Erken Hamilelik Belirtileri

bende takip ediyorum ama yazmıyorum yarın görüşürüz inşallah:1hug:

canım eger hamiş oldugundan cüpheleniyorsan eczaneden Fortel gebelik testi alabilirsin.bu test idrar testi.ilişkiden 7 gün sonra yapınca eger hamişsen pozitif.yada adet tarihinden 7-8 gün öncesinde yaparsan %99 dogruluk payı var.çok hasas bir test.fiyatı 19 ytl.

günaydın herkese.benim test almama gerek kalmadan kırmızılar geldi ( olmadı.niye böyle ümitleniyorum ben.dün akşamdan beri canım ok sıkkın.hayırlısı diyorum ama çok üzüldüm.senağlama allahım sen tüm anne olmak isteyenlerin yüzünü güldür:Saruboceq:bu arada yeni tarihim 9 kasım

gunaydınlar herkese ben hamısımm kızlarrrrrrr sonunda oldu 1haftalık cok mutlyum hıc umudunuzu yıtrmeyın yumurtlama gunlerınıze dıkkat edın ve sıgara ıcmeyın lutfen allah olmayan herkeze nasıp etsın ınsaalh amın.yanlız sunu soylyım aksam ıdrar testı yaptım cıkmadı gercı 3gun gecmıstı ama yınede tavsıym kantestı 3saatte sonucu alysunuz daha net bı sonuc elde edysunuz tavsıyem kan testı akıdısler

canim kubrass cok tebrik ederim Allahim saglikla kucaginada almayi nasip etsin insaallah
nasil mutlu heyecanlisindir simdi ay canim benim..

belirtin olmusmuydu hic merak ettim benim de 1 gun kaldi adetimede

Kızlaaaar ben 1 saat içinde kan testi yaptırmaya gidiyorum artık bekleyemiycem..Bana dua edin tmammı benim hala adetim gelmedi çünkü :CüvCüv::CüvCüv:

İnşallah vardır bişiler :CüvCüv::CüvCüv:

ganno canım görünürde yoksun inşallah iyi bi sonuç alırsın hayret yani şimdiye kadar olmadın umarım bir sorun yoktur. gelgit artık güzelce çalışmalra başlasak iyi olucak galiba hadi bakalım kız ...
Cansuclk inşallah hamişsindir Rabbim tüm isteyenlere versin. amin

Canım inan seni çok iyi anlıyorum.Her ay aynısı benim başıma geliyor.Ama pes etmemeliyiz, her ay yeni bir umut demek bebek demek, adet olduğumuza sevinmeliyiz aslında. Ne kadar zamandır bebek istiyorsunuz.

suaya cok tesekkur edrım allah olmayanlarada nasıp etsın ınsalh yurekten dualrım sızlerle ınanın lutfen ıdrar testıyle kalmayın sadece ınsanın moralıın bozyo kan testıde bıraz beklysunuz ama enazından sonuc dogru 100de 100 cıkyo ay nası heyecanlyım anlatamm ınsaalh allh kucagıma almayı nasıp edr cansulck hadı senıde beklyrum heyecanla mutlaka yaz buraya beklyruz ganno hıc ortalarda yok ya hayrdr ınsallah

hayırlı olsun canım kucağına almayı nasip etsin darısı bizim başımıza

amıııııııııın canım ınsallah ama ılk haftalarda pek belırtı olmyo sanrım bende oyle mıyde bulantısı falan yok sadece goguslerım acyo bıraz dokununca ve belım ara sıra agryo dua edın hayrlısını ısteyın benım kıncı denemedı bu allah ssızlerde nasıp eder ınsaalah

canım zaten kan testı sonucunu senı kadın doguma yonlendryolar sonucunu alysun oktora gosterysun o sana sonucunu soylyo kagıtta hcbg degerı yazyo orda degerın 5ın ustundeyse gebesın benım degerımde 23cıktı canım sen gıt yaptr adetınde gecıkme veya suphen varsa cıkyo hastanede yaptr ssenı yonlendrrler

Kızlar hastaneden döndüm ama kan almadılar saat geç diye yarın sabah kalktığım gibi gidicem kan vericem aç karnına çağırdı doktor..

Ama benim idrar testine kafam takıldı neden negatif çıktı ki ?? adet gününde belli olanlar var bende neden olmadı ?? :1no2:

KIZLAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRR BAKIN BURAYA KIZLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRR

AZ ÖNCE TESTE SON KEZ BAKAYIM DEDİM KIZLAAAAR 2. ÇİZGİ SİLİKKK ÇIKMIŞŞŞ BEN 1DAK BİLE BAKMADAN ATMIŞTM DEDİM NE OLUR NE OLMAZ BAKTIM 2. ÇİZGİ SİLİK YA !!! :dance::dance::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

kızlar ellerim bacaklarım titiriyooooooo ya kızlar silik çıkıpta hamilelik olamayan falan yok dimiiii

hayırlı olsun kubrass hamişliğin.allah atamamına erdirsin.bizlerede dua et hamiş kalaım hamişlerin duaları kabul olurmus.

evet gegıtcım edyrum ıcten dualrım sııznle ınsaalh allah nasıp eder valla ben ıdrrada yaptım sılı k cızgıbıle cıkmamıstı ama kan testınde cıktı hamılelıgım gercı ıdrrda 10gun sonra sonuc verymus benım 3gun gecıkmıstı doktor bana hıc folıkassıt falan vermedı ama arkadasım kullanmaya basla dedı ben kullancam hem dusugude engellymus aklınızda olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…