kızlar mrb nasılsınız nasıl gidiyo, gerçi hep takip edyorum sizleri gerçi herzaman girmiyorum ama hep okuyorum, çalışmalara devam ediyorum ama hiç stres yapmıyorum yani ilişkide kesinlikle bebek falan düüşünöüyorum olursa olur mantığı ile hareket ediyorum bu ay, sebeyza bak benim söylediğim gibi oldu aynen hiç girmiyosun doğru dürüst artık bizi unuttun hemen ben yalnız kaldım
günaydın herkese.benim test almama gerek kalmadan kırmızılar geldi( olmadı.niye böyle ümitleniyorum ben.dün akşamdan beri canım ok sıkkın.hayırlısı diyorum ama çok üzüldüm.senağlama allahım sen tüm anne olmak isteyenlerin yüzünü güldür:Saruboceq:bu arada yeni tarihim 9 kasım
gunaydınlar herkese ben hamısımm kızlarrrrrrr sonunda oldu 1haftalık cok mutlyum hıc umudunuzu yıtrmeyın yumurtlama gunlerınıze dıkkat edın ve sıgara ıcmeyın lutfen allah olmayan herkeze nasıp etsın ınsaalh amın.yanlız sunu soylyım aksam ıdrar testı yaptım cıkmadı gercı 3gun gecmıstı ama yınede tavsıym kantestı 3saatte sonucu alysunuz daha net bı sonuc elde edysunuz tavsıyem kan testı akıdısler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?