Erken Hamilelik Belirtileri

dur canım hemen tüh deme sanki ben hamileyimde belirtilerimi söylüyorum sende tüh diyosun bak sen benden önce evlenmişsin inşallah önce senin olur sonra bi dahaki ayda benim olsun

bilmiyorum bekleyelim bakalım ama kötü haberle karşılaşmak istemiyorum zaten yanıma pozitif yaşamla ilgili bi kitap aldım bugün kırmızılar gelirse hemen okumak için :))))

kızlar bende karın alt bölgede iki kasıkta acayip bi ağrı başladı şimdi galiba kırmızı alarm ne dersiniz şimdi vc ye gittim gelen giden yok ama

bi gariplikler var bende vala sanki heryerim ağrıyor sanırım sıyırıyorum allah yardımcım olsun:)))

kızlar ben deli gibi tursu yediğimi ve iştahımın manyak açıldığını dunde erkenden yattığımı demişmiydim yanı belirtilere takılmayacağız diye düşünmüyorumda dün erken yattığımı farkettim şimdi
ama sabahda cok erken kalktım yoksa erken uyanmazdım dimi demekki belirtilere takmaya başladım sanırım tamam düşünmüyorum yok belirti falan

durun kızlar ya sizde takılmayın gerçi siz gununuzu gectiniz takmamk elde değil ama durun bakalım yarın sabaha kadar sabredin yarın sabah test yapın.bende olmazsam eğer salı sabahı test yapacağım.sabredeceğim bu sefer tabı ırmızılar gelmezse gunum cumartesi.

evet bu saatten sonra belirti falan yok ya kırmızılar gelce yada çift çizgi sadece bekleyelim zaten hamişlikle adet belirtileri hep birbirine karışır....

bilmiyorum bekleyelim bakalım ama kötü haberle karşılaşmak istemiyorum zaten yanıma pozitif yaşamla ilgili bi kitap aldım bugün kırmızılar gelirse hemen okumak için :))))

çok hoşsun canım ya ama mantıklı işallah kırmızılar gelmez hamiş olursun da o kitabı bebiş karnındayken ona okursun

selam arkadaşalar aranıza yeni katılıyorum bugün tesadüfen buldum bu konu başlığını bende hamileliğ bekleyenlerdenim adet tarihim 15 ekim benim gögüslerim çok şiş ve acıyorlar dokunamıyorum bile nbelimde ve kasıklarımda da ağrılarım var bulantımda var ama grip olmuştum bulantım o yüzden olabilir bu ay biz pek çalışamadık ama göğüslerimin acıması beni biraz ümitlendirdi sizler ne diyorsunuz beni bilgilendirirseniz sevinirm arkadaşlar

gelgit sende benim gibisin yok düşünmüyorum diyorum o sırada kasığım batıyor hıh belirti diyorum sonra aman yok diyorum sonra yine akşam bakıyorum uykum geldimi acaba diye:))))))
ama halsizlik var yani uyku zaten hep var bende . geçenlerde çarşıya gittik ayakta duramadım bulduğum yere oturdum kociş sende nene gibi oldun diye dalga geçti hatta

aman neyse sanki belirti düşününce olmayan oluyor mu varsa var zaten iyi haberi alıcaz yoksada bi dahaki aya inşallah böyle gecikmesi bile hoşuma gitti bunu yaşamakta güzelmiş ben hemen olurdum belirti gelmeden:))

valla birbirgece bizde henüz kesin bi kanıya varamadık hamiş kalırsak bilgilendiririz inşallahhhh.
benim hep göğüslerim ağırırdı mesela ama bu ay yok acaba adet geçtiği için mi ağrımıyor yoksa hamişlikten mi bilmiyorum. tabi üşüttüğüm içinde geçmiş olabilir memleket çok soğuktu ama inşallah ondan değildir

canım seninle aynı anda olcaz bende de15 ekim ve aynı şikayetler bende de var.göğüslrim şiş vekasık da batma var.işallah aynı anda hamişlik haberini veririz.hayırlısı

ganno ve serdi galiba hepimiz bayramda sehir dısına cıktık yanı bende samsundaydım.hava değişşimide olabilir aman kızlar hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum ama bunları yasamak bile guzel ama sonrası kotu oluyor işte

midem mi bulanıyor acaba karnıma bi şeler oluyor acaba adet sancısımı. zaten az önce kötü bi haber aldım babam çatıdan düşmüş allahtan kırık çıkık yokmuş ne zor ya gurbette olmak((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…