Erken Hamilelik Belirtileri

yapmadım ama sanki kırmızı kartı görücem gibi hissediyorum neden öyle hissediyorum bilmiyorum ama içime öyle geldi bu sabaha kadar çok umutluydum ishali görünce moralim bozuldu. neyse ya napalım bu ay olsamada öbür ay olur kociş benimle allaha şükür:))

aynı canım ya bende 7 sinde bekliyodum normalde ama bigün şaşabilir diyodum dün de gelmeyince biraz umutlandım bugünde gelmezse sabah ilk iş test yapmak aslında bende pek ümitli değilim normalde günüm hiç şaşmaz ama bayramda memlekete gidip gelmiştik hani diyorum hava değişimi etkilemiştir ama bilmiyorum test için kafanı yorma daha erken çıkmayabilir. 2 gün önce bi arkadaşın 4 gün geçmiş test yapmış negatif sonra kan vermiş 72 çıkmış değeri belli olmaz yani hamişmiş. Hayırlısı inşalah iki sonucada hazırlıklı olalım bak bi gelişme olursa hemen yaz ay inşallah 9 ay boyunca kırmızılar gelmezzzzzzzzzzzz:CüvCüv::sm_cool::sm_cool:

gunaydın arkadaslar benımde adetıme 3gun kaldı ya heyecanlyım bıraz bakalım ınsaalh tutar benımde goguslerımde sızlama var ıdrarımda arasıra ckyrum oyle cok yogun degıl hamıs lıstesıne eklemek ıstyruuuuuuuuuuum.....

inşallah serdicim ya inşallahhhhh. bu arada gelgit sen naptın var mı belirti. 3.müzün günleri yakın ay inşallah üçümüzde hamişizdir ya

iyiyim bende canım test yapmadın dimi
daha serdide olmamaış

olmadım kız gelgit inşallahta hayırlısıyla olmayız bizim için dua et Rabbim hayırlısı versin ben ilk bebeğimi kaybetmiştim eğer gene hamiş olursam okadar mutlu olucamki anlatamam....:sm_cool:

inşallah ya bende hiç belirti yok ne adet için ne hamişlik için.pek umutlu değilim hamilemiyim diye düşünmüyorum nşallah hamieyimdirde asılamaya gerek kalmaz diye düünüyorum.ama kocişim cok umutlu bu ay bebiş varmı diyor burda karnımı tutarak bende yok diyorum itiyorum elini.

ilkinde adetime 5 gün kala belirtiler başlamıştı halsizlik vardı. uykum geliyodu mesela normalde ışıkta ve seste uyuyamam erkenden uykum geliyodu televizyon ve ışık açıkken bi bakıyodum uyuya kalmışım şaşıyodum kendime. mide bulantım olmadı kasık ağrısıda olmadı. bende en belirgin uyku halsizlik bide tam adet olmayı beklediğim gün iş çıkışı eve kendimi zor attım sanki bayılıcak gibiydim zaten o an şüphelendim ve test yaptım çıkmıştı ama silik bir çizgi vardı...

benim kocişte öyle sabah sabah bi sürü yağ yaktı anlamamıştım bende dedim noldu adama sabahın köründe hamiş oldumu düşünüyormuş meğer o içinden:)) demek hamiş kalsam yaşadım:)))))))))

ama şimdi ne adet nede hamişlik belirtisi yok galiba biz geç adet görücez bu ay...

inşallahcanım ya 9 ay görmeyız kırmızıları.dun gannoyada söyledim 3 ümüzün gunu yakın sankı aynı anda hamiş olduğumuz haberini vereceğiz diye.inşallahda öye olur

inşallah canım ya senin başından geçtimi bilmiyorum ama inan çok acı bebeğini kaybetmek o yüzden Rabbim hayırlı zaman da versin geç olsun güç olmasın elbet birgün bizimde olacaktır sen ne kadardır evlisin ben 14 aylık evliyim canım kürtajdan sonrada 2 aydır istiyorum ilk bebeğimi 21 nisanda kaybettim.

adet olmadan önce en azından karnım ağrır dimi ya tabi canım pat diye gelmez ay inşallah ağrımazz

geçmiş olsun serdi allah bir daha yaşatmasın. ben 2 yıllık evliyim işte 5 aydır falan istiyoruz ama arada kocişle kavga ettik toplasan 3 ay:))

inşallahcanım ya 9 ay görmeyız kırmızıları.dun gannoyada söyledim 3 ümüzün gunu yakın sankı aynı anda hamiş olduğumuz haberini vereceğiz diye.inşallahda öye olur

inşallah canımya ağzından bal damlıyo hadi bakalım ilk müjdeyi kim verecek yada ilk acı haberi kim verecek....:uhm:

aaa ganno bi belirtimi söylemeyi unuttum 10 gündür tüm dişlerim sızlıyo ilk hamişliğimdede öyle olmuştu unutmuşum afedersin.

dişler mi ay okur okumaz dişlerime dokundum deliriyorum galiba:))) yok bende öyle bi şey tüh :)

dişler mi ay okur okumaz dişlerime dokundum deliriyorum galiba:))) yok bende öyle bi şey tüh naniknanik

:uhm:ne oldu senindemi sızlıyo benim fırcalarken bile ağrıyolar:bbo::bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…