• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

kızlar kan verdim geldim perşembe günü kadın bana beta hgc yapmamış başka bi adam vardı beta hgc yapalım dedi kadında aa evet o daha iyi olurdu demezmi sinir oldum 1 saatım var çok heycanlıyım eşim alcak kötüyse gelmiyicek iyiyse getiricek çok zor ya beklemek off allahım yardımcım olsun inşallah

gannocum dualarım seninle benimde sonucu öğrenememe yarım yada 1 saat kaldı inan beklemek çok zor aynı duygulardayız..kaydirigubbakcemile5

bende birazdan hastneye gidicem 2 buçuğa doğru :1closedeyes: felaket heycanlıyım inanırmısnız eşime söylemek için bebeğin patiklerini alıp notunu yazıp paketledim bile hayal kırıklığına uğryabilirimde o zaman gelecek aya kalır..Ama fena durumlarım yanii..Hadi canım hayırlısı hamişsindir hamişmdir inşallahhhhhhh :dance::teytey:a.s.

mrh ben 21 yasında 1 yıllık evlıyım esımle 2 aydur korunmuyoruz evde test yaptım bırı cok koyu dıger cızgı ıse hafıf yanı daha sılık cıktı bunu ıkı defa tekrarladım ıksındede ılk cıkan cızgı koyu ikincisi ise hafif gorunumde cıkıyor hastaneye gıttım test yaptırdım negatıf cıktı.eger ben hamıle degılsem neden evde yaptıgım testlerde cıft cızgı cıkıyor lutfeen yardım edınCADIARZU

kız moralimi bozma benim şimdiiii :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

benimde aynı oldu bende kan verdim hatta sonucunu almaya gidicem birazdn ama o testlerin yanılma payıda oluyrmuş işte...Ne kadar geçti adetin ??

mrh ben 21 yasında 1 yıllık evlıyım esımle 2 aydur korunmuyoruz evde test yaptım bırı cok koyu dıger cızgı ıse hafıf yanı daha sılık cıktı bunu ıkı defa tekrarladım ıksındede ılk cıkan cızgı koyu ikincisi ise hafif gorunumde cıkıyor hastaneye gıttım test yaptırdım negatıf cıktı.eger ben hamıle degılsem neden evde yaptıgım testlerde cıft cızgı cıkıyor

saatler geçmiyor sanki eşimin ofisin önüne gelip arabadan heycanla inmesini bekliyorum kızlar allahım yardımcımız olsun hepimizin

Kızlar ben hastaneye sonuçları almaya gidiyorum,duaya şansa ihityacım var...
Kalbim güp güp atıyooo içimden rabbime yalvara yalvara gidiyorum...senağlama

Allahım hevesimi kırmasın gannocum artık senide gelince okuycam..Sana bol şanslar inşallah gelmiştir bebeğin canım benimm...
Hadi bakalım hayırlı haberlerle dönerim inşallahhh senağlamasenağlamasenağlama

selam kızlar ben geldim.doktoruma gittim herzamankı gibi sehir dısında ben zaten ne zaman gidecek olsam sehir dısında oluyor.deli ediyor beni.pazartesi gelecekmiş ama bana cunaya gun verdi sekreter kız doluymus.az yerinde otursa sorun kalmayacak da neyse... iğne almadım cumartesinden sonra 1 hafta bebe aspirini aldım ondan içeceiğim.bişe olamz nasılsa gebelik yok sorun olacağını sanmıyorum.

ganno gelmedimi eşin.bişe cıkmadımı.cok kafana takma bu ay için olan birseydir.malum sehir dısına cıktın hava ddeğişimi oldu mevsimlerde değişiyor.ondasn olabilir.hayırlısı olsun.bidahakı aya insallah.hamiş kalırız.

artık dr ayrıt etmekten vazgeçtim 6:30 dra randevu aldım gidicem bakalım nolmuş neden geçikmiş. baya üzüldüm çıkmamasına üzülmezdim ama eşimin üzüldüğünü görünce çok kötü oluyorum o beni daha çok üzüyor mahvoldu bugün yazık benden daha heycanlıydı uzun süre gelmedi yanıma ağlamış geldi gözleri kan çanağı gibi allah yardımız olsun.

selam arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. bana erken hamilelik belirtilerini anlatabilecek arkadaşlarımız var mı. şimdiden teşekkür ederim.
bende bebek sahibi olmak istiyorum. bu ayın 9 unda regl olmam gerekiyordu ama olmadım. 1 2 gün önce evde test yaptım negatif çıktı. göğüslerim acayip şiş.
bayramda çok il gezdm hava değişimi mi acaba diyorum. bana yardımcı olurmusunuz.
teşekkür ederi şimdiden

kızlar hiç bi şey yokmuş haberiniz olsun

gannocum nolur üzülmemeye çalış en kısa zamanda doktora git muhtemelen adet söktürücü verir ihmal etme kendine dikkat et. biliyorumki en kısa zamanda bize mutlu haberi vericeksin Rabbim sağlık versin gerisi gelir hayırlısıyla unutma bunu bol bol dua et üzülme nolur geç olsun güç olmasın canım benim seni çok iyi anlıyorum üzülme tatlım biran önce doktora git adet ol hastlığın bitsin çalımaya devammmmm :1rolleyes:1rolleyes:

ah canım ya eşler belli etmemeye calıssalarda cok üzülüyorlar.doktora git ayırt etme benim doktorum erkek.hem inan bana hastalık gelince umrunda bile olmuyor bu doktor ayırt etmek zaten ben acile gittiğimde tıp fakültesinde erkek kız karısık herkes vardı.zaten onlar hazırlıyor seni.yanı bu konuda ayırt etme canım.onlar zaten o kadar alışıkkı.doktorun serdinin dediği gibi önce adet söktürücü verecektir ve sonra eşinide muane edecektir.yanı sorun varmı diye sendende 3.gun hormon testleri isteyebilir.özeline gideceksin değilmi doktorunun.iyice bakılsın madem gideceksin bir işe yarsın.sorun varmı yokmu anlayın.bizde sorun olmamasına rağmen hamile kalamıyorum.ona rağmen eşim kontrolden gececek diyiyorum ben.

mrh ben 21 yasında 1 yıllık evlıyım esımle 2 aydur korunmuyoruz evde test yaptım bırı cok koyu dıger cızgı ıse hafıf yanı daha sılık cıktı bunu ıkı defa tekrarladım ıksındede ılk cıkan cızgı koyu ikincisi ise hafif gorunumde cıkıyor hastaneye gıttım test yaptırdım negatıf cıktı.eger ben hamıle degılsem neden evde yaptıgım testlerde cıft cızgı cıkıyor lutfeen yardım edınCADIARZU

canım idrar testinde her zaman yanılma payı vardır bence hastahaneye git kanda gebelik testi baktır yada iki gün daha bekle gerçekten hamileysen evdeki silik çıkan çizgin 2 gün sonra koyulaşır evde yaptığın idrar testini sabah ilk idrarınla yap o zaman daha sağlıklı sonuç veriyormuş inşallah hamilsindir Rabbim hayırlısını versin amin.:teytey:

selam arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. bana erken hamilelik belirtilerini anlatabilecek arkadaşlarımız var mı. şimdiden teşekkür ederim.
bende bebek sahibi olmak istiyorum. bu ayın 9 unda regl olmam gerekiyordu ama olmadım. 1 2 gün önce evde test yaptım negatif çıktı. göğüslerim acayip şiş.
bayramda çok il gezdm hava değişimi mi acaba diyorum. bana yardımcı olurmusunuz.
teşekkür ederi şimdiden

canım umudunu kırmak istemem ama bende içinde olmak üzere bayramda şehir dışına çıkanlarda hep gecikme oldu. testi yarın sabah ilk idrarınla tekrar yap sabağ daha sağlıklı sonuç verir. zaten 1 hafta geçmişse silikte olsa çıkması gerekir fazla kafaya takma streste etkiliyo biliyosunki. belirtileri sormuşsun bu kişiden kişiye değişir ilk hamişliğimde halsizlik, aşırı uyuma isteği, dişlerde hassasiyet, aşırı duygusallık, şiddetli kasık ağrısı olmuştu bilgin olsun canım. eğer hamiş değilsende üzülme Rabbim hepimize hayırlı zamanda sağlıklı, hayırlı evlatlar nasib etsin.a.s.

gelgit beraber hastalandık biliyosun ben çalışmalara başladım ona göre hadi hayırlısı stresten uzak dur aslında 2-3 dene olmazsa gel demişti doktorum ama karasızım acaba 2-3 ay daha bekleyip 6 aya tamamlasammı diyorum bana bi sorun yok demişti karasızım yani hadi hayırlısı hafta sonu riskli döneme giri yoruz biliyosun ayın 18 ile 25 arası riskli dönemimiz dersine iyi çalış ....

kızlar ben geldim senağlamasenağlama

değerim : 1.00...............................

ay canım üzülme ne olur ya bak bizde bekliyoz olur hayırlısıyla ben bu ay akıllandım durabilirmiyim bilmiyorum ama öyle hemen test yapmıycan en az 5 gün geçmesini bekliycem tabi geçerse strese son. üzme canını napalım ben ilk bebeğimi kaaybetmiştim inan bulupta kaybetmek çok zor. o yüzden geç olsun güç olmasın .. üzülme Rabbim sağlık versin olur .....

ay canım üzülme ne olur ya bak bizde bekliyoz olur hayırlısıyla ben bu ay akıllandım durabilirmiyim bilmiyorum ama öyle hemen test yapmıycan en az 5 gün geçmesini bekliycem tabi geçerse strese son. üzme canını napalım ben ilk bebeğimi kaaybetmiştim inan bulupta kaybetmek çok zor. o yüzden geç olsun güç olmasın .. üzülme Rabbim sağlık versin olur .....

bu sefer çöktüm resmen kızlar....çok heveslenmiştim idrar testide heveslendirdi beni.....
içim paramparça oldu...ben kötüyüm......hayatımda ilk defa bu kada hayal kırıklığına uğradım..Eşime haberini veririm diye bebek patiği bile almıştımsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

Back