Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gelgit yazdımı okumadın mı elektirik kesildi bugün o yüzden konuşurken gittim döndüğümde de yoktun gelmedin de hiç.
ben hala adet olmadım karnım ağrıyo gibiydi ama gazdanmış acaip gaz var yani nedir anlamadım ben bu işi bide yanlarım ağrıyo bilmiyorum bunlar neyle alakalı adet olamamakla mı yoksa başka bi şey inş kötü bi şey yoktur
suzansancım bısey sorcam buaksam kan testı yaptrcam ama once ıdrar cıkmassa aksam polıkınıge gdıcem sence polıkılınkte dogru sonuc verrlermı terddut edyrum ya hastanede bıraz uzak bana aksmada gec olyo yada kan tesdtı ıcın hafta sonunu beklycem artık suznsancım bı soru daha gebelık haftası nasıl hesaplanyo pekı yanı ben hamıleysem sımdı nekadrlık oldugnu nasıl anlarım
kızlar nasılsınız ben dr dan geldim idrarımda 25 mg protein cıktı dr olabilir dedi ama yinede kafam karıstı
arkadaslar bısey sormak ıstıyorum hanı hep dıyor ya bazı arkadaslar adetten hemen sonrakı ılıskıde hamıle kaldım dıye bende sunu sormak ıstıyorum acaba adetten ıkı uc gun oncekı ılıskılerdede hamıle kalınabılır mı? ben adet oldum normal adetım gıbı ama adete 2 3 gun kala baya yogun calıstık ve suan cok basım donuyor mıdem bulanıyor halsızım ve uykum gelıyor cok benım adette boyle sıkıntılarım olmazdı cunku.ne dusunuyorsunuz?
saolasın arkadasım ben hıc duymamıstımda boyle bısey acaba dedım olabılır mı dıye valla cok kotu gozlerım falan kararıyor ama bakalım hayırlısı adetım bıtınce bı test yaparım artık.cok nadırde olsa oluyor demekkı boyle seyler,baska boyle bı durum yasayan yada duyan var mı arkadaslar???