• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

cansu iyi haberini bekliyoruz eve gelir gelmez yaz bize. ben hala adet olmadım pzt belli olacak herşey sabırla bekliyorum :(
İnşallah gannocum inşallah...
Sen hamilesin ama bence :CüvCüv::CüvCüv: Bende inşallah öyleyimdir..seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz ama daha önce gitsene bi sağlık ocağına yada eczaneye idrar testi yap bari için rahalasın en azından e bizde rahatlayalım aklımız sende :Saruboceq: :1rolleyes:

günaydın kızlar bu ara vaktim olmuyo fazla giremedim hadi hayırlısı. cansucum inşallah hamişsindir . ganno sen pazartesi doktoramı gidiceksin canım.

şimdi yaptım cansu koskacaman tek bi tane mor çizgim var adetim neden bu kadar gecikti ya başka bi şey var kesin off

arkadaslar benım adetıme daha 3-4 gun var evde test yaptım iki çizgi cıktı anak ikincisi bıraz silik hastanedekı test negatıf cıktı sızce ben hamılemıyım degılmıyım

evet serdi pzt kadar olmazsam gidicem başka bi şey var ama ne var bilmiyorum

canım inşallah önemli bişey yoktur büyük ihtimalle stres seni etkilemiş olabilir neden bugün yada yarın gitmiyosun çünki 10 gün oldu gecikeli . ban önemli bişey olduğunu sanmıyorum görüyomusun sen şu işi insan gecikincede acayip sinir oluyor bide hem gecikipte hemde tek çizgiyi görünce. Rabbim hakkında hayırlısını nasib etsin moralini yüksek tutmaya çalış iyi haberlerini bekliyorum. Zaten ben hamiş olduğunu düşünmüyorum çünki 10 günlük bi gecikme mutlaka çıkardı neyse artık inşallah sadece stresten gecikmiştir. gerçi seni umutlandırmak istemem ama benim bi arkadaşım şuan 4 aylık hamile. son adetinden sonra 10 günü geçmiş test yapmış çıkmamış sonra 2-3 gün sonra test yapmış çıkmamış o da en iyisi adet getirici ilaç kullanim demiş hiç doktora danışmadan sonra soktürücü kullandı aradan 3-5 gün daha geçti olmayınca bi test daha yapıyo ve hamiş çıkıyo. işte böyle vakalarda olabiliyor aklına kötü şeyler getirme onun geç döllenme olmuş adeti baz alırsan çocuk 4.5 aylık ama normalde 4 aylık yani geç döllenme olmuş.....sağlıkla kal canım.

serdi kafama takılanda o en son ilişkimden sonra 15 gün geçti adetim 10gün gecikti ama ilişkiden sonraki 15. gündeyim bugün bilmiyorum artık pzt öğrenicem. ne güzel düzenli adet oluyorum en azından öyle sorunum yok diye şükrederken olana bak ya cidden can sıkıcı of

arkadaslar gunaydınlar ınsaalh sızlerden hamıs haberını enkısa zamanda alırız nhltlg canım tebrık ederım hayrlı olsun ınsaalh Allah kucagımıza almayı nasıp etsın canım benım 1,5haftalık senın nekadrlıkmıs canım erak etme yaz mutlaka
canım çok teşekkür ederim sana da hayırlı olsun :)
walla henüz bilmiom ne kadarlık olduğunu dün akşam kahverengi lekeler geldi belim ağrıyodu ilk panikler :) doktoru aradık kırmızı ve parça diilse sorun yok dedi normal bi süreç miş 4 haftadan önce kese göremeyeceğini söyledi bende acele etmicem ay sonunda gitmeyi planlıyorum doktora :) :ecrin_bebek:

şimdi yaptım cansu koskacaman tek bi tane mor çizgim var adetim neden bu kadar gecikti ya başka bi şey var kesin off

canım ama bak idrar testlerinin yanılma payı olabiliryormuş dün bana doktor öyle dedi...mesela benim kankam vardı o 3 aylk hamileydi idrar testi yapıyodu ama heo tek hep tek çıkıyodu :utangac:

Yada hamile değilsen bile en azından mevsimsel bişeydir belkide stres hava değişimi vs vs aklına kötü şeyler getirme ama doktora gitmeyi ihmal etme hatta p.tesiyi bekleme derim güzelim..rahat ol biraz bak bende sana tavsiye al bi tane kocaman çikolata otur ye cokacimcoook

sterse çok iyigeliyor ...

seni çooook seviyoruzzzzz :teselli: :1rolleyes: :asigim::1hug:

serdi kafama takılanda o en son ilişkimden sonra 15 gün geçti adetim 10gün gecikti ama ilişkiden sonraki 15. gündeyim bugün bilmiyorum artık pzt öğrenicem. ne güzel düzenli adet oluyorum en azından öyle sorunum yok diye şükrederken olana bak ya cidden can sıkıcı of

sağolun kızlar ya gerçekten çok iyisiniz ve moral veriyorsunuz allah gönlünüze göre versin inşallah.
bugün şehir dışına çıkıcaz pzt öğleden sonra yazıcam size ne olduğunu bende merak ediyorum ama bekliyicem:(

slm kızlar.gannocum sen eşinden daha sabırlısın maşallah.bende bugun iğnelerimi yazdıracağım eczaneden alacağım var o yzden yazdıracağım.vurulmak için değil.cumartesi içinde gun alacağım bakalım ne diyecek.eşimde test verir herhalde bu gittiğimizde tahminim yani öyle.

kızlar kan verdim geldim perşembe günü kadın bana beta hgc yapmamış başka bi adam vardı beta hgc yapalım dedi kadında aa evet o daha iyi olurdu demezmi sinir oldum 1 saatım var çok heycanlıyım eşim alcak kötüyse gelmiyicek iyiyse getiricek çok zor ya beklemek off allahım yardımcım olsun inşallah

mrh ben 21 yasında 1 yıllık evlıyım esımle 2 aydur korunmuyoruz evde test yaptım bırı cok koyu dıger cızgı ıse hafıf yanı daha sılık cıktı bunu ıkı defa tekrarladım ıksındede ılk cıkan cızgı koyu ikincisi ise hafif gorunumde cıkıyor hastaneye gıttım test yaptırdım negatıf cıktı.eger ben hamıle degılsem neden evde yaptıgım testlerde cıft cızgı cıkıyor lutfeen yardım edınCADIARZU

canim ganno cum ya ins yarabbim guzel haberler alirsin nasil istiyorum anlatamam..kacgundur okuyorum senin bu stresini burdan icimden hep hamistir diye geciriyordum ve insda oylesindir..
Ama degilsende hic moralini bozma hemen adet sokturucu al snra calismalara devam:jeyyar:
umitsizlige kapilmak yokk..
BEnde burdayim haber gelee kaar cikmicam hadi mujdeli bi haber yarabbim:Saruboceq:

kızlar kan verdim geldim perşembe günü kadın bana beta hgc yapmamış başka bi adam vardı beta hgc yapalım dedi kadında aa evet o daha iyi olurdu demezmi sinir oldum 1 saatım var çok heycanlıyım eşim alcak kötüyse gelmiyicek iyiyse getiricek çok zor ya beklemek off allahım yardımcım olsun inşallah

Back