• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

bence gıt kan testı yaptır beklemektense ben 5 gun kala ogrenmıstım!canım ınsallah hamılesındır.sabırsızlıkla beklıcene sabah gıt yaptır derım kan kesın sonuc verıyor..

evet bende belirtileri adet belirtileri diye düşündüm ama benim midem hiç bulanmaz adet olacağım zaman. günüm geçmeden test yapmayacağım diye söz vermiştim kendime ama tutamayacağım sanırım:))) rüyamda bir sürü çiçek gördüm. kız bebek demekmiş. bir de emzirdiğimi gördüm. o da kız bebek demekmiş. ay çok kafayı takmıycam diyorum ama insan takıyor işte

merhaba arkadaşım.aynı şeyleri bende merak ediyorum,erken doğum belirtilerini öğrenince bana da bilgi verirsen sevinirim......hoşcakal.......

merhaba arkadaşım.aynı şeyleri bende merak ediyorum,erken doğum belirtilerini öğrenince bana da bilgi verirsen sevinirim......hoşcakal.......

benim belirtilerim üşüme. ama inanılmaz derecede. yorgan battaniye fayda etmiyor. herkes kısa kollu oturuken ben lahana bebek gibi oldum. sağ bacağım inanılmaz ağırdı. masaj, sıcak su herşeyi denedim. romatizma ağrısı gibi. gece uyurken uykudan uyandıran bir karın ağrısı. daha doğrusu bıçak saplanıyormuş gibi bir ağrı. özellikle üzerine bastırınca. kirpiklerim karışmadı ama:) alt kirpiklerim rimel sürmüşüm gibi uzadı normalde o kadar gür değildir. sağ göğsüm sol göğsüme gire kocaman oldu ve uçları kaşınıyor deliler gibi. normalde idrara çok az çıkarım. ama günde 10 kez filan gitmeye başladım.

bunlar düne kadar hissettiklerim ama bunları yinede regl belirtileri olarak düşündüm yani öyle düşünmek istedim. sonradan üzülmeyeyim diye. ama bu sabah kalktım midem bulanıyor. ve göbek deliğimden aşağıda kalan karın bölgemde inanılmaz ağrım var. içi yara gibi. belimde çok ağrıyor. tuhaf bir mide bulantısı. hafif hafif bir dalga şeklinde geliyor ve geçiyor. 5 günüm kaldı adetime.

benim belirtilerim üşüme. ama inanılmaz derecede. yorgan battaniye fayda etmiyor. herkes kısa kollu oturuken ben lahana bebek gibi oldum. sağ bacağım inanılmaz ağırdı. masaj, sıcak su herşeyi denedim. romatizma ağrısı gibi. gece uyurken uykudan uyandıran bir karın ağrısı. daha doğrusu bıçak saplanıyormuş gibi bir ağrı. özellikle üzerine bastırınca. kirpiklerim karışmadı ama:) alt kirpiklerim rimel sürmüşüm gibi uzadı normalde o kadar gür değildir. sağ göğsüm sol göğsüme gire kocaman oldu ve uçları kaşınıyor deliler gibi. normalde idrara çok az çıkarım. ama günde 10 kez filan gitmeye başladım.

bunlar düne kadar hissettiklerim ama bunları yinede regl belirtileri olarak düşündüm yani öyle düşünmek istedim. sonradan üzülmeyeyim diye. ama bu sabah kalktım midem bulanıyor. ve göbek deliğimden aşağıda kalan karın bölgemde inanılmaz ağrım var. içi yara gibi. belimde çok ağrıyor. tuhaf bir mide bulantısı. hafif hafif bir dalga şeklinde geliyor ve geçiyor. 5 günüm kaldı adetime.

Arkadaşım, belirtilerini okudum, sıcak su ile masajı okuyunca yazma ıhtıyacı hissettim. Lütfen sıcak sudan uzak dur, düşük tehlikesi yaratıyor, dayanmaya çalış, az kalmıs adet zamanına.. inşallah dilediğin gibidir.

Arkadaşım, belirtilerini okudum, sıcak su ile masajı okuyunca yazma ıhtıyacı hissettim. Lütfen sıcak sudan uzak dur, düşük tehlikesi yaratıyor, dayanmaya çalış, az kalmıs adet zamanına.. inşallah dilediğin gibidir.

teşekkür ederim uyarın için. inşallah hamişimdir:)))

slm arkadaşlar
aranıza yeni katıldım ve yalnız olmadığımı anladım ilk bebeğim 8 haftalıkken kaybettim çok üzüldüm anne olmayı çok istiyorum 6 ay geçti artık korunmuyoruz 2 aydır olmadı ve korkuyorum

nilüfer_3457 ve suzansan sagolun.allah isteyen herkese nasıp etsın.hep dua edecegım isteyen herkes için.sizler de benim için dua edin bebişimi saglıklı bir sekılde kucagıma alırım insallah.

slm arkadaşlar
aranıza yeni katıldım ve yalnız olmadığımı anladım ilk bebeğim 8 haftalıkken kaybettim çok üzüldüm anne olmayı çok istiyorum 6 ay geçti artık korunmuyoruz 2 aydır olmadı ve korkuyorum

hosgeldin aramıza a.s. gecmiş olsun Allahın takdiri boyleymiş uzulme en azından hamile kalabildigini biliyorsun oyle bir dusuncen olmaz canım. en kısa zamanda Allah hepimize bebek sahibi olmayı nasip eder inşallah:Saruboceq:

sizce yeniden anne olabilirmiyim
buarada erken hamilelik belirtileri neler
nolur cvp
çok ihtiyacım var

Allahın izniyle tabiki olabilirsin bir kere boyle bir tecrube gecirmişsin sonucta.benim kaynım evleneli bir ay oldu ve eltim ilk aydan hamile kaldı ve ben cozdum hamile oldugunu gunu gelmeden kan testi yaptırttım .amile oldugunu tespit ettigim belirtileri şöyle:

yumurtlama doneminde yerleşme kanamaı olmus tabi bu her insanda olmaz
adetine yaklasık 8 gun kala falan siddetli kasıklarında batma egilip dogrulurken flan
cok ilginçtir kigebelik çizgisinin şimdiden olusması ,goguslerinde şişme ucunun renginin koyulugu buyumesi
ve kasıgının sol tarafı cok belli bir sekilde şişti
bu belirtiler daha adet gunu gelmeden inşallah yardımcı olabilmişimdir canım

sabahları kasık agrılarım başladı regl olacakmışım gibi öglen 12 ye kadar neredeyse devam edio yada 11 e kadar acıkıyorum sürekli şimdide midem bulanıyooo ama günüm ne zmn bilmiyorum yaa offf delirecemmm

03.10.2008 LİSTEMİZ
ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN

::::::::::::HADİ KIZLAR HAMİŞ HABERLERİNİZİ BEKLİYORUZ:::::::::::

the_fts:::::::::::::::::::::::::::::::::::::BEKLEM EDE?????????????????????
birebira::::::::::::::::::::::::::::::::::::BEKLEM EDE?????????????????????
tubacik::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 eylül BEKLEMEDE???????????????
sebnemgun::::::::::::::::::::::::::::::27 eylül BEKLEMEDE???????????????
umutsuz09:::::::::::::::::::::::::::::::1 ekim BEKLEMEDE????????????????
suzanşan:::::::::::::::::::::::::::::::::2 ekim BEKLEMEDE????????????????

::::::::::::::::EKİM LİSTEMİZ:::::::::::::::::::::::

ecrinDE :::::::::::::::::::::::::::::::::: 4 ekim
ganno ::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ekim
serdi ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ekim
leylim::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ekim
gelgit:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ekim
mbbb:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ekim
pınar77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ekim
NHLTLG:::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ekim
sarikiz2008:::::::::::::::::::::::::::::::12 ekim
esay8235:::::::::::::::::::::::::::::::::13 ekim
arzu38::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ekim
hazal_24:::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ekim
buya ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ekim
cansucLk::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ekim
zuzumurti::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ekim
YESILDENIZ::::::::::::::::::::::::::::::17 ekim
papri::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ekim
ingilizceci:::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ekim
kurtlular::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ekim
ayseney::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ekim
nevergiveup18::::::::::::::::::::::::::::::21 ekim
sıla_84::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 ekim
özgül44:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 ekim
jasmincin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::23 ekim
hatay1977::::::::::::::::::::::::::::::::::::30 ekim
henli::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::? ??? ????????

:::::GÜZEL HAMİŞLERİMİZ::::::::

::::::::::::::::::::::: hihoyyyt :::::::::::::::::::::::

:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :nazar: :nazar: :nazar:

max09 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz
yasemink ::::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz
ankakuşu ::::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz
alew2187::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz
feyzannn:::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz
mercury_s:::::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz
desirebel:::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz
sebeyza::::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz
nur82:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::hamişimiz

:sm_cool: :hooray:

ALLAH HAMİŞLERİMİZİ NAZARLARDAN KORUSUN( amin):nazar:

İnşallah kasım ayı listesi yapmamıza gerek kalmaz.:Saruboceq: :CüvCüv: :ecrin_bebek:

Suzanşan benim adetim 8 ekim listeye ekler misin canim,sevgiler...

bir bakayım dedim kimse yokmu diye ben hala samsundayım.hamişimiz varmı tebrik ederim cok.

Back