Erken Hamilelik Belirtileri

merhabalar kızlar benim kırmızılar geldi.bu ayda olmadı ne yapalım kısmet değilmiş.önümüzdeki aya bakalım.adet günüm 14 kasım.hamiş arkadaşları tebrik ediyorum.Allah kucaklarına almayı nasip etsin.

hasret bugün gitmedim dra istediğim dr pzt gelicekmiş pztesiye kadar beklemedeyim ama artık sıkıntı geldi gerçekten olucaksam olsamda bitse bu eziyet yada hamileysem belli olsa artık ne olduğu off

dün akşam test tek çizgiydi akşam atmayı unutmuşum sabah eşim görmüş silik bişi var felan dedim baktım hafiften vardı hemen bi tane daha yaptım ve bende çift çizgiyi gördüm :) :) ben eşime haber vereceğime o bana vermiş oldu :) :) :) :)hihoyyyt yarın doktora gitcez bakalım ... cümlenizden güzel haberler gelsin inşalllaaaaahhhhhhhhhhhhhh :) :)

merhba ARKADAŞLR BENI ADETIME DAHA AVR AMA BENIM GÖGUS UÇALRIMKASINIYO BİDE ACIYO YA İLKDEFA BÖLEOLDU DİĞER HAMİLEĞİMDE OLMAIŞTI HİÇ BİBELİRİTM BEN YUMURTLAMAYA YORIUYORUM AMA İNŞ HAMİŞLİĞE ÇIKAR BAKAILM GERI SAYIM BAŞALDI BZIMD EARTIK9GUNM KALDI

bumu yanı merhaba bende 1,5haftalık gebeyım yenı ogrendım benımde goguslerım cok sızlamıstı ve ucları kasınydun ara sıra yıne olyo hamıle olabılırsın yınede adetını bekle bıraz kan testı mutlaka yaptr gecıkırse ıdrar testıne bakma dogru sonucu hemen vermyo cunku ınsallah hamısısındr

arkadaslar gunaydınlar ınsaalh sızlerden hamıs haberını enkısa zamanda alırız nhltlg canım tebrık ederım hayrlı olsun ınsaalh Allah kucagımıza almayı nasıp etsın canım benım 1,5haftalık senın nekadrlıkmıs canım erak etme yaz mutlaka

ganno gunaydın ılla doktorunu beklemek zorunda degılsınkı geresız yere stres olyosun bence gıt bı saglık ocagına veya hastahaneye ve yaptr kurtul artık herhangı bır kadın doguma sonucu goster rahatla canım sonra 1ayın doluncada kendıne doktorunun pesıne dusersın ben bıle senın adına stres oldum vallahı bence hemen got bugun ve yaptr 3saat de sabret bekle

pardon yazdıgım yazıd bı kelıme hatası oldu duzletyrum kususra bakmayın hızlı yazarken bence hemen gıt ve yaptr gannocummm hadı kossss

Kızlar şimdi hastaneden geldim kan verdim sonuçlar 14:30 da çıkıyormuş yine gidicem bakalım..Bu sabah yine idrar testi yaptım açık bişey vardı daha doğrusu varla yok arası ama aetimden hla tık yok ne lekelenme ne bişey kasığımda batma var azcık..Başka hiç bişeyimde yok..
Dualrınızı eksik etmeyin kızlar bizlerden..Akşam kendimi zor tuttum eşime söylememk için..İnşallah bu gün veririm o güzel haberi şutarafagitti:çok üzgünüm:

cansuclk ayhadı canım hayrlısı bence kesın hamılesın ınsaalh hamıssındr adetın nekadr gecıktı cansuclk ıdrarda 10gun gecmeden cıkmyo cunku bıranonce guzel haberı ver hadı mutlaka bende heyecanlandım sımdı

kübracım adetimin geçmesini beklemedim ben ama bu gün 1. gün.Dünde yazmıştım bu gün yarın gelir diye..Ben idrarı şey için yaptım hani daha günü geçmeden çıkanlar varya meraktan yani..Ama dediğim gibi silik çizgiydi dünkü belli olucak şekilde,bu sabahkide varla yok arası çok dikkatli baktığın zaman anlaşılıyordu.Valla bende heycanlıyım 14:30 a kadar nasıl beklerim bilmiyorum.
Umutsuzluk içimde biyerlerde hala var ama tek dayanğım adetimin gelmemesi normalde 2 gün önceden lekenmem olur hatta biraz gelip dururdu bile.Ama bu ay öle bişey olmdı yinede herşey kısmet,rabbimde büyük..Dün az ağlamadım silik çizgiyi gördüğümde akşam kendimi zor tuttum..
Dua et canım sende bana tamammı ??

merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza ben en son 8 eylülde regl oldum ve rengl dönemi bittikten 1 hafta sonra kahverengimsi leke geldi bu böle 3-4 gün ara ara devam etti şimdi adet tarihim 8 gün geçti 3 defa idrarda gebelik testi yaptım kendim bariz negatif çıktı ve bu arada bebekle ilgili herhangi bir çalışma yok sadece eylüldeki regl bitiiğinde 1 kez korunmasız ilişkiye girdik o kadar yani bu şekilde hamile kaldıysam inanamıycam hakkaten insanlar o kadar uğraşıyor

cansu iyi haberini bekliyoruz eve gelir gelmez yaz bize. ben hala adet olmadım pzt belli olacak herşey sabırla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…