Erken Hamilelik Belirtileri

canim ne güzel olur evetde bu bi belirtimi onu bile bilmiyorum,ve hem bulanti hem agrii delirdim iki gündür....sen adet olan lasim degilmiydi???olmadigina göree biseylerr vardir insa.s.a.s.a.s.

burcu_arda nın yazdıkları umutlandırdı beni yoksa sabah adet oldujm kesin dedim ama olmamışım bakalım haktan hayırlısı

kızlar ben aranıza yeni katıldım.şuan bende aynı şeyleri yaşıyorum.daha adetime 5gün var heyecanla bekliyorum.ama böle beklemek çok zor.geçmiyor günler ya

kızlar ben aranıza yeni katıldım.şuan bende aynı şeyleri yaşıyorum.daha adetime 5gün var heyecanla bekliyorum.ama böle beklemek çok zor.geçmiyor günler ya

hoşldin aramızaaaaa umarım hamişsindir canım .... 5 gün sabır o zmn

ben bu ay ilk kez genephone kullandım ve pregny 2doz-1su oldum.aranızda kullanan veya bu yöntemle hamiş kalan vamı.

merhaba kızlar.the_fts senin hamile olma ihtimalin var.bir arkadaşımızda 2 aya yakın adet olmadı testler negatif çıkıyordu hatta adet söktürücü bile kullandı ama adet olmadı sonra 2 haftalık hamile olduğu ortaya çıktı sanırım geç döllenmeden dolayı testlerde çıkmadı.İnşallah sende hamilesindir canım.
ecrinDe cim hamişlik belirtileri arasında şiddetli baş ağrıları da var bildiğim kadarıyla belki sende hamilesindir.
şu mübarek günlerde İnşallah hayırlı haberler alırız.herkese iyi bayramlar

ya aynı benim yaşadıklarım işte olamıyorum şiddetli kasılmalarım var regl dönemindeymişim gibi bakalım hayırlısı Allahtann zaten ecrinde ile aynı ay kalcazznaniknanik:Saruboceq::lepi:

hamile arkadaslar tebrik ediyorum sizi su mubarek gunlerde cok guzel haber allah tamamını erdirsin saglıcakla inşallah allah hepimize nasip etsin

02.10.2008 LİSTEMİZ
ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN

::::::::::::HADİ KIZLAR HAMİŞ HABERLERİNİZİ BEKLİYORUZ:::::::::::

the_fts:::::::::::::::::::::::::::::::::::::BEKLEM EDE?????????????????????
birebira::::::::::::::::::::::::::::::::::::BEKLEM EDE?????????????????????
tubacik::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 eylül BEKLEMEDE???????????????
sebnemgun::::::::::::::::::::::::::::::27 eylül BEKLEMEDE???????????????
hatay1977::::::::::::::::::::::::::::::::30 eylül BEKLEMEDE???????????????
umutsuz09:::::::::::::::::::::::::::::::1 ekim BEKLEMEDE????????????????
suzanşan:::::::::::::::::::::::::::::::::2 ekim BEKLEMEDE????????????????

::::::::::::::::EKİM LİSTEMİZ:::::::::::::::::::::::

ecrinDE :::::::::::::::::::::::::::::::::: 4 ekim
ganno ::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ekim
serdi ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ekim
leylim::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ekim
gelgit:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ekim
mbbb:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ekim
pınar77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ekim
NHLTLG:::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ekim
sarikiz2008:::::::::::::::::::::::::::::::12 ekim
esay8235:::::::::::::::::::::::::::::::::13 ekim
arzu38::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ekim
hazal_24:::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ekim
buya ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ekim
cansucLk::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ekim
zuzumurti::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ekim
YESILDENIZ::::::::::::::::::::::::::::::17 ekim
papri::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ekim
ingilizceci:::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ekim
kurtlular::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ekim
ayseney::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ekim
nevergiveup18::::::::::::::::::::::::::::::21 ekim
sıla_84::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 ekim
özgül44:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 ekim
jasmincin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::23 ekim
henli::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::? ??? ????????

:::::GÜZEL HAMİŞLERİMİZ::::::::

::::::::::::::::::::::: hihoyyyt :::::::::::::::::::::::

:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

max09 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz
yasemink ::::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz
ankakuşu ::::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz
alew2187::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz
feyzannn:::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz
mercury_s:::::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz
desirebel:::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz
sebeyza::::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz
nur82:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::hamişimiz

:sm_cool: :hooray:

ALLAH HAMİŞLERİMİZİ NAZARLARDAN KORUSUN( amin)

İnşallah bu ay hamile kalabiliriz kızlar Allah hepimizin yardımcısı olsun

suzansan sagol canim ya,ama inan bu hicbir basagrisina benzemiyor...cok ilginc ama bakalimm insallah öyledirr 2 gün kaldii!!!the fts le beraber olcazz zatenn,insallah hep beraberr hamisler listesini doldururzzzzz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

slm kızlar bende her ay adet düzensizliği yaşıyorum ama sanki bu defa farklı gibi geliyor bana sık tuvalete gitmeler bel ağrıları 15 gün geçince test yaptım yok dayanamadım biraz önce 18 gün olmuşken test yaptım yine yok
artık doktordan da sonuç negatif cevabını duymak istemiyorum inatlaşıyorum bakalım olmazsa pazartesi bana hastane yolları görünüyor
suzanşan inşallah arkadaşın ibi hamişimdir ama testlerde görünmemiştir....

slm!!adet düzensizliginden dolayi doktora gittinmi hic?doktor ilacla adeti düzenleyebilir ve sen daha kolay hamile kalabilirsin sanirimma.s.

12 yaşından beri bu doktorlardayım zaten hormon dengesizliği var diolar bebek olmasında bi sorun var mı diyorum hayır diyolar bende anlamadım
zaten bu kullandığım ilaçlar bana müthiş kilo aldırdı bakalım nasıl dewam edecek durum...

bebek olmasinda problem olmas sanirim bi arkadasim 2-3 ayda bir adet görüyrdu.simdi nurtopu gibi bi kizi var.sadece yumurtlamani hizlandrcak bi ilac veriyorlar ondan bildigim kadariyla...eger mevlam vereceksee bir sekilde olur..hayirlisii arkadasimmm:dance:

herkese merhaba,

benim adetime 5 gün var. bu bir hafta içinde inanılmaz üşümü, göğüslerimde şişme ve uçlarında kaşıntı vardı. bacaklarımda çok ağrıyordu. ama bu sabaha kadar mide bulantım yoktu. bu sabah kalktığımdan beri midem bulanıyor. çok şiddetli değil ama 10 dakika ara ile hafifi hafif yokluyor. göbek deliğimin altında kalan kısımda ise şiddetli ağrılarım var. tansiyonum düşmüş gibi. başım sersem gibi. kızlar sizce hamilemiyimdirrrrrrrrrr. ne olur biri fikir versin. daha 5 günüm var test alıp bakmak istemiyorum

canimm belirtilerin sanki bebis olabilir diyor ama yinede bence gününü bekle bu sikayetler adet dönemine yakinkende oluyor!simdiye kadar böyle bisey yoksa bile olabiliyor.bence gününün gecmesini beklee!en azindan icinde hep bi süphe olmazz ama bu süre icindede kendine dikkat et:1hug::1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…