• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

off serdi ya çıldırmamak elde değil gençkızlığımdan beri böyle bi geçikme olmadı bi sorun mu var anlamadım karnım altında batma var inş yumurtalıklarda sorun yoktur

BİRAZDAHA BEKLEMEM LASIM üzülmek istemiyorum çünküü

canım bencede biraz bekle insan sonra üzülüyo gerçekten şöyle bi 5-6 gün geçsin bir keresinde benim 8 gün geçmişti normalde hiç gemezdi testtede çıkmamıştı sonra adet oldum ama inşallah sen hamişsindir olmasa 3 gün geçince bir idrar testi yap belki çıkar canım..

off serdi ya çıldırmamak elde değil gençkızlığımdan beri böyle bi geçikme olmadı bi sorun mu var anlamadım karnım altında batma var inş yumurtalıklarda sorun yoktur

canım stres yapma bir kez benimde başıma geldi birşey yoktur 10 gün gecikirse doktora gidersin canım zaten 10 günlük gecikmeye kadar normal diyolar tabi bir kez olursa heray olursa gitmek gerekir . seni çok iyi anlıyorum canım insan gecikince çok sinir oluyor. inşallah hamişsindir kan testimi yaptın sen?

serdi benimkide gecikmiş demişsin peki belirti oldumu adet olucakmışsın gibi. ya ben adet olmadan 1 hafta once anlardım olucağımı noldu bu ay anlamadım ya ufacık bi belirti yok ufacık

şimdi tek umudum bir an önce adet olmak ne garibim ya 1 hafta önce olmamak için çıldırıyordum şimdi olmak istiyorum. kan testi yaptırdım ama ilişkiden 9 gün sonra nette araştırdım 10-12 gün sonra yaptrımak lazımmış bide benim kan testinde değer yok ona kafam takıldı olsaydı yorum yapcaktım 5 in altında çıkınca yazmıyormuş ama 4.44 olup sonra doktora gittiğinde 1 aylık hamiş odlunu öğrenenler var ona takıldı kafam. aslında umudum yokta işte kendimi avutuyorum çaresizlikten adet olsam çalışmalrı düşünücem onuda düşünemiyorum.

günaydın kızlar işlerin yoğunluğundan dolayı siteye giremedim.gannocum senin belirtilerin hamileliliğe benziyor.ama allah bilir inşallah hamişsindir.

selam kızlar nasılsınız.ganno hala adet olmadınmı ben oldum ve hatta bitmek üzere.cuma yada cumartesdi doktora gideceğim.of ya sinir oldum.

canım benimde adet belirtim yoktu bence buay geç yumurtlamış ve bu yüzdende adetin gecikmiş olabilir eğer düzenli ilişkide bulunduysan adetine yakında hamiş kalmış olabilirsin canım ama üzülme hakkında hayırlısı olsun stres yapmamaya çalış stres yaparsan geleceği varsada gelmez.

gannocum sana bişey diyiyim mi ya içime doğuyo sanki sen bu ay hamilesin gibiAma yinede bilmiyorum..Ama içimdeki ses hamile diyo..İnşallah hamilesinidr yerimseniben

Benimde 3 günüm var..3hafta içinde 1 hafta kasık ağrım oldu 1 hafta olmadı bu haftada 2 gün oldu şimdi bişey yok he birde göğüs uçlarım acıyo ve başka hiç bir belitim yok..Bakalım bekliyoruz..:CüvCüv: :CüvCüv:

doktorum ekime kadar olmazsa gel demişti.şimdi onun için gideceğim.ben aynı zamnada iğne de vuruluyorum ya.bakacak artık yumurtlamama bakar eşimemi bakar aşılamamı der.bilmiyorum.ama aşılamayı istemiyorum ben şimdilik

eşime sordum aşılama derse napalım diye nası bi ilem diye sordu anlattım.gülmeye başladı oldu banyo varsa duşda alayım diye.:) yani eşimde pek olumlu bakmadı şmdilik.olmazsa 2-3 ay ara ereceğiz iğnede kullanmak istemiyorum çünkü hamile kalmadan.hafta sonu ne diyecek bakalım adetim 2 gune biter cumaya yada cumartesiye gun alacğım

gannocum bence bıranonce bı ıdrar testı yap canım sonra kan testı sen kulaktan dolma seylere cok aldrma bence kan testınde 3gun gecse bıle cıkyo arkadaslarım var hepsınde aynı sey oldu bence bıranonce gıt kosarak hemde

nılufercım bende senınle aynı drumdayım benımde adetım 2gun gectı yarından sonra kantesstıne baktrcam sende 3gun gecerse 4gun baktr canım kesın cıkyo cunku emın ol cok nadr kan testınden dogru sonuc almıyan hadı hayrlııs

teşekkür ederim kızlar çarşamba dr gidicem sonucu bildirim çok sağolun valla allah gönlümüze göre versin inşallah

tamam canım bıldır mutlaka ben de carsamba gıdıcem ıkmız aynuı gun mutlu haberı verrız ınsaalh hayrlısıyla hadı bakalım mutlaka yazlaım ama carsamba gunu ben artık ısten erken cıkıp gıtcem carsamba aksamı sonucu persembe bıldrrım heralde bakalım arkadaslar sımdıden heyecanlyım

selam kizlar bugun hamile oldugumu ogrendim.. cok mutluyum allah tum isteyenlere nasip etsin..ama sunu ogrendimki kafaya takmayinca gercekten oluyormus.. yeterki rabbimden istemesini bilelim.. onceki aylarda her belirtim vardi..mide bulantisi,, goguslerde sislik,, yorgunluk,, ama bu ay hic olmadi,,

selam kizlar bugun hamile oldugumu ogrendim.. cok mutluyum allah tum isteyenlere nasip etsin..ama sunu ogrendimki kafaya takmayinca gercekten oluyormus.. yeterki rabbimden istemesini bilelim.. onceki aylarda her belirtim vardi..mide bulantisi,, goguslerde sislik,, yorgunluk,, ama bu ay hic olmadi,,

çok tebrik ederim canım Allah kucağına almayı nasip etsin ben sana bişey sorucam sigara kullanıyomusun

evet canim cok kotu ama dunden beri icmiyorum ogrendikten sonra.. ama aklimdan daha cikmadi,, icimden diyorum.. hayir icmiyceksin bebegini dusun cok bekledin onun icin..

Back