Erken Hamilelik Belirtileri

günaydın kızlar bende iyi haber veremiyicem adet olmadım ama kan tahlili yaptırdım dün negatif. ama bu heycanı bile yaşamak güzeldi umarım şimdi kısa zamanda adet olup çalışmalara devam ederim hadi bakalım hayırlısı bi dahaki aya:)

sıkma canını bitanem işallah öbür aylara.kaç gün gecikmeyle geldi adetin.

selam kızlar nasılınız ganno serdi sanırım bende hamiş değilim.daha kırmızıları görmedim ancak sabah cok acık pembe biir akıntım geldi kocişime kızdım bu seferde içimden.bugunde dietisyenle görüştürum telefonda metiomin diyeti vardı araştıracak benim doktorumlada görüşülcek.haftaya kesinleşir leherhalde.zaten kırmızılar tamamen gelirse haftaya cumayada kadın doğum doktoruma gideceğim hamile kalamzsan gel demişti.of ya tedavi uygulamak istemiyorum.olsun bidahakı ay diyemiyorum çünkü doktorumun ne diyeceğini bilmiyorum bile ama en sevindiğim kısım iğneleri bırakacağım.öyle düşünüyorum yani.

bende seni merak ediyordum geldit sabahtan beri bakıyorum geldin mi diye aslında iyiydim ama birden bunalıma girdim yine neden bilmiyorum ama neyse en azından eşiminde benim kadar istediğini anladım ağlayıp durduk gece beraber. demekki bu ay hayırlısı değildi hayırlısı ne zamansa o zaman versin rabbim

bu gidişle bende akşam eşimle ağlayacağım dün o kadar hassasdı ki eşim aman bebeişimize bişe olur dikkat et yapma etme derken.benide içten içe alıştırmıstı.geçen aylarda böyle yapmamıştı hiç.dedim eşimin hisleri kuvvetlidir belki bu ay hamişimdir derken sabah umudum kalmadı.kırmızılar geliyor sanırım.önce halı serdiler kendilerine şimdi gelyorlar galiba ama hiç ağrım sızım yok.bari kendinizi belli edin dimi.

valla değer falan yok benimde kafam ona takıldı direk negatif. sorma ya benim ki dün akşam idrar testini çifti çizgi gördü benide heycanlandırdı hemen hastaneye gittik 1 saat bekledik ömrüm bitti ama o 1 satte sonra negatif dedi kadın. gecikirse dr git falan dedi gelen gidende yok ağrı sızıda hiç olucak gibi değilim gecikmezdi hiç şimdi bide ona kafa yorucam

kızlar ya bugün günüm.karbonat testini yaptım.şöyle ki bir çay kaşığı karbonat.üzerine bir miktar idrar.köpürdü gazoz gibi oldu. doğru mu sizce bu test hamile miyim acaba.

canım onlara inanma karbonat zaten köpürür.testleri boşamı yaptılar eczaneden al yap bakalım yarın sabah.

kızlar güzel temennileriniz için geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim. rabbim güzel gönüllerinize göre versin içindede bana inşallah. hepinize hayırlı cumalar.

ARKDAŞLAR bişiy sorabilirmiyim sizeeeeeee aslında pek umutlu deilim ama hiçbir belirtide yok bende sadece aşırı iştahım açıldı bayramdan beri çok aşırı yiyorum birde idrarım pis kokuyo rengide koyuuu adetimede 3gün var yok bugün yarın olmam lasım sizce bunlar bebiş belirtisi olabilirmiiii lüffen bişiy yazın banaaa

gelgit ben geldim biraz uzun sürdü kusura bakma işim vardıda. bu arada hala yok kırmızılarım off

valla nillüfer kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş keşke kesin bilsek belirtileride söylesek kişiden kişiye değişiyor. bende vardı mesela bugün sabaha kadar kasıklarım ağrıdı başım döndü ama negatif o yüzden adet tarihini bekle şimdiden strese girme. ( ben diyorumda sanki uygulayabiliyorum mu hayır ama napalım işte)

merhaba kizlar uzun bi aradan sonra dondum.. listede tubacik beklemede yaziyor. alabilirsiniz adet olmustum.. ama eve tasindim internet anca baglandi.. o yuzden kopukluk oldu.. yeni adet tarihim 14 ekim.suzansancim cok tebrik ederim canim hamileymissin allah hepimize nasip etsin

kızlar 1 kaçgün önce göğüslerimde şişkinlik başladı ve son iki güne kadar mide bulantım vardıistifra ediyordum ama şimdi sadece gögüs acım ve haifte karın ağrım var bunlar neyi gösterir hamle olduğumumu yoksa adet olucağımı bu belirtiler ve şüpheler valla adet olusıya kadar delirmezsem iyi ne olur cvp yazın

canım valla hiç bi lerirtiye ben artık güvenmiyorum taki adet 5 gün geçene kadar hatta ona bile güvenmiyorum taki testte 2 çizgi görene dek yanlız senin durum biraz farklı istifra ettim demişşsin bak şimdi şüphelendim ama normalde olurmuydu yoksa ilk defamı oluyor birde hamişlerde sabahları olurmuş sendede öylemi? birde canım şuda var mide bulantısı genelde 5. 6. haftalarda başlarmış ama kişiden kişiye değişebilir stres yapmamaya çalış az kaldı şöylebi günün2- 3 gün geçsin bi test yaparsın Rabbim gönlüne göre versin

daha önce olmadı canım sabah kaltığımda oldu ve yedikelrim hep reflü gibi oluyor akşamda çok kötü sanki gıda zehirlenmişim gibi oldum istifra ettim bu durum 2 gün sürdü ama şimdi bişey yok herşeyin hayırlısı yüve rabbim bizi görür dualarımız kabul eder işallah

merhaba canım senin le aynı gün olcaz.bende de gögüsağrısı var ve bulantıama hiç çıkarmadım.bideikimiz de hamileymişiz ne güzel olur ama allahım hayırlısını versin.canım bak ben yarın ankaraya gitcem toplantıya ordan da annemin yanına geçicem 10 gün yokum.bana yaz hayırlı haberlerini bekliyorum.

kızlar benim kırmızılar hala arada bir leke olarak geliyor şimdiye kadar sökülmesi gerekirdi.acaba kismi olustu tekrar ondanmı olamıyorum acaba.hamile olduğumu sanmıyorum yani yerleşme kanaması olduğunu sanmam.karnımda kasıklarımda hiç ağrı yok sadce bugun hep midemin üst kısmı yani göğüs kafesimin altımı desem ust tarafta ağrım olduama ben hep mide ağrısı cekerim zaten reflüyüde sıksık yaşarım.geneik bu ağrı sıkıntıda hemen ya başya mide ağrım tutar.stres yaptım herhalde.of bari hamiş değilsem olayım biran önce adet.

gelgit canım arkadasım inşallaahh hamişsindir takma öyle kist falan diye benimde midem berbat canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…