• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

slm kızlar dün adet günümdü hala adet olmadım
4-5 gündür belimde ve sağ kasığımda ağrılar oluyo tuvaletim sıklaştı sanki az az da olsa sık gidiyorum idrarımı yaparken ağrı oluyo.gögüs uçlarımın etrafında yine kabarcıklar var,adetim hiç gecikmezdi.sizce hamile olabilirmiyim bu sabah polikliniğin kapısından geri döndüm tahlil yaptıramadım cesaret edemedim test alıp yarın sabah yapsam belli olurmu

tubacık tebrik ederim canım Allah ım saglıcakla bebeğine kavusmayı nasip etsin:nazar: Allah bizlerede en kısa zamanda versin inşallah:Saruboceq:

günaydın kızlar.tubacik kutlarım canım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
dün tahlilleri yaptırdık ve hepside normalmiş.sadece idrarda iltahaplanma çıktı.bol bol su içmem gerekiyormuş.cuma günüde dr muayenhanesine gidicez bakalım dr kalp atışlarını görürüz demişti inşallah görürüz.hala kendime dikkat etmem gerekiyor.yatıp dinlenmem gerekiyor bu nedenle çık sık giemem bir süre arada bir takılırım böyle.

günaydın kızlar.tubacik kutlarım canım.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Dün tahlilleri yaptırdık ve hepside normalmiş.sadece idrarda iltahaplanma çıktı.bol bol su içmem gerekiyormuş.cuma günüde dr muayenhanesine gidicez bakalım dr kalp atışlarını görürüz demişti inşallah görürüz.hala kendime dikkat etmem gerekiyor.yatıp dinlenmem gerekiyor bu nedenle çık sık giemem bir süre arada bir takılırım böyle.

canim tebrik ederim sen doğal yollami hamile kaldin ilaçlami

arkadaslar ya bırısı hamıs lıstesı hazrlayan yokmu yabı lıste yapaılmda lutfen benım pek vaktım yok yoksa hazrlycam hamıle kalanları yazalımbeklemede olanları yazrım ugur getrr hem daha heyecanlı olur degısıklık katalım

arkadaslar ya bırısı hamıs lıstesı hazrlayan yokmu yabı lıste yapaılmda lutfen benım pek vaktım yok yoksa hazrlycam hamıle kalanları yazalımbeklemede olanları yazrım ugur getrr hem daha heyecanlı olur degısıklık katalım

canım listeyi hazırlayan bendim ama durumumdan dolayı fazla ilgilenemiyorum.biraz düzelince tekrar listeye devam edicem.önceki sayfalara bakarsan görürsün hazırladığımız listeyi.en son listeyi geçen hafta pazartesi yapmıştım.görüşürüz.

tamam suzansan sagol tesekkur edrım lısteyı tekrar baktıgında benıde eklersen sevınrım beklemededıye buakam test yapcam 3gundur beklyrum

tamam suzansan sagol tesekkur edrım lısteyı tekrar baktıgında benıde eklersen sevınrım beklemededıye buakam test yapcam 3gundur beklyrum

benim adetim 1 gün gecikti ve ben test yaptım çıktı.ama benimki erken döllenme olduğu için çıktı galiba.benim hamilelik adetten sonraki girdiğim ilk ilişkide oluşmuş.belki seninkide çıkar.İnşallah hamilesindir canım.

ben biraz uzanayım fazla oturdum.İnşallah bu güzel duyguyu sende yaşarsın canım.Allah isteyen herkese hamişliği nasip etsin.

suzansancım bısey sorcam buaksam kan testı yaptrcam ama once ıdrar cıkmassa aksam polıkınıge gdıcem sence polıkılınkte dogru sonuc verrlermı terddut edyrum ya hastanede bıraz uzak bana aksmada gec olyo yada kan tesdtı ıcın hafta sonunu beklycem artık suznsancım bı soru daha gebelık haftası nasıl hesaplanyo pekı yanı ben hamıleysem sımdı nekadrlık oldugnu nasıl anlarım

selam kızlar daha önceki mesajda yazmayı unutmuşum ama adetim bugün itibariyle üç gün geçmiş oluyor ama normal olması gerekenden iki gün önce lekelenme oldu hala da tam olarak adet görmedim..

kızlar bende hamile kalmaya çalışıyorum ,
yeni üyeyim,
öyle mide bulantıları,başdönmeleri,bayılmalar,kusmalar hemen olmaz bunlar sizi yanıltmasın

Back