• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

suzansan iyi olmana sevindim.ultrasondan sonra bizede haber vermeyı unutma içteki kanma geçmiştir inşallah.

gelgit yazdımı okumadın mı elektirik kesildi bugün o yüzden konuşurken gittim döndüğümde de yoktun gelmedin de hiç.
ben hala adet olmadım karnım ağrıyo gibiydi ama gazdanmış acaip gaz var yani nedir anlamadım ben bu işi bide yanlarım ağrıyo bilmiyorum bunlar neyle alakalı adet olamamakla mı yoksa başka bi şey inş kötü bi şey yoktur

gelgit yazdımı okumadın mı elektirik kesildi bugün o yüzden konuşurken gittim döndüğümde de yoktun gelmedin de hiç.
ben hala adet olmadım karnım ağrıyo gibiydi ama gazdanmış acaip gaz var yani nedir anlamadım ben bu işi bide yanlarım ağrıyo bilmiyorum bunlar neyle alakalı adet olamamakla mı yoksa başka bi şey inş kötü bi şey yoktur

benimde karnımda ağrılar olmuştu adet olucam zannetmiştim.gaz şikayetleri hamilelikten olabilir.bende baş ağrısı, midede yanmave en önemliside göğüslerde büyüme ve dokununca zonklama.adet günümün olduğu gün ben çok kötüydüm grip oldum zannetmiştim ama hamileliktede böyle durumlar olabiliyormuş bağışıklık sistemi zayıfladığı için.İnşallah hamilesindir canım.:Saruboceq:

suzansancım bısey sorcam buaksam kan testı yaptrcam ama once ıdrar cıkmassa aksam polıkınıge gdıcem sence polıkılınkte dogru sonuc verrlermı terddut edyrum ya hastanede bıraz uzak bana aksmada gec olyo yada kan tesdtı ıcın hafta sonunu beklycem artık suznsancım bı soru daha gebelık haftası nasıl hesaplanyo pekı yanı ben hamıleysem sımdı nekadrlık oldugnu nasıl anlarım

bilmiyorum canım ama herhalde doğru sonucu verirler.gebe kaldığın gün ultrasonda belli oluyor canım.benim kan testi belli olduğunda ne kadarlıktır diye sormuştum bilemeyiz ultrasonda belli olur demişlerdi.

kızlar nasılsınız ben dr dan geldim idrarımda 25 mg protein cıktı dr olabilir dedi ama yinede kafam karıstı

arkadaslar bısey sormak ıstıyorum hanı hep dıyor ya bazı arkadaslar adetten hemen sonrakı ılıskıde hamıle kaldım dıye bende sunu sormak ıstıyorum acaba adetten ıkı uc gun oncekı ılıskılerdede hamıle kalınabılır mı? ben adet oldum normal adetım gıbı ama adete 2 3 gun kala baya yogun calıstık ve suan cok basım donuyor mıdem bulanıyor halsızım ve uykum gelıyor cok benım adette boyle sıkıntılarım olmazdı cunku.ne dusunuyorsunuz?

ganno bi ara site o kadar yavaştı kı geçmiş sayfaları okumamıstım.tahmin ettim bişey olduğunu zaten birden bire cıktın çünkü.bende dışarı cıktım sonra.dolaştım biaz hava aldım.ağzımdada yavan bi tat var sinir oldum ya.

arkadaslar bısey sormak ıstıyorum hanı hep dıyor ya bazı arkadaslar adetten hemen sonrakı ılıskıde hamıle kaldım dıye bende sunu sormak ıstıyorum acaba adetten ıkı uc gun oncekı ılıskılerdede hamıle kalınabılır mı? ben adet oldum normal adetım gıbı ama adete 2 3 gun kala baya yogun calıstık ve suan cok basım donuyor mıdem bulanıyor halsızım ve uykum gelıyor cok benım adette boyle sıkıntılarım olmazdı cunku.ne dusunuyorsunuz?

arkadaşlardan birisi demişti bir tanıdığında öyle bir durum olmuş.adetten önceki ilişkide hamile kalmış ve adet olmuş daha sonraki ay adet olmayınca hamile olduğunu öğrenmiş.hesaplamalarına görede adetten önceki ilişkiden olduğunu anlamışlar.

saolasın arkadasım ben hıc duymamıstımda boyle bısey acaba dedım olabılır mı dıye valla cok kotu gozlerım falan kararıyor ama bakalım hayırlısı adetım bıtınce bı test yaparım artık.cok nadırde olsa oluyor demekkı boyle seyler,baska boyle bı durum yasayan yada duyan var mı arkadaslar???

kızlar ya canım sıkkın biraz annemle konustum diyokı bana tüp bebek yaptırsana düşüklerden sonra daha 5 ci deneemizdi.bu büyükleri anamıyorum bazen.neymiş tüp olursa düşmezmiş.

saolasın arkadasım ben hıc duymamıstımda boyle bısey acaba dedım olabılır mı dıye valla cok kotu gozlerım falan kararıyor ama bakalım hayırlısı adetım bıtınce bı test yaparım artık.cok nadırde olsa oluyor demekkı boyle seyler,baska boyle bı durum yasayan yada duyan var mı arkadaslar???

canım adetten hemen sonra test yaparsan çıkmaz çünkü adetten birkaçgün öncesinden bahsediyorsun.eğer hamilelik varsa değil idrarda kan tahlilinde bile çıkmaz.10-15 gün sonra yap bence testi

ne stresli bi durum bu ya....Kaçıncı kez test yaptım.hamileyim ya da değilim netleşseydi rahatlayacaktım.

bi kez daha test yapacağım ondan sonra yapmamaya çalışacağım.Kızlar benim bi önceki adetim 14 eylülde en son olmuştu.Yani başlama tarihi.Bu ay ise 12 ekimde olmam gerekiyordu.Normal gününden iki gün önce lekelenme şeklinde oldu.bi daha ki test için kaç gün geçmeli.......

kızlar mrb nasılsınız nasıl gidiyo, gerçi hep takip edyorum sizleri gerçi herzaman girmiyorum ama hep okuyorum, çalışmalara devam ediyorum ama hiç stres yapmıyorum yani ilişkide kesinlikle bebek falan düüşünöüyorum olursa olur mantığı ile hareket ediyorum bu ay, sebeyza bak benim söylediğim gibi oldu aynen hiç girmiyosun doğru dürüst artık bizi unuttun hemen ben yalnız kaldım

slm kızlar benim tarih listede 12 ekimdi... hala bi haraket yok 3 gündür test yapıyorum ama sürekli negatif :( cumaya kadar regl olmazsam ki inşallah kan testi yaptırcam ...

yeni hamişlerimize ve bebişlerimize sağlık diliyorum darısı başımıza :)

Back