brıslıng oncelıkle hosgeldın tekrar en so senınle yasıstıgımısda tatıl planların vardı hatırlıyomusun bıdaha da gorusmedık sımdı yasdıklarını okuyunca oyle duygulandım kı rabbım nasıp etmıs sana melegını cok sevındım cnm nasrlardan korusun cnm.....
bende durumlar hala aynı cnm suan 8. ayımısa gırdık melegımı ısteyelı bu ay rabbım inş benım melegıme ol der inş kendıne ve melegıne cok ii bak cnm gorusmek usree...
kurtlular canım merhaba.......:)))) rastlaştığımıza sevindim..canım çok teşekkür ederim..sen o kadar iyi yürekli geliyorsun ki bana ..duaların kabul olacaktır... lütfen sabret ve moralini bozma şöyle bir bakınca 8 ay yıllardır deneyenlere kıyasla geç bir süre değil..çok isterim ki güzel haberler al..inşallah...kafanı çok takma bu düşüncelerden biraz uzak kalmanı sağlayacak şeyler yap..ama bir yandan da faydası olacak şeyleri yap ...gerçekten herşeyin herkes için doğru bir zamanı olduğuna inanıyorum..canım senin de bebeğin olacağına canı gönülden inanıyorum..ve dua edicem..sevgiler..