canım yumurtlama tabiki öenmeli ama her durumda değil daha öncede yazmıstım sanırım kadın her dönemde hamile kalabilirmiş.su yumurtlama takibini eşlerinde sorun olanlar yapması tavsiye ediliyor.yoksa hergun ilişkiye girilebilir gun asırıya gerek yok diye okumustum.benim bir arkadaşımda adetine 3 gun kala hamile kalmıs sonra adet olmus sonraki ay hamile olduğunu öğrenmiş ve bebek beklediklerinden buyuk cıkınca anlamıslar.şimdi bebeği 3 yaşında.ve gene okumustum bir yerde kadın yumurtlama olmasada hamile kalma olasılığı olurmus.duyduğumda cok sasırmıstım.ama oluyormus işte.
bu arada kanama içerde görünüyor dimi senin yani sen görmüyorsun.cok dikkat et kendine bu arada oturmayı dinlenmekten saymıyor doktorlar haberin olsun yani yatmaya çalış sıkıldıkça kalkarsın.nerden biliyorsun dersen ben hastanede oturunca bana cok oturdun yat biraz dinlen diyorlardı.aklında bulunsn
korkma cnm bişey olmaz bende yaptirmiştim ama o yara varya ömrümü yedi ama şükür fitil falan derken geçti sen yinede denemeye devam et yara ile bebegin ilgisi yok tmm cnm....kızlar çok morelim bozuldu bu gün doktora gittim rahmimde yara var mış kanser testi yaptılar 23 de çıkıcak mış bebiş başka bahar kaldı
Doğum yapanlarda görülürmüş ölemi ben doğumu birak daha hamiş bile olamadan bide eşim askerden izine geldiğinde farkettim aciyla doktor boşuna şaşirmiş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?