kızlar kan verdim geldim perşembe günü kadın bana beta hgc yapmamış başka bi adam vardı beta hgc yapalım dedi kadında aa evet o daha iyi olurdu demezmi sinir oldum 1 saatım var çok heycanlıyım eşim alcak kötüyse gelmiyicek iyiyse getiricek çok zor ya beklemek off allahım yardımcım olsun inşallah
mrh ben 21 yasında 1 yıllık evlıyım esımle 2 aydur korunmuyoruz evde test yaptım bırı cok koyu dıger cızgı ıse hafıf yanı daha sılık cıktı bunu ıkı defa tekrarladım ıksındede ılk cıkan cızgı koyu ikincisi ise hafif gorunumde cıkıyor hastaneye gıttım test yaptırdım negatıf cıktı.eger ben hamıle degılsem neden evde yaptıgım testlerde cıft cızgı cıkıyor lutfeen yardım edınCADIARZU
kızlar hiç bi şey yokmuş haberiniz olsun
kızlar hiç bi şey yokmuş haberiniz olsun
mrh ben 21 yasında 1 yıllık evlıyım esımle 2 aydur korunmuyoruz evde test yaptım bırı cok koyu dıger cızgı ıse hafıf yanı daha sılık cıktı bunu ıkı defa tekrarladım ıksındede ılk cıkan cızgı koyu ikincisi ise hafif gorunumde cıkıyor hastaneye gıttım test yaptırdım negatıf cıktı.eger ben hamıle degılsem neden evde yaptıgım testlerde cıft cızgı cıkıyor lutfeen yardım edınCADIARZU
selam arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. bana erken hamilelik belirtilerini anlatabilecek arkadaşlarımız var mı. şimdiden teşekkür ederim.
bende bebek sahibi olmak istiyorum. bu ayın 9 unda regl olmam gerekiyordu ama olmadım. 1 2 gün önce evde test yaptım negatif çıktı. göğüslerim acayip şiş.
bayramda çok il gezdm hava değişimi mi acaba diyorum. bana yardımcı olurmusunuz.
teşekkür ederi şimdiden
kızlar ben geldim senağlamasenağlama
değerim : 1.00...............................
ay canım üzülme ne olur ya bak bizde bekliyoz olur hayırlısıyla ben bu ay akıllandım durabilirmiyim bilmiyorum ama öyle hemen test yapmıycan en az 5 gün geçmesini bekliycem tabi geçerse strese son. üzme canını napalım ben ilk bebeğimi kaaybetmiştim inan bulupta kaybetmek çok zor. o yüzden geç olsun güç olmasın .. üzülme Rabbim sağlık versin olur .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?