Erken Hamilelik Belirtileri

midem mi bulanıyor acaba karnıma bi şeler oluyor acaba adet sancısımı. zaten az önce kötü bi haber aldım babam çatıdan düşmüş allahtan kırık çıkık yokmuş ne zor ya gurbette olmak((

ay canım çok geçmiş olsu ya verilecek sadakası var mış senağlama

tşk ederim jasmincim allahtan çok kötü bi şey olmamış yani felç bile olurdu zaten dün babanemiz belini kırdı geldimi üst üste geliyor inş hamişimdirde biraz morlaller düzelir

off off hem gurbet hem bebiş sıkıntısı allahım bizi sınama yarabbim. öyle içten dua ettim ki kadir gecesi allahım açtığım elleri boş çevirmeyecek biliyorum sizlerede dua ettim hep.

Allah hepimizin dualarını kabul etsin kızlar ganno

ya kızlar ben günde 4-5 tane sigara içiyom çok fazla değil dimi gerçi hiç içmesem daha iyi ama

bende içiyorum valla jasmin olavağı varsa oluyor sigara falan bahane içesek iyi ama yoksa kafayı yerim iyice

7 günüm kaldı haftaya bu gün adet olmam gerekiyor..Kasık ağrılarım fazlaca sürüyor-du dün gece ve bu gün rahatım biraz..evvelsi gün miğde bulantısı yaşadım sanırım üşütmüşüm..Oda kalmadı..Başka bir belirti olarak hiç bişey yok şuanda.Ne adet belirtisi nede hamilelik..Ama nedense bu ayda içimden olmadı diye geçiyor..Ama bir karar aldım kendi kendime..Bu ay da olmazsa yasmine başlıycam ve 1 yıl düşünmüyorum.Çok hayalkırıklığı yaşadım 3 ay boyunca artık kendimi düşünücem ve korunucam arkadaşlar..Umudum bitti.biliyorum bunları düşünmek için çok erken hatta düşünmemem lazım.Ama bu kararı aldım.
Her ay stresle beklemekten bıktım,kendime vesvese yapmaktan kuruntulanmaktan bıktım,ve bir kez daha anladım ki benim çok istediğim birşey olmuyor...Sanırım biraz kafam rahat evliliğimi yaşamak istiyorum.Zaten bu ay hiç dikka etmedim hiçbirşeye hamile kalmak için.İlişkiden sonra yatmadm,tuvalete gittim hemen,ovülasyonu beklemedim,kafama göre takıldım,gebeliği düşünmedim bile..Sigara içmeye devam ettim,folik asit haplarımı bıraktım,alkol aldım,çıplak ayak gezdim..herşeyi yaptım yani o yüzden umutlarım tükendi..Ama dualarım hep sizinle listelere bakıyorumda ne kadar bıkmadan usanmadan devam edenler var.Ama benden pes.Allah hepimize birer bebiş verir tez zmanda..Rabbim duyar dualarınızı.Hepinizi ödüllendirir..Dİlerimki bende burda sizin o mutlu haberlerinize şahit olurum..Kafanızı şişirdim biraz ama içimidökmek istedim arkadaşlar..Sizleri çok seviyorum burda olmaktan çok mutluyum...:1rolleyes:

cansu umutsuzluğa kapılma demiyicem bu senin kararın içinden nasıl geliyorsa öyle yap ama bi önerim var hani korunmayıp sadece bebek düşünmeden ilişkiye girsen 1 sene ara vericem diyorsun ya bu ara verdiğin zamanda korunma sadece şimdi yaptığın gibi bebek fikrini at kafandan beklenmedik zamanda geli verir bakarsın hani diyorsun ya bu ay düşünmeden yaptım diye bunu söylerken bile aslında düşündüğün belli o yüzden ferah tut içine bol bol dua et belirtilere takılmada eşinle yaşa hayatını evliliğin sevginin aşkın cinselliğin tadını çıkar rabbim beklemediğin anda verir bebişini sana:)

bned eiçiyorum
hamiş kalınca bırakacam:))
ben kaçar kızlar bankalarda işim var

korunmazsam bu düşünceler benden hiç gitmiycek..ama bakalım daha 7 gün var..belkide rabbim bana bi hediye verir..ama olmazsa dediğim gibi ve dediğin gibi gannocum bişeyler yapıcam artık..Hamiş haberlerini okuyorum o kadar seviniyorum ki merakla okuyorum o yazıları.Allahım diyorum sana şükür..Ama bi yandan da içim garipsiyo..Özeniyorum. :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

Canim seni anliyorum ama pes etmek icin cok erken henuz
bak benim 1 yil oldu ve hala umidim varr belki 1 sene daha beklicem ve oldugu zaman iyiki 1 sene once olmamis dicem..Rabbim en uygun zamani bilir
Eger cok stress yapiyorsan ne yumurtlama nede baska bir seyi dusunmeden korunmadan devam et derim ben cunku 1 sene dogum kontrol hapi kullanicam diyorsun biraktiktan sonra birde duzene girmesini bekliceksin vucudunun..
eger bebegi ertelemek istiyorsan illaki bunun sebebi umitsizlik olmasin lutfen..
sen simdiden pes ettiysen bizler ne yapalim dimi ama canim benim:çok üzgünüm:

hepimizin hakkinda hayirlisi ins..icini ferah tut cok kafana takma canim

böyle düşünürsen gitmez ama gitmesi lazım düşünmemeye çalış eşine söyle ben artık bebek istemiyorum falan de onunda sana yardımı olacaktır mutlaka inş bu ay gelmiştir bebişlerimiz allahım bizleri sevindir yarabbim

offfff insanlar adetleri geçtikten 1 gün sonra test yapıyor çıkıyor benim çıkmadı demekki değilim. umutlanmıyıcam artık napiyim olmadı bu ayda demekki

Çok sağolun yanımdasınız ya..evet çok erken böle düşünceler için..Birde böyle deneyim bakalım.Aslında haklısınız..Düşünmemek lazım.Cenab-ıAllah çok büyük.O istediği zaman herşey olur.Ve hepimizinde dualırını sadece o duyar.Ve inşallah kabul eder..Çok sağolun kızlar

merhaba arkadaşlar benide aranıza kabul edin lütfen. öncelikle rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli pırıl pırıl evimizi ruhumuzu aydınlatıcak evlatlar nasip etsin. Sağlık sorunları olan arkadaşlarada allahtan acil şifalar diliyorum. bende 2,5 senelik evliyim. ilk ik sene boyunca reglim neredeyse hiç kesilmeden devam etti diyebilirim tabi küçük aralarla bu aradada tedavi gördüm mayıs ayından sonra dzene girdim ve 35 günde bir regl olmaya başladım haziran ayından bu yanada korunmuyoruz. ama geçen ay 28. günde oldum. bu ayda 30. gün dündü ve leklenmem oldu ancak kahverengi bugünde çok az ve aynen devam ediyor. umutlanmak istemiyorum ama sanırım umutlanmamak imkansız.heleki belirtileri yaşarken.göğüslerim ağrıyor hemde 10 gündür uçları belirginleşti ama kenarları koyu ortası ise beyaz gibi sol kasığıma ağrı giriyor ara ara hep karın ağrım şiddetli olur bu aysa öle değil offf bilemiyorum bu arada 7. de test yapım evde ama çıkmadı sizce hala hamile olma ihtimalim varmı ???

kedi inşallah hamilesindir bizlerde senin gibi bekliyoruz herkesin belirtileri farklı gerçi bilmiyorum benimki belirtimi ama öyle umut ediyorum. zor bi bekleyiş bende dün test yaptım negatif ama hala umutluyum nedense inşallah hava değişikliğinden gecikmemiştir

inşallah canım allah hepimizin gönlüne göre versin. hayırlı zamanda hayırlı evlat olsun deyip teselli buluyorum

evet bende hep öyle dua ediyorum allahım hayırlısıysa ver diyorum inş açtığım elleri boş çevirmeyecek rabbim. çok zor beklemek

Bende o kadar kafama takmıyorum rabbim bana nasip etmiyorsa demekki doğru zaman da gelmeyecek bebiş rabbim verdiği zaman doğru zamandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…