Erken Hamilelik Belirtileri

kubra tebrik ederim allah tamamına erdirsin cansu inşallah hamişsin sen ya.
ben bugün gidemedim dra istediğim dr pzt gelicek yani pzt kadar beklemedeyim

Canım ben geçen ay yaptığım testte çok silik çıkmıştı ama belli belirsiz bir silik çizgiydi .Ve adet olmuştum insallah sen hamişsindir canım.Senin ki nasıl çok mu silik

gannocum dualarım seninle inşallah hamişizdir bişey sorucam peki ikinci çizgisi silik olarak çıkıpta hamile olmayanlar oldumu ?

öyle olanlar var cansu yarın sabah bi test daha yap kan testi yaptıramıyorsan yaptırabiliyorsan kan tahlili daha iyi olur inşallah hamiştirsin.

cansu sen kesın hamılesın cunku genelde ıkncı cızgı sılk cıkanların cogu hamıle kaldı sende oylesın canım sabah ılk ısın kantestı yaptrmak olsun sbah haberını beklyrum cok merak ettm nekadr gunun gectı sneın cansulck

yok gelgit yapmadım kırmızlarda gelmedi pzt dra gidicem bugün bulamadım istediğim dr pzt geliyormuş onu bekliyicem şu anda gaz sorunu ve kasık ağrısıyla uğraşıyorum o kadar.
içim sıkılıyor ama artık olacaksam olsam olmayacaksam hamile olsam off

serdi canım ya bu ay doktora gideceğim calışmalara başlamadan önce.bakalım ne diyecek doktor.onun stresi var.birde üşüttüm herhalde ağzımın tadı yok ama maşallah sigaramı içiyorum.ama yemek yesem yiyemiyorum.neyse belki fırsat bı fırsat 2-3 kılo veririma.s

Valla kızlar adetimin bu gün yarın gelmesi gerekiyor ama bende tık yok...Sabah kalktığım gibi koşa koşa hastaneye gidicem..Ay ben nasıl uyurum bu gece yaa uyku tutmaz ama ya değilsem offf offf çok fena bir ruh halindeyim şuan ..test önümde bakıp bakıp duruyorum manyak gibi oldum valla ama her bakışımda çizgiyi görüyorum ...

kızlar ne olur dua edin benim için hamileliği bekleyenler için..Dolduralım allahın izniyl şu ekim listesinii

inşallah hamilesindir.ya canım nasılsa umudun pek yok yanı kan testinden sonra.şimdi idrar testi alıp yapsaydın ya.yanı en azından doktorada ona göre gideridn.zaten taktım senin su değer yazmamasına.

off bugün cidden sıkıntılı bigün çok umut etmiştim dra gidip bugün öğrenmeyi içimde neler olup bittiğini ama olmadı eşimde yok pazar günü gelicek offfff

gelgit bende ona taktım zaten kafayı bi değer yazsaydı keşke ne biliyim nasıl bi kan tahlilydi anlamadım ya.

kubrass tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
cansucum testi nasıl yaptın bilmiyorum ama gün içinde yapıyorsan idrarını 4 saat tuttuktan sonra test yapıyorsun ya da sabah ilk idrarınla yap.sabah daha çabuk çıkıyor hamilelik varsa.İnşallah hamilesindir canım.
Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu(amin)

evet ya sıkıcı birgün bugun
bende cumartesiye kadar bekleyeceğim doktor için.kayınvalideme bile gitmiyorum aramıoumda soracak diye.o aradı az önce kısa kestim soğuk konustum sormasın diye.napm ya sinirlerim bozulur soruncaç

ya sitede sorun var galiba yazıyorum kabul etmiyor sonra yazıyorum aynı mesajı yazmıstınız diyor.sinir oldum yahu sizdede aynı sorun varmı.

sorma bizimkinin mecburen haberi oldu durumdan çünkü dru o tanıyor kadında yazık şimdi kesin heveslenmiştir hamileyim diye değilsem başlar benimkide bu aydan sonra sormaya. ben yemek yapmaya gidiyorum bugün işede gitmedim yazarım işim bitince.
suzancım sen napıyosun bu arada umarım iyidir herşey yiğenimize iyi bak kalkma sakın yat.

ya gannocum senın adetın kacgun gectı onu bı yazrmısın ona gore bısey yazcam sana 10gun gectyse ıdrarda cıkar ya sabahtan baska polıklnıge gııt yokmu yaknlarda saglık cagı rtesı gun alysun sonucu yada yarın hastaneye gıt 3saat sonra al esının olması sartmı kendınde yaptrabılrısn sıkntı yapma

valla ben farklı iki ayda test yaptım ikisinde de hemen cok belirgin silik cizgi cıktı ama hamile degildim bence hic idrar testine guvenme sevinmede şimdiden herseyi kan testi belirler ama umarım senin idrar testi dogrudur ve hamilesindir

gittim işte perşembe günü saçam sapan bi test yaptılar değer bile yok testte sağlık ocağı nerde valla bilmiyorum devlet hastanesin kapısından geçmek istemiyorum allahım muhtaç etmesin bi kere gittim ilk evlendiğimde iğrenç heryer kandı bi dahada gitmem bide 2 dr vardı orda bildiğimiz biri herşeye bağırıyor biride psikolojik deli ya hamilesin diyor yada kansersin onada gitmem o yüzden napcam bilmiyorum o kadını bekliyicem pztesiye erkek doktorada gitmek istemiyorum onlar işini yapıyor ama ben kadından bile çekinirken gidemem herhalde

vevet gelgıt aynı sorun bendede olyo sureklı gondermek zorunda kalyrum aynı sekılde benımde gelgıtcım sabah snı hyecanla beklyrum hemn olumu vey aolmusuz buraya yaz mutlaka olurmu ıstanbulda nerde otyrusun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…