Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
suayacım
çok teşekkür ederim cevabın için. inşallah bütün isteyen herkes mutlu haberi alır bu ay. senin için de dua edicem. inşallah bebeğin geliyordur. sende ne tür belirtiler var?
selam kızlar nasılsınız bakalım.misafirim geldi aniden bugun cıktım.umutsuz artık sık girmiyorsun.bende akşamları pek açmıyorum binuyor ya ben sizlerle muhabbete dalıyorum.o yuzden açmıyorum bilgisayarı ya eşim oyun oynuyor yada ben sizlerle muhabbete dalıyorum bugun erkenden uykuya daldıda öyle açtım.yanı biraz konusmamız birbirimize vakit ayırmamız gerekiyor diye düşünüyorum o yuzden açmıyorum geceleri.
insallah canim ins hamisizdir bende hep dua ediyorum..
benim gogusler sis uclari aciyor ara ara kasiklarimda agri var adet olucak gibi ama daha cok ani kasilma gibi oluyor..akintim var benimde..hafif bi bel agrisi var..
Ama canim pek takmamaya calisiyorum bu benim 13. ayim ve cok husrana ugradim..
o yuzden surekli adetim gelicek diye dusunuyorum..sonra cok yikiliyorum..
walla kelebekcim kafaı takmamk gerek ama olmuyor ister istemez takıyor insan.hiç düşünmedim bu ay desek bile derken düşünüyoruz.bu isteğimiz o kadar younkı strese giriyoruz.ama bu stresi aza indirmeye calışmamız gerek.
hoşgeldin aramıza kelebek84. bu ayı daha kolay atlattım zaten.bu ayda gebelik olmayınca beraber konusarak vakit geçirerek atlttık.oda benim kadar istyor ve üzülüyor.
canım yaaa haklısın tabii ki. işte böle beklediğimiz için psikolojik oluyor bazen. ben korunmayı bırakalı 3 ay oldu. daha erken ama belli olmuyormuş bu işler. İnsan umutlanmayayım diyor ama elde değil ki ister istemez her ay bekleme içinde oluyoruz. bide kafaya takmayın diyolar yaa o nası olcak ki:))))
ah canim evet ya kafaya takip stres yapinca dahada uzuyormus..Ama dedigin gibi imkansiz dusunmemek hemde bu kadar isterken..
heralde aylar gecerse hamis kalamazsak (ki ins bebislerimiz bizi daha cok bekletmez)
o sureden sonra bikicaz belkide her ay her ay ayni stress ayni seyler husran falan sonra dicezki aman ya olursa olur olmazsa olmaz ne yapalim iste o zaman takmamis olcazsırnaşık şey
Aman kafayi siyirmadan bi hamis kalalimda yerimseniben
canim sen yarin kan testide yaptirabilirsin aslinda kanda biliyorsun cikiyor adetin gecince..
ama beklemek istersen 1 2 gun daha bekle hayirlisi hepimiz icin
ben 2 düşük oldu daha önce en son ocak 24 ayında düşük yaptım hazirandan bu yanada korunmayı bıraktım.düşüklerimin sebebi kan pıhtılaşması kan sulansın diye hergun iğne vuruluyorum gebe kalncada vurulacağım.o yuzden dahada stresli geçiyor.