Erken Hamilelik Belirtileri

suzanşan ordamısın canım nasılsın.bulantın varmı

buradayım canım.bulantı falan yok şimdilik.birazdan dra gidicez.yavaş yavaş hazırlanayım.sonra görüşürüz canım.Allah sanada en kısa zamanda nasip etsin hamişliği

umutsuz yter artık bu ne hüzün.hem neden anlamayacakmısız seni aynı sey için gözyası dökmüyormuyuz.o zaman sende bizi anlamıyorsun.eğer buraya girmediğinde stresinin azalacağını düşünüyorsan biraz uzak dur ama çbirşeyden vazgeçme.yanı bende bu ay dikkat ettiysen hep sizlerle sohbet ettim tıpkı senin şimdi yapmayı düşündüğün gibi acaba ben hamile kalacakmıyım diye düşünmedim konusmadım.cunku 1 ay öncesinden hep ağladım hamie olmadığımda.sizlerle konusarak aklımı dağıttım hiç gitmeyı yada azgeçmeyi düşüedim.eşine gelince senin üzüldüğünün farkdındadır ve azda olsa anlıyordur.benim eşimde hep bebeişimiz olsun diye baskı yapardı ancak 2. düşüğüm ağır geçti ve üzüldüğümü gördüğünden beri olursa olur olmazsa olmaz diyor zaman zaman bende anlamadığını düşünüyorum beni ama aslında biliyorumkı oda benim gibi düşünüyor.ancak bizleri üzmemek için konusmuyorlar.konuyu açmıyorlar.sadece bu ay 2 gun önce bebişimiz varmı dedi umutlu sanırım ama ben tersledim bu ssefer nerden cıkardın diye. vazgecme ve erteleme.bazen bende bakıyorum dediğin gibi ya tv ye bakıyoruz yada pc basındayız.bu durumdan çok rahatsız oluyorum bazen ve hemen eşime bunalıma girdim gene dışarı cıkalım diyorum ve acık havada yuruyoruz hava serinde olsa cay bahcesinde oturuyoruz soğukta çay içimizi ısıtıyor ve soğukta birbirimizi ısıtmak için ellerimizi tutuyoruz.iyi geliyor bu sende bu gibi seyler yap.her zaman olmuyor ama arada yap hayatın tadını cıkar.inan yasadıklarını bende yasıyorum.

slm arkadaşlar nasılsınız her belirtiyi gebeliğe yormayın sonu hüsranla bitiyor sonra bende gebelik belirtileri yaşadım ama adet oldum sonra göğüslerin ağrıması hormonlarla ilgili takıntı etmeyin canım ne kadar sitres yaparsak o kadar oluyor bebek hamileymiş gibi karnımızı sevecekmişiz piskoloklar öyla diyor acaba hamilemiyim acaba kaldımı kalırmıyım bu düşünceler hücreleri öldürüyormuş

nasılsın gelgit iyimisin umutsuz09 çok umutsuz doktorada gitmemiş sorunun ne olduğunu bile bilmiyor kendini yıpratıyor doktora gitse sorunun ne olduğunu anlar hiç olmassa ama onada gitmiyor

sevgili gelgit ama idrar testi derken bana açık söyle arkadaşım ben bunları hiç bilmiyorum bunu söylerken hastanede yapılan testimi kastediyorsun öyle değilse evde kimi ve o nasıl yapılıyo lütfen beni aydınlat bekliyorum

suzanşan,sebeyza, arkadaşlar sizi tebrik ederim adınıza çok sevindim umarım sorunsuz bir hamilelik geçirirsiniz nur topu gibi bebişlerinize kavuşursunuz.allah epimize nasip etsin en kısa zamanda inşallah

hasretim68 sayfalar o kadar yavaşki cevapları geç okuyorum.ben iyiyim sen nasılsın.umutsuza cok kızıyorum doktora gitmek gerçekten insanı strese sokuyor bende bu ay hamile kalamazsam gideceğim ama aşılama falan derse mola vereceğim biraz kafamı toplamak için.umutsuzda doktora gitmese bile bu sekilde bırakmasın istiyorum vazgeçmesin herşeyden.

mesajlar çok ağır gidiyor ön konturolden geçiyormuş sizdede öyle oluyormu

evet bendede öyle oldu.site de çok zor açılıyo zaten
enim adet tarihim 13 ekim ve o gün benim doğum günüm inşallah allahım bana doğum güünü hediyesi verir bebişimi çok isterim o gün hamile olduğumu öğrenmeyi.ama şu an hiç bi belirtim yoook.umutluyum ama bakalım inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

eczaneden aldığın gebelik testiyle evde idrarınla yapıyorsun canım.zaten aldığın testte nasıl yapacağın yazıyor.çok pahalı bir test değil.ama kesin sonucu adetin 7-10 gun geçince alırın ama bazen erken görünüyor.sebezya arkadaşımızda olduğu gibi.sabah ilk idrarla yaparsan daha kesin sonuc veriyor.

merhaba kızlar
bir sorum var
doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra adet ne kadar süre sonra düzene giriyor ?

kızlar bugun içimde birşey var kıpır kıpırım zor tutuyorum kendimi sakinim diyorum.hamilemiyim diye düşünmüyorum ona yrmayın sakın ama ne bileyim dışarı cıkacağımda şimdi çıksam akşama geç kalırım yemek yapmak için.

kızlar bugun içimde birşey var kıpır kıpırım zor tutuyorum kendimi sakinim diyorum.hamilemiyim diye düşünmüyorum ona yrmayın sakın ama ne bileyim dışarı cıkacağımda şimdi çıksam akşama geç kalırım yemek yapmak için.birşeyler yapmam gerek sankı

doğum kontrol hapında adet düzensiz olmuyorkı zaten.ama gebelik için soruyorsan yani rahmin kendini toparlamasını soruyorsan 3 ay canım.hemen hamile kalabilirsin o sorun olmayabiliyor yani ben 1 ay sonra hamile kalmıstım.ama rahim 3 ay içinde toparlıyor kullandığın doğum kontrol hapındada okursan ordada yazar zaten.

merhaba kızlar.bugün dr daydım.kese göründü ama yanında kanama var galiba.pazartesi tahlil yapılacak.ve yatmam gerekiyormuş.bir süre sizlerden uzak kalıcam.benim yerime biriniz liste düzenlemeyi devam ettirirseniz sevinirim.İnşallah dönüşüm güzel haberlerle olur.kendinize çok iyi bakın.

canım benim sakın tafana takma herşeyi güsel düşün güsel olsun bişiyi yoktur ufaklıgın o yerinde saglam tutunmuştur merak etme sadece birascık daha dikkatli olursunnn:1hug:

kız gelgit neden koydun bu videoyu beni maffettinizledim sonlarına doğru ağlamaktan canım çıktı umutsuz izlemez umarım yıkılır kız benim gibi

kız gelgit neden koydun bu videoyu beni maffettinizledim sonlarına doğru ağlamaktan canım çıktı umutsuz izlemez umarım yıkılır kız benim gibi

ben umutsuzluğa düşün diye koymadım canım.aksine dahada umutlanın diye koydum.yani o olusum o kadar cok evrelerden geçiyorkı kolay değil.ayrıntlı anlatılmıs o yuzden koymustum ve umutsuz vazgeçmişti vazgeçmesini kendisini bırakmasını istemedim.ben 2-3 kez izledim bu videoyu.herseferinde dahada cok istedim hamiş kalmak kucağıma almak.inşallah en kısa zamanda hamiş kalırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…