ganno gelgit vediğer arkadaşlar size malesef sevinçli haber veremiycem dün saat 19 sularında hastalandım yeni beklenen tarihim 8 kasım Rabbim herşeyin hayırlısını versin umarım sizin mutlu haberlerinizi alırız. Yeşildeniz çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda iyleşirsin biliyosunki herşeyin başı moral bütün hastalıkların ilacı o yüzden moralini bozmamaya çalış ....
kızlar 1 kaçgün önce göğüslerimde şişkinlik başladı ve son iki güne kadar mide bulantım vardıistifra ediyordum ama şimdi sadece gögüs acım ve haifte karın ağrım var bunlar neyi gösterir hamle olduğumumu yoksa adet olucağımı bu belirtiler ve şüpheler valla adet olusıya kadar delirmezsem iyi ne olur cvp yazın
canım valla hiç bi lerirtiye ben artık güvenmiyorum taki adet 5 gün geçene kadar hatta ona bile güvenmiyorum taki testte 2 çizgi görene dek yanlız senin durum biraz farklı istifra ettim demişşsin bak şimdi şüphelendim ama normalde olurmuydu yoksa ilk defamı oluyor birde hamişlerde sabahları olurmuş sendede öylemi? birde canım şuda var mide bulantısı genelde 5. 6. haftalarda başlarmış ama kişiden kişiye değişebilir stres yapmamaya çalış az kaldı şöylebi günün2- 3 gün geçsin bi test yaparsın Rabbim gönlüne göre versin
kızlar 1 kaçgün önce göğüslerimde şişkinlik başladı ve son iki güne kadar mide bulantım vardıistifra ediyordum ama şimdi sadece gögüs acım ve haifte karın ağrım var bunlar neyi gösterir hamle olduğumumu yoksa adet olucağımı bu belirtiler ve şüpheler valla adet olusıya kadar delirmezsem iyi ne olur cvp yazın
kızlar benim kırmızılar hala arada bir leke olarak geliyor şimdiye kadar sökülmesi gerekirdi.acaba kismi olustu tekrar ondanmı olamıyorum acaba.hamile olduğumu sanmıyorum yani yerleşme kanaması olduğunu sanmam.karnımda kasıklarımda hiç ağrı yok sadce bugun hep midemin üst kısmı yani göğüs kafesimin altımı desem ust tarafta ağrım olduama ben hep mide ağrısı cekerim zaten reflüyüde sıksık yaşarım.geneik bu ağrı sıkıntıda hemen ya başya mide ağrım tutar.stres yaptım herhalde.of bari hamiş değilsem olayım biran önce adet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?