Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen rahatsızmıydın jasmin tam okuyamadım ama. bu arada yeni evlisin sen daha 1 sene olmuş merak etme bak biz 2. yılı devirdik hala yok:)
hım iyi ya o yaralar çok önemli değil bildiğim kadarıyla tedavi olursun kısa zamanda ve bebeğine kavuşursun
slm kızlar.hepimizin ümitleri aynı hepimiz anne olmak istiyoruz ama bazılarınızın yazılarını okuyorum içime sıkıntı çöküyor. bakın yaklaşık 3 ay önce doktorum bana ankilozan spondilit hastası olduğumu söyledi yani halk diliyle Ahmet Mete IŞIKARA yada Suna PEKUYSAL rahatsızlığı diye bilinen bir çeşit bel romatizması. bu hastalığın dönüşü yok her geçen gün ilerler asla geriye dönmez dedi. iki yıllık bir tedaviye başlayacağını söyledi ilaç ve egzersiz tedavisi. şimdi düşünün bir çoğunuzda (umarım hiçbirinizde) böyle bir rahatsızlık yok sizin için zaman benimki kadar önemli değil. çünkü önünüzde Allah izin verirse sağlıklı uzun yıllar var ama benim için aynı şey söz konusu değil ya tedaviye başlıcam 2 yıl çocuk felan yok (2 yıldan sonrada bakalım ne zaman olacak) yada tedaviyi bırakıcam hastalık ilerleye dursun ben ha bire çocuk diye uğraşcam (şu an yaptığım gibi). kızlar bi düşünün sağlığınız yerindeyse sizi engelleyen bi rahatsızlığınızda yoksa sürekli kullanmanız gereken ilaçlarınız yoksa tedavi edilmediği takdirde sizi kambur yapacak yada hayatınızı son derece olumsuz etkileyecek bir hastalığınız yoksa neden bu kadar umutsuz oluyorsunuz. Rabbimin hazinesi geniştir. sıkmayın canınızı. siz bu ay bebek oldumu acaba diye düşünürken ben acaba hastalık ilerledimi acaba çocuk oldumu diye iki şeye birden üzülüyorum. yapmayın Allah aşkına Sağlığınınz yerindeyse önce buna şükredin sonrada suyu akışına bırakın su akar yatağını bulur. Rabbim hepimize önce sağlık sonrada hayırlı evlatlar versin inşallah. dualarım sizinle.
slm kızlar.hepimizin ümitleri aynı hepimiz anne olmak istiyoruz ama bazılarınızın yazılarını okuyorum içime sıkıntı çöküyor. bakın yaklaşık 3 ay önce doktorum bana ankilozan spondilit hastası olduğumu söyledi yani halk diliyle Ahmet Mete IŞIKARA yada Suna PEKUYSAL rahatsızlığı diye bilinen bir çeşit bel romatizması. bu hastalığın dönüşü yok her geçen gün ilerler asla geriye dönmez dedi. iki yıllık bir tedaviye başlayacağını söyledi ilaç ve egzersiz tedavisi. şimdi düşünün bir çoğunuzda (umarım hiçbirinizde) böyle bir rahatsızlık yok sizin için zaman benimki kadar önemli değil. çünkü önünüzde Allah izin verirse sağlıklı uzun yıllar var ama benim için aynı şey söz konusu değil ya tedaviye başlıcam 2 yıl çocuk felan yok (2 yıldan sonrada bakalım ne zaman olacak) yada tedaviyi bırakıcam hastalık ilerleye dursun ben ha bire çocuk diye uğraşcam (şu an yaptığım gibi). kızlar bi düşünün sağlığınız yerindeyse sizi engelleyen bi rahatsızlığınızda yoksa sürekli kullanmanız gereken ilaçlarınız yoksa tedavi edilmediği takdirde sizi kambur yapacak yada hayatınızı son derece olumsuz etkileyecek bir hastalığınız yoksa neden bu kadar umutsuz oluyorsunuz. Rabbimin hazinesi geniştir. sıkmayın canınızı. siz bu ay bebek oldumu acaba diye düşünürken ben acaba hastalık ilerledimi acaba çocuk oldumu diye iki şeye birden üzülüyorum. yapmayın Allah aşkına Sağlığınınz yerindeyse önce buna şükredin sonrada suyu akışına bırakın su akar yatağını bulur. Rabbim hepimize önce sağlık sonrada hayırlı evlatlar versin inşallah. dualarım sizinle.
Canım çok geçmiş olsun.sıkma canını allah şifasını verir işallah.ve çok haklısın ki bazen şükürsüz insanlar oluyoruz.şükretmek lazım.canım kendine iyi bak.slm kızlar.hepimizin ümitleri aynı hepimiz anne olmak istiyoruz ama bazılarınızın yazılarını okuyorum içime sıkıntı çöküyor. bakın yaklaşık 3 ay önce doktorum bana ankilozan spondilit hastası olduğumu söyledi yani halk diliyle Ahmet Mete IŞIKARA yada Suna PEKUYSAL rahatsızlığı diye bilinen bir çeşit bel romatizması. bu hastalığın dönüşü yok her geçen gün ilerler asla geriye dönmez dedi. iki yıllık bir tedaviye başlayacağını söyledi ilaç ve egzersiz tedavisi. şimdi düşünün bir çoğunuzda (umarım hiçbirinizde) böyle bir rahatsızlık yok sizin için zaman benimki kadar önemli değil. çünkü önünüzde Allah izin verirse sağlıklı uzun yıllar var ama benim için aynı şey söz konusu değil ya tedaviye başlıcam 2 yıl çocuk felan yok (2 yıldan sonrada bakalım ne zaman olacak) yada tedaviyi bırakıcam hastalık ilerleye dursun ben ha bire çocuk diye uğraşcam (şu an yaptığım gibi). kızlar bi düşünün sağlığınız yerindeyse sizi engelleyen bi rahatsızlığınızda yoksa sürekli kullanmanız gereken ilaçlarınız yoksa tedavi edilmediği takdirde sizi kambur yapacak yada hayatınızı son derece olumsuz etkileyecek bir hastalığınız yoksa neden bu kadar umutsuz oluyorsunuz. Rabbimin hazinesi geniştir. sıkmayın canınızı. siz bu ay bebek oldumu acaba diye düşünürken ben acaba hastalık ilerledimi acaba çocuk oldumu diye iki şeye birden üzülüyorum. yapmayın Allah aşkına Sağlığınınz yerindeyse önce buna şükredin sonrada suyu akışına bırakın su akar yatağını bulur. Rabbim hepimize önce sağlık sonrada hayırlı evlatlar versin inşallah. dualarım sizinle.