Erken Hamilelik Belirtileri

suzansan canım inşallah onemli bisey degildir ve bu sorun kolaylıkla gecer bebegini saglıklı bir sekilde kucagına alırsın canım allah bebegini size bagıslasın. bu arada bugun dr a gittim prolaktin (sut hormonu) sorunu yetmedi birde polistik over cıktı kafayı yiyecem ya cok canı sıkkın senağlama

suzanşan inşallah allahın izniyle bebeğini kucağına alırsın.geçmiş olsun.nilüfer canını sıkma proplemin ortaya çıkmış tedavini olur inşallah hamile kalırsın.

günaydın kızlar uzun bi tatilden sonra döndüm aranıza hamişlerimizi tebrik ederim bütün yazdıklarınızı okuyamadım malesef suzanşanın hamile olduğunu duyunca hemen yazayım dedim çook sevindim sanırım nur ve sebeyza da hamile sizleri ve eşlerinizi tebrik ederim allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. darısı isteyen herkesin başına.
bugün benim adet günüm ama hiç bir belirti yok karnım ağrıyor ama adet ağrısı gibi değil bağırsaklarla ilgili gibi bide midemin olduğu bölgede bir batma oluyor arada hayırlsıı bakalım

az önce test yaptım erken biraz ama güya kendime söz vermiştim yapmıyıcam diye dayanamadım. tek bi tanecik çizgim çıktı(

akıl veriyordum şimdi ben tıkandım kaldım acaba çok mu erken yaptım testi bugün adet olmam gerekiyordu ve hiç bir belirtim yok

bence erken yapmışsın adet günü test yapılırmı yahuu biraz bekleseydin ya arkadşım sen benden daha sabırsızsın belliki benim adetim 14 gündür geçti 9.gün yaptım çıkmadı öylece bekliomm kendime söz verdim yapmıycam 20 gün dolsun sonra :))sabrımı sınıyom ama...

çok mu erken ama bazı arkadaşlar yapıyor acaba testen teste fark mı ediyor. her zaman adet belirtim olurdu bu ay tık yok ne göğüslerim ağrıyor ne başka bi şey normalde gecikmez maşallah gününde gelirdi. günler geçer mi bilmem güya ben 10 gün geçmeden yapmıyıcaktım ama dayanamadım

yok tatlım testten degil bazılarının döllenmeleri erken oluyor o yüzden hemen belli oluyor belki seninki geç olmuştur o yüzden çıkmamıştır okadarda kafana takma artık ben takmıorum elbet rabbim verecegi günü bilir üzmeyelim kendimizi olmuor işte yapacak bişey yok hastanelere verdiğim paralarla tüp bebek yapardım şimcik :)

haa birde çok istiyince olmazmış beyininde rahat olmalıymış ben öle yapmaya çalışıorm inanki artık o psikolojiyi yendim deliriyodum azdaha bebiş bebiş diee...olmadan sevgisi yüreğimde...

canım benimde 1 gün geçti test yaptım çıkmadı şimdi beklemedeyim hiç bi belirti yok ne adet ne hamilelik anlamadım kafam iyice karıştı hayırlısı inşallah..

yok bu ay ben bırakmıştım düşünmeyi tatil dolasıyla çok fazla ilişkimiz olmadı ama geçen hafta pazartesi olandan ümitliyim nedense:))) bide böyle gelmeyince adetim merak ettim çünkü gününde gelir ve 5 gün öncesinden belirtilerim başlardı bu sefer yok sadece akıntım olmazdı şimdi sarı akıntım var yanı cumartesinden beri yoğun değil gerçi ama var. aman off neyse zaten negatif çıktı boşu boşuna düşünmeyeyim sonra kötü oluyorum:)

tebrik ederim. valla iyi sabırlısın.şimdiye kadar ben kaç tane tahlil yaptıydım.

tebrik ederim.valla çok sabırlısın ben şimdiye kadar kaç defa tahlil yaptıydım.tekrar sabrından dolayı tebrik ediyorum.inşallah en kısa sürede hamiş olduğunu öğrenirsin.

ben önceki hamişliğimde 1 gün kala yapmıştım çıkmıştı oyüzden beklemek istemedim canım 14 gün geçmişse testte mutlaka çıkar versa bence hemen test yap çünki hamişsen doktora gitmen gerek..

serdi sende benim gibisin o zaman sevindim inş hamileyizdir. 2 saat önce falan kasıklarımda batma başladı ara ara gelip gidiyor ama göğüslerde ne bi büyüme ne bi ağrı normalde adet olmadan önce davul gibi olurdum ve çok ağrırıdı ama bi kere adetten sonra olmuştu off bilmiyorum umarım kırmızıları görmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…