doğumda kendiliğinden düşermiş
çok moralim bozuldu, 4 farklı ilaç içiyorum ya bebek varsa zarar verirse yoksa iyileşene kadar beklemem gerekecek, idrar yollarındaki iltihap hemen geçermi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…