• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

sen rahatsızmıydın jasmin tam okuyamadım ama. bu arada yeni evlisin sen daha 1 sene olmuş merak etme bak biz 2. yılı devirdik hala yok:)

sen rahatsızmıydın jasmin tam okuyamadım ama. bu arada yeni evlisin sen daha 1 sene olmuş merak etme bak biz 2. yılı devirdik hala yok:)

rabbime şükür bir rahatsızlığım yok iste şimdi çıktı rahmim de yara varmış ama doktor çocukla ilgili bişey demedi evet bir sene oldu evliliğim zaten 3 ayımız bu ay denemeye başlayalı kısmet artık

hım iyi ya o yaralar çok önemli değil bildiğim kadarıyla tedavi olursun kısa zamanda ve bebeğine kavuşursun

ya kızlar ben bankadan pazara uğrayacaktım eşimi aradım ben gecikecem pazara uğramam gerek diye bana şirkete geç beraber gideriz dedi dikkat et sen kendine dedi ya hiçböyle demezdi.ben aklımdan cıkarayım derken kendi sokuyor aklıma bu sefer halbukı hep rahat olmamı söylerdi.anlamadım bu ayda eşimde var bir heyecan..

işte benimkide öyle güya belli etmiyor ama oda daha beter o yüzden sokuyor beni strese bakıyor çaktırmadan hasta oldum mu diye anlayamazsa soruyor en son çara bu arada gelgit sohbetteyim

slm kızlar.hepimizin ümitleri aynı hepimiz anne olmak istiyoruz ama bazılarınızın yazılarını okuyorum içime sıkıntı çöküyor. bakın yaklaşık 3 ay önce doktorum bana ankilozan spondilit hastası olduğumu söyledi yani halk diliyle Ahmet Mete IŞIKARA yada Suna PEKUYSAL rahatsızlığı diye bilinen bir çeşit bel romatizması. bu hastalığın dönüşü yok her geçen gün ilerler asla geriye dönmez dedi. iki yıllık bir tedaviye başlayacağını söyledi ilaç ve egzersiz tedavisi. şimdi düşünün bir çoğunuzda (umarım hiçbirinizde) böyle bir rahatsızlık yok sizin için zaman benimki kadar önemli değil. çünkü önünüzde Allah izin verirse sağlıklı uzun yıllar var ama benim için aynı şey söz konusu değil ya tedaviye başlıcam 2 yıl çocuk felan yok (2 yıldan sonrada bakalım ne zaman olacak) yada tedaviyi bırakıcam hastalık ilerleye dursun ben ha bire çocuk diye uğraşcam (şu an yaptığım gibi). kızlar bi düşünün sağlığınız yerindeyse sizi engelleyen bi rahatsızlığınızda yoksa sürekli kullanmanız gereken ilaçlarınız yoksa tedavi edilmediği takdirde sizi kambur yapacak yada hayatınızı son derece olumsuz etkileyecek bir hastalığınız yoksa neden bu kadar umutsuz oluyorsunuz. Rabbimin hazinesi geniştir. sıkmayın canınızı. siz bu ay bebek oldumu acaba diye düşünürken ben acaba hastalık ilerledimi acaba çocuk oldumu diye iki şeye birden üzülüyorum. yapmayın Allah aşkına Sağlığınınz yerindeyse önce buna şükredin sonrada suyu akışına bırakın su akar yatağını bulur. Rabbim hepimize önce sağlık sonrada hayırlı evlatlar versin inşallah. dualarım sizinle.

Canim arkadasim cok gecmis olsun Allah`im bir an once sifa versin...2 3 ayda umutsuzluga dusenleri okuyunca bende cok uzuluyorum...
Gercekten rahatsizligin ciddi ve surekli tedavi gerektiriyorr..
Lutfen doktorlarini dinle canim Evet bir bebis sahibi olmak belkide bir kadinin yasiyabilecegi en guzel duygu ama senin sagligin suan herseyden onemli..
CAnim bol bol dua edicem hem sana hem herkese
Allahim hepimize hayirlisini versin ins
Sukur etmeyi unutmamak lazim...

slm kızlar.hepimizin ümitleri aynı hepimiz anne olmak istiyoruz ama bazılarınızın yazılarını okuyorum içime sıkıntı çöküyor. bakın yaklaşık 3 ay önce doktorum bana ankilozan spondilit hastası olduğumu söyledi yani halk diliyle Ahmet Mete IŞIKARA yada Suna PEKUYSAL rahatsızlığı diye bilinen bir çeşit bel romatizması. bu hastalığın dönüşü yok her geçen gün ilerler asla geriye dönmez dedi. iki yıllık bir tedaviye başlayacağını söyledi ilaç ve egzersiz tedavisi. şimdi düşünün bir çoğunuzda (umarım hiçbirinizde) böyle bir rahatsızlık yok sizin için zaman benimki kadar önemli değil. çünkü önünüzde Allah izin verirse sağlıklı uzun yıllar var ama benim için aynı şey söz konusu değil ya tedaviye başlıcam 2 yıl çocuk felan yok (2 yıldan sonrada bakalım ne zaman olacak) yada tedaviyi bırakıcam hastalık ilerleye dursun ben ha bire çocuk diye uğraşcam (şu an yaptığım gibi). kızlar bi düşünün sağlığınız yerindeyse sizi engelleyen bi rahatsızlığınızda yoksa sürekli kullanmanız gereken ilaçlarınız yoksa tedavi edilmediği takdirde sizi kambur yapacak yada hayatınızı son derece olumsuz etkileyecek bir hastalığınız yoksa neden bu kadar umutsuz oluyorsunuz. Rabbimin hazinesi geniştir. sıkmayın canınızı. siz bu ay bebek oldumu acaba diye düşünürken ben acaba hastalık ilerledimi acaba çocuk oldumu diye iki şeye birden üzülüyorum. yapmayın Allah aşkına Sağlığınınz yerindeyse önce buna şükredin sonrada suyu akışına bırakın su akar yatağını bulur. Rabbim hepimize önce sağlık sonrada hayırlı evlatlar versin inşallah. dualarım sizinle.

öncelikle sana çok çok geçmiş olsun canım Allah sana acil şifalar versin sölediklerinde çok haklısın çok sabırsız davranıyoruz rabbim istedikten sonra zaten olacak

Canım çok geçmiş olsun.sıkma canını allah şifasını verir işallah.ve çok haklısın ki bazen şükürsüz insanlar oluyoruz.şükretmek lazım.canım kendine iyi bak.

selam kızlar bugun dışarlardaydım ilerimi hallettim.ve ev alıyorum kendime.nasıl heyecanlıyım anlatamam.yani arkadaşımla ortak alıyorum 6 yıl sonra teslim ilerde kirayı ortaklaşa alacağız ama onun yerine ben yerleşeceğim eve ve kira parasını arkadaşıma vereceğim.yanı 500 otursak 250 vereceğim.oturmaamda birikim sonucta.esleri karıştırmıyoruz sadece ikimizin olacak arkadaşımla.ya bu yasak aslında burda yazmam galiba ama ilk sizle paylaşmak istedim bir seferliğine birşey demezler herhalde.:))

bu arada yeşildeniz şimdi okudum çok geçmiş olsun zor gerçekten.iki sıkıntıyı birden yaşamak.bende her bebek düşündüğümde tedaviyle olacak kanımda sorun var ama tabı seninkinin yanında benimki hiçbirşey.allah şifalar versin.inşallah beklenenden erken sonuc alırsın ve tedavini olursun.önce senin sağlığın sen iyi ol gerisi gelecektir inşallah.

arkadaşlar biri bana yardım etsin bişeyler yazıcam fakat forum yardım menüleri ingilizce geliyorç kullanıcı profili nasılm değişiyor ne yapmalıyım

ganno gelgit vediğer arkadaşlar size malesef sevinçli haber veremiycem dün saat 19 sularında hastalandım yeni beklenen tarihim 8 kasım Rabbim herşeyin hayırlısını versin umarım sizin mutlu haberlerinizi alırız. Yeşildeniz çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda iyleşirsin biliyosunki herşeyin başı moral bütün hastalıkların ilacı o yüzden moralini bozmamaya çalış ....

Back