canim ne güzel olur evetde bu bi belirtimi onu bile bilmiyorum,ve hem bulanti hem agrii delirdim iki gündür....sen adet olan lasim degilmiydi???olmadigina göree biseylerr vardir insa.s.a.s.a.s.
kızlar ben aranıza yeni katıldım.şuan bende aynı şeyleri yaşıyorum.daha adetime 5gün var heyecanla bekliyorum.ama böle beklemek çok zor.geçmiyor günler ya
ben bu ay ilk kez genephone kullandım ve pregny 2doz-1su oldum.aranızda kullanan veya bu yöntemle hamiş kalan vamı.
ben bu ay ilk kez genephone kullandım ve pregny 2doz-1su oldum.aranızda kullanan veya bu yöntemle hamiş kalan vamı.
merhaba kızlar.the_fts senin hamile olma ihtimalin var.bir arkadaşımızda 2 aya yakın adet olmadı testler negatif çıkıyordu hatta adet söktürücü bile kullandı ama adet olmadı sonra 2 haftalık hamile olduğu ortaya çıktı sanırım geç döllenmeden dolayı testlerde çıkmadı.İnşallah sende hamilesindir canım.
ecrinDe cim hamişlik belirtileri arasında şiddetli baş ağrıları da var bildiğim kadarıyla belki sende hamilesindir.
şu mübarek günlerde İnşallah hayırlı haberler alırız.herkese iyi bayramlar
ecrinde özel mesajını açsana arkadasımmm
merhaba kızlar.the_fts senin hamile olma ihtimalin var.bir arkadaşımızda 2 aya yakın adet olmadı testler negatif çıkıyordu hatta adet söktürücü bile kullandı ama adet olmadı sonra 2 haftalık hamile olduğu ortaya çıktı sanırım geç döllenmeden dolayı testlerde çıkmadı.İnşallah sende hamilesindir canım.
ecrinDe cim hamişlik belirtileri arasında şiddetli baş ağrıları da var bildiğim kadarıyla belki sende hamilesindir.
şu mübarek günlerde İnşallah hayırlı haberler alırız.herkese iyi bayramlar
slm kızlar bende her ay adet düzensizliği yaşıyorum ama sanki bu defa farklı gibi geliyor bana sık tuvalete gitmeler bel ağrıları 15 gün geçince test yaptım yok dayanamadım biraz önce 18 gün olmuşken test yaptım yine yok
artık doktordan da sonuç negatif cevabını duymak istemiyorum inatlaşıyorum bakalım olmazsa pazartesi bana hastane yolları görünüyor
suzanşan inşallah arkadaşın ibi hamişimdir ama testlerde görünmemiştir....
12 yaşından beri bu doktorlardayım zaten hormon dengesizliği var diolar bebek olmasında bi sorun var mı diyorum hayır diyolar bende anlamadım
zaten bu kullandığım ilaçlar bana müthiş kilo aldırdı bakalım nasıl dewam edecek durum...
herkese merhaba,
benim adetime 5 gün var. bu bir hafta içinde inanılmaz üşümü, göğüslerimde şişme ve uçlarında kaşıntı vardı. bacaklarımda çok ağrıyordu. ama bu sabaha kadar mide bulantım yoktu. bu sabah kalktığımdan beri midem bulanıyor. çok şiddetli değil ama 10 dakika ara ile hafifi hafif yokluyor. göbek deliğimin altında kalan kısımda ise şiddetli ağrılarım var. tansiyonum düşmüş gibi. başım sersem gibi. kızlar sizce hamilemiyimdirrrrrrrrrr. ne olur biri fikir versin. daha 5 günüm var test alıp bakmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?