Erken Hamilelik Belirtileri

kurtlular canım merhaba.......:)))) rastlaştığımıza sevindim..canım çok teşekkür ederim..sen o kadar iyi yürekli geliyorsun ki bana ..duaların kabul olacaktır... lütfen sabret ve moralini bozma şöyle bir bakınca 8 ay yıllardır deneyenlere kıyasla geç bir süre değil..çok isterim ki güzel haberler al..inşallah...kafanı çok takma bu düşüncelerden biraz uzak kalmanı sağlayacak şeyler yap..ama bir yandan da faydası olacak şeyleri yap ...gerçekten herşeyin herkes için doğru bir zamanı olduğuna inanıyorum..canım senin de bebeğin olacağına canı gönülden inanıyorum..ve dua edicem..sevgiler..

teşekkür ederim canım Allah en kısa zamanda sanada nasip eder İnşallah.bende bu ay 8. ayıma girmiştim.Allaha şükür bu ay yüzümüz güldü.

canım en azından kese görünüyor mu ona bakar.birde bende kan uyuşmazlığı var onuda sormam lazım.yani dra mutlaka gidip içimi rahatlatmam lazım.

canım bende de kan uyuşmazlığı var...ben dr ye sormuştum daha hamile kalmayı yeni düşünürken..ilk çocuk ise hamile kaldığın sorun olmaz..ikincisinde bazı önlemler alıcaz dedi..endişe etme..:) herşey çok güzel olucak inşallah...tabi sen dr ye git rahatla..endişen olmasın

cnm benım cok sagol sımdıden dualrın ıcın bende senın ıcın cok dua ettım buna yurekten ınanmanı ısterım brıslıng...rabbınmın ol dedıgı zaman olacagına ınandıgım ıcın rabbıme yıne sukur kı ısyan etmıyorum bılıyomusun basen aglarken bıle korkuyorum rabbıme...sankı olmamaısa kısıyomus gıbı algılanmaktan cok korkuyorum ....tabıkı nıyetımısı bılıyo rabbım degılmı....cnm son aylarda okadar husurluyum kı kafam cok rahat aşıyorum sanıyorum, guclenıyorum ve zamanını beklıyorum melegımın....
cnm inş sorunsuz bı hamıleleık gecırısın kendını ozletme ama ugra foruma melegınden bahset bıse....tekrar gorusmek dılegıyle

bende bulantı kusma yok 5-6 hafatalıkken belki başlar deniyor...mide yanmam oluyor ara ara

o mide yanması bendede var.ne yersem yiyeyim mideme dokunuyor.ama o kadar zaman bekledimki meleğimi şimdi yaşadıklarımın hepsi çok tatlı geliyor bana.Allah herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin:Saruboceq: :ecrin_bebek:

kendini çok dinleme...sorun mu var bizde diye bakma çünkü daha erken..inşallah olucak inanmak ve rahat olmakta çok önemli...benim için dua ettiğini şimdi öğrendim ne kadar iyisin.teşekkür ederim..bende sana dualarımı yolluyorum..
isteyen herkese Allahım nasip etsin.....

ya kızlar fena halde karnım ağrıyoo :çok üzgünüm:

adet belirtisi 2,5 hafta öncesinden başlarmı yaa dayanamıyorum
benim hiç böle olmadı

ya yine adet olcam en galiba

karnımda ağrı değilde rahatsız edici ve dayanılması güç bir tuhaflık var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…