canım seninle aynı anda olcaz bende de15 ekim ve aynı şikayetler bende de var.göğüslrim şiş vekasık da batma var.işallah aynı anda hamişlik haberini veririz.hayırlısı
midem mi bulanıyor acaba karnıma bi şeler oluyor acaba adet sancısımı. zaten az önce kötü bi haber aldım babam çatıdan düşmüş allahtan kırık çıkık yokmuş ne zor ya gurbette olmak((
cansu umutsuzluğa kapılma demiyicem bu senin kararın içinden nasıl geliyorsa öyle yap ama bi önerim var hani korunmayıp sadece bebek düşünmeden ilişkiye girsen 1 sene ara vericem diyorsun ya bu ara verdiğin zamanda korunma sadece şimdi yaptığın gibi bebek fikrini at kafandan beklenmedik zamanda geli verir bakarsın hani diyorsun ya bu ay düşünmeden yaptım diye bunu söylerken bile aslında düşündüğün belli o yüzden ferah tut içine bol bol dua et belirtilere takılmada eşinle yaşa hayatını evliliğin sevginin aşkın cinselliğin tadını çıkar rabbim beklemediğin anda verir bebişini sana:)
korunmazsam bu düşünceler benden hiç gitmiycek..ama bakalım daha 7 gün var..belkide rabbim bana bi hediye verir..ama olmazsa dediğim gibi ve dediğin gibi gannocum bişeyler yapıcam artık..Hamiş haberlerini okuyorum o kadar seviniyorum ki merakla okuyorum o yazıları.Allahım diyorum sana şükür..Ama bi yandan da içim garipsiyo..Özeniyorum. :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
Canim seni anliyorum ama pes etmek icin cok erken henuz
bak benim 1 yil oldu ve hala umidim varr belki 1 sene daha beklicem ve oldugu zaman iyiki 1 sene once olmamis dicem..Rabbim en uygun zamani bilir
Eger cok stress yapiyorsan ne yumurtlama nede baska bir seyi dusunmeden korunmadan devam et derim ben cunku 1 sene dogum kontrol hapi kullanicam diyorsun biraktiktan sonra birde duzene girmesini bekliceksin vucudunun..
eger bebegi ertelemek istiyorsan illaki bunun sebebi umitsizlik olmasin lutfen..
sen simdiden pes ettiysen bizler ne yapalim dimi ama canim benim:çok üzgünüm:
hepimizin hakkinda hayirlisi ins..icini ferah tut cok kafana takma canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?