Erken Hamilelik Belirtileri

merhaba ganno seni merak etmeye başlamıştım doğrusu.görünce hemen yazayım dedim. test yapmıssın ama bende adet olacaın gun yapılmaz diye biliyorum vucut hamilede olsan adet olacakmıs gibi hormon salgılarmıs ama olmazmıs 2-3 gun sonra yap istersen.heyecanlısın belli.

merhaba kızlar yine uzak duramadım.yumurtlama olayının o kadar da önemli olmadığını anladım.benim hamileliğim adetimden sonraki ilk ilişkimde olmuş.şu an 4+4 günlük hamileyim.tek sorun şuan kesenin yakınlarında kanama olması.pazartesi tahlillerim var bebek etkilenmişmi ona bakılacak.İnşallah hiçbir sorun yaşamam.

Adetinden önce 4 gün boyunca lekelenme yaşayıp da bi türlü adet olamayan oldu mu arkadaşlar aranızda? 4 gündür çile çekiyorum resmen bi türlü reglim başlayamadı, tecrübesi olanlar paylaşırsa çok sevinirim

canım yumurtlama tabiki öenmeli ama her durumda değil daha öncede yazmıstım sanırım kadın her dönemde hamile kalabilirmiş.su yumurtlama takibini eşlerinde sorun olanlar yapması tavsiye ediliyor.yoksa hergun ilişkiye girilebilir gun asırıya gerek yok diye okumustum.benim bir arkadaşımda adetine 3 gun kala hamile kalmıs sonra adet olmus sonraki ay hamile olduğunu öğrenmiş ve bebek beklediklerinden buyuk cıkınca anlamıslar.şimdi bebeği 3 yaşında.ve gene okumustum bir yerde kadın yumurtlama olmasada hamile kalma olasılığı olurmus.duyduğumda cok sasırmıstım.ama oluyormus işte.
bu arada kanama içerde görünüyor dimi senin yani sen görmüyorsun.cok dikkat et kendine bu arada oturmayı dinlenmekten saymıyor doktorlar haberin olsun yani yatmaya çalış sıkıldıkça kalkarsın.nerden biliyorsun dersen ben hastanede oturunca bana cok oturdun yat biraz dinlen diyorlardı.aklında bulunsn

canım yumurtlama tabiki öenmeli ama her durumda değil daha öncede yazmıstım sanırım kadın her dönemde hamile kalabilirmiş.su yumurtlama takibini eşlerinde sorun olanlar yapması tavsiye ediliyor.yoksa hergun ilişkiye girilebilir gun asırıya gerek yok diye okumustum.benim bir arkadaşımda adetine 3 gun kala hamile kalmıs sonra adet olmus sonraki ay hamile olduğunu öğrenmiş ve bebek beklediklerinden buyuk cıkınca anlamıslar.şimdi bebeği 3 yaşında.ve gene okumustum bir yerde kadın yumurtlama olmasada hamile kalma olasılığı olurmus.duyduğumda cok sasırmıstım.ama oluyormus işte.
bu arada kanama içerde görünüyor dimi senin yani sen görmüyorsun.cok dikkat et kendine bu arada oturmayı dinlenmekten saymıyor doktorlar haberin olsun yani yatmaya çalış sıkıldıkça kalkarsın.nerden biliyorsun dersen ben hastanede oturunca bana cok oturdun yat biraz dinlen diyorlardı.aklında bulunsn

yumurtlama dışındada hamile kalındığını bende biliyorum ama yumurtlamayı takip ederken strese giren arkadaşların bilgisi olsun diye yazdım.ben biraz yatayım.kanamam içerde vajinal ultrasonda göründü kesenin etrafında.görüşürüz canım.

kızlar hemen derya baykalın programını açın. showtv de biraz sonra hamile kalmayı kolaylaştırıcı nefes egzersizi vercekmiş çabuuuuuk

mrb gelgit sorma çok heycanlıyım. sen naptın bu arada gelen giden var mı? sabahtan beri 10 kere wc ye gittim oldum mu diye ama yok sadece sağ bacağım ağrımaya başladı acaba adet mi olucam diyorum bilmiyorum ama bi garibim sanki karnım boşmuş gibi bi his var yani psikolojik değil karnımı hissetmiyo gibiyim aman işte garip bi şey umarım yarın kırmızılar gelmez

dk tuttum 45 dak bir wcye gidiyorum yani bakmak için değil sadece kullanmak için ayy ne zormuş beklemek ilk kez gecikti hep gelirdi bekletmeden:)))

Beklemek çok kötü yaa bende hiçbir belirtide yok yafff neolcak benim halim gögüslerim şişerdi o da yok neyapcam bilmm ....

Beklemek çok kötü yaa bende hiçbir belirtide yok yafff neolcak benim halim gögüslerim şişerdi o da yok neyapcam bilmm ....:asigim:

Kızlar çok morelim bozuldu bu gün doktora gittim rahmimde yara var mış kanser testi yaptılar 23 de çıkıcak mış bebiş başka bahar kaldı

geçmiş olsun jasmin umarım kötu birşey cıkmaz.moralini bozma guzel düşünelim

teşekkür ederin gelgit inşallah doktor çok şaşırdı doğum yapan kadınlarda genelde görülüyormuş bakalım testi aldıktan sonra tedaviye başlanacak

kızlar çok morelim bozuldu bu gün doktora gittim rahmimde yara var mış kanser testi yaptılar 23 de çıkıcak mış bebiş başka bahar kaldı
korkma cnm bişey olmaz bende yaptirmiştim ama o yara varya ömrümü yedi ama şükür fitil falan derken geçti sen yinede denemeye devam et yara ile bebegin ilgisi yok tmm cnm....

Doğum yapanlarda görülürmüş ölemi ben doğumu birak daha hamiş bile olamadan bide eşim askerden izine geldiğinde farkettim aciyla doktor boşuna şaşirmiş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…