• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

canim ben ilk bebegimin karnimda oldugunu ogrendim .. ocakta kurtaj oldum ondan sonra tekrar ugrasiyoruz iste.. allah sonunda dualarimi kabul etti insallah kotu bisey olmadan iyi bir hamilelik geciririm, okadar korkuyorumki..

bencede arkadaslar ıcmeyelım bende ıcydum ama sanrım hamıleyım kesın test yapmadım ama suphelenyrum adetım gunum ıkıgun gectı sızce ıdrar testı bugun yapsam cıkarmı ya cok heyecanlyım ogenmek ıstyrum bıranonce

ya benım dört gün geçti yani 30 gün oldu önceki adetımın basından... karnım arada adet olacakmısım gıbı agrıyor hamıle olabılır mıyım ?

bu sabah test yaptım negatif çıktı Ama hala emin değilim biraz daha bekleyip tekrar idrar testi yapacağım olmazsa kan tesi yaptırmayı düşünüyorum.Hala karnımın alt bölgesinde şişkinlik hissediyorum.Bunlar psikolojik olabilir mi?

Adetim de leke şeklinde oldu.Bu gün 5.günü ilk lekemin olduğundan bu yana ama mormal adet gibi değildi.

spell emin değilsen kan testi yaptır ama adetinin ne kadar geciktiğini yazmamışsın ?
bu arada tubacik tebrik ederim allah analı babalı büyütsün inş.

evet buaksam ıdrar testı alıp yapıcam hanımlar ama dun bı agrım oldu ona canım sıkıldı bırazya genıtal bolgemın sag tarafında agrı var ustune egılnce acıyo ve daha oncede olmustu ıltıhaplanma vardı ılac vrdı doktor ıgnelerle atlattım sımdı adetım bugun 3,gunum hala olmadım heralde hamıleyım cok heyecanlyım ama bu agrı benım mıydemı bulandrdı canımı sıktı bıraz neden olyo bılmyrum

Kızlar benim geri sayım son 2 kaldı..Kafam şuanda bomboş ama baş dönmelerim var dün ve bu gün böyle aptal gibiyim sanki 5 saat otobüs yolculuğu yapmş gibiyimm..Kasık ağrısı mesela fazla iş yapayım yada eşimle niyeti bozalım :utangac: o zaman batmalar oluyor normal zamanda yok gibi yani -tatlicadiarzu- off bi tuhafım..Ya yapmıycam diyorum stres yine oluyor kendiliğinden oluyor.. -tatlicadiarzu-

valla psikolojim değişti he bi duygusalım bi çok huysuzum bu sabah yine eşim nasibini aldı ( kıyamam ona ben)

geçsin şu 2 günde adetimde gelicekse gelsin pedlerimi bile aldım hazırladım kaydirigubbakcemile3 hatta erkende gelebilr mirmirmirmir

yada gelmiycekse 1 hafta gelmesinde bende anne olacaksam olayım.beklemek çok zormuş..:1no2:

cansulcukınsallah hamıssındr hayrlısını ıste hep bakalım takıp edelım ılk hamıs haberını kım verıcek benım 3,gunum bende tık yok hala goguslerımın agrısı bırazdaha gectı ıkı gun once cok sızlydu suan cok ıyı hıc bı sıkıntım yok hafıf bas donmem var oda nadren bukadr benım belrtılerım

cansulcukınsallah hamıssındr hayrlısını ıste hep bakalım takıp edelım ılk hamıs haberını kım verıcek benım 3,gunum bende tık yok hala goguslerımın agrısı bırazdaha gectı ıkı gun once cok sızlydu suan cok ıyı hıc bı sıkıntım yok hafıf bas donmem var oda nadren bukadr benım belrtılerım

Valla inşallah sende hamişsindir,,rabbim büyük,nasıl ve ne kadr istediğimizi biliyor,bizlerede nasip eicek bu duyguyu inanıyorum ben buna..Gerçi ben bu ay hiç dikkat etmedim umudum yok pek ama neyse bakalım..Gaz şikayetimde var benim yaa hemde çok fazla -tatlicadiarzu- tuvaletten çıkamıyorum kaydirigubbakcemile3
Ama eğer gelmezse adetim inat yaptım bu sefer 1 hafta geçmesini bekliycem..Direkt kan testi yapıtırıcamidrar testlerini kullanmıycam :delphin:
Bu arada benim bu sigarayı bırakmam lazım ya içimden bi ses içme diyo ama hayırlısı..ne zaman bi sigara yaksam tuhaf oluyorm..

canım ıcme lutfen bak bende ara sıra ıcydum sımdı tamamen kestım kadını cok etklyo cocgun gelsmını etklyo yumurtlaıklara zarr veryo saglıklı anne olmak ıstysan ıcme gelecegını ve kendıını dusun bak nekadr cok ıstyruz bebıs olsun dıye bukadr cabbamız kotu sonuc vermesın alllah ısteyen herkeze versın amııııııııııııın

Back