• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

selam belki gec dollenme olmustur da cıkmamıstır test, her ihtimali soguk kanlı bir sekilde degerlendirmek lazım.adet olursanda uzulme kısmet bu ay degilmiş inşallah herkes en kısa zamanda dilegine, bebişlerine kavusur :teselli:

İnşallah dediğin gibidir.Allah hiçbirimizin umutlarını boşa çıkarmasın inşallah :Saruboceq:

arkadaşlar neden kendinizi bir anda burdan çektiniz eski arkadaşlar size diyorum açında okuyun sebeyza suzanşan umutsuz09 ganno gelgit neler oldu size ya gerçi ganno ve gelgitle sürekli görüşüyorum ama

merhaba canım benim kesenin yanında kanamam olduğu için düşük riski var ve dr yatmamı söyledi.yarın tahlillerim var herşey belli olacak.yatmak zorunda olduğum için giremiyorum.Allah herkesin gönlüne göre versin.benim için dua edin.kendinize iyi bakın görüşürüz.

slm kızlar ya özledim sizleri sohbet etmek istiyorum kimseden ses yok, ben biliyodum zaten bu hamişler bizi unutacak diye birde zamanında asla unutmucaz hep sohbet edicez derlerdi

kzılar adetim yeni bitti ama bebek için hiç bişey yapmamaya karar vermiştim bu ay ve aynen uyguluyorum, sık sık ilişki yok artık mesela eskiden olduğu gibi, ilişkiden sonra yatmıyorum belimin altına yastık falanda koymuyorum yani bebeği hiç düşünmüyorum artık akıllandımmı ne

selam canlarım benim ni hayet sizi gördüm suzanım geçmiş olsun küçük meleğin sımsıkı sarılacak sana morelini bozma anneciğini bırakırmı hiç bırakmasın sende onu bırakma sımsıkı sarılın birbirinize:CüvCüv:

Mrb kizlar aranizda yeniyim.Bende bebis sahibi olmak istiyorum. Gecen ay 15 inde regl olmustum, her ay 4 gün önce oluyorum yani dün olmam gerekirken olmadim.Adetime 4 gün kala test yaptim ama sonuc negatifti.Acaba gec döllenme olabilir mi?Yalniz adetimin 10 - 16 ve 18. günü denemistim, o yüzden fazla da ümitlenmek istemiyorum.

hayirli geceler.
bakalim 5 günüm kaldi .
belirtiler gögüslerim sisti ve agriyor.
karnimda siskinlik .
gögüslerimde belirgin damarlanmalar oldu.
uykum geliyor yorgunluk var hep
cokkkk sinirliyim duygusalim
tansiyonum düsük ve basim dönüyor
kasiklarimdan cok rahim tarafindan batma var
......... ama üsüyorum
bakalim bu ay neolacak enazindan adet olursam belirtileri birdahaki sefere takmam eger hamile olursamda belirtileri unutmamis ve hepimize aktarmis olurum

selam kızlar ben kaç gündür siteye giremiyorum bi sorun vardı herhalde çok canım sıkıldı neler yapıyosunuz bakalıma.s.

ben cumartesı gunu gırdım ama maalesef cok gec acılyo neden bılmyrum akıdısler benımde adteım bıgun gecıktı yarında olmasaa daha bı umut dolu ve daha bı heyecanlanıcam

selamlar gunaydın arkadaslr ya hamıs lıstesını ypan kımse yazssın lutfen kaczmandr oylyrum ama kımse bısey yazmyo bana benımde adetım bıgun gecıktı ya bı umut beklyrum goguslerım cok sızladı dun ama bugun daha ıyı okdar acı yok boraz basım donyo okdar yarından sonra kan testı yaptrcam

günaydın kızlar ben hala adet olmadım çıldırmak üzereyim yarın yada çarşamba dr gidicem korkuyorum. adet belirtiside yok olacakmış gibide değilim tam bi hafta geçti rüyamda da sürekli adet olduğumu görüyorum valla kafayı yememek elde değil

gannno canım selam telaslanma buyuk ıhtımal hamılesın sanırım hamıle neden korkysun canım onu anlamadım ama ınsallh hamıssındr benımde 1gun gectı bugunde pek bı belrtı yok bende bugunde olmassam yarın gıdıp ka n testı yaptrcam sakın ol

kübra valla bilmiyorum ama netten okuyorum kan testinde çıkmayanda çok muş yani dr gitmeden emin olamıyıcam hiç bu kadar geçikmezdi ilişkiden 9 gün sonra çıkmıyormuş sanırım 10-12 gün geçmesi lazımış ya şu kan tahlilimde değer olsa bi tahmin yürütücem ama değer yok

kıslarrr günaydınnnnnnnn
adet olmam gerekiyo ama olmadımmmmmmm
dün çoksancım oldu adet olcakmışım gibii olmadım bugünde hiç sancım yok
ama hamilelik belirtimde yokkk napıcammmm hamilelik düşüncesi bile çok heycanlandırıyo benii kalbim öle hızlı atıyokiiiiiiii çokda mutluyum bugünnnn

günaydın kızlar ben hala adet olmadım çıldırmak üzereyim yarın yada çarşamba dr gidicem korkuyorum. adet belirtiside yok olacakmış gibide değilim tam bi hafta geçti rüyamda da sürekli adet olduğumu görüyorum valla kafayı yememek elde değil

selam ganno canım tekrar test yaptınmı? çıkmadımı seni çok merak ettim hadi hayırlısı ama hamiş olsan galiba 1 hafta gecikmede çıkması gerekirdi baklım kısmet. haberdar et mutlaka.

Back