Erken Hamilelik Belirtileri

suzanşan nerdesin kız bayram telaşına mı düştün yoksa

teyzem doğum yaptı onun yanında kaldım.tam dinleneyim derken yatılı misafir geldi.bugünde temizlik yaptım.senin anlayacağın yorgunluktan ölüyorum.daha uykumu bile tam alabilmiş değilim canım.sende belirti var mıydı canım

canım önce gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün inşallah bende belirti hiçççç yoktu canım valla anlayamadım bende

bu ay hiç belirti yok kendimide dinlememeye çalışıyorum geçenay çok belirti vardı biliosun işte ama olmadı bakalım bi kaç güne belli olur herhalll:lepi:

bakalim belki bu ay bize kimse gelmez ha ne dersinn
neysee canimm benimm cikmam lazimm simdii.simdidenn bütünn arkadaslarimm hayirli bayramlarr....ben yalnizimm ama:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
hayirlii gecelerrrrrr

yerine yenisini yapamam çünkü benimkini gelgit yaptı ben yapıyorum kopyalıyorum mesajda görünmüo olmadı beceremedim yani

canım önce gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün inşallah bende belirti hiçççç yoktu canım valla anlayamadım bende

teşekkür edrim canım.görsen öyle tatlıki maşallah.canım göğüslerde falan şişlik olmadı mı?benim adet yaklaşınca göğüslerim hiç büyümezdi.şuan biraz büyüdü ben belki abartıyorumdur diye düşünürken eşimde aynı şeyi söyledi.bakalım hayırlısı İnşallah hamileliktendir.

canımmmm sanada iyi bayramlarrr bende çalışıyorum ama olsun bayram yinede :))) bu ay gelmicekler bak görrrlülülülülülü iyi gecelerrr

kızlar simdiden hepinizin bayramını kutluorum inşallah dönüşte iyi haberler alırız rabbim hepimize herşeyin hayırlısını versin hepinizi öpüorum

bütün kadınlar kulubü üyelerinin bayramını kutluyorum.Allah herkesin gönlüne göre versin.:enbuyukkk: :enbuyukkk: :içelim: :lepi:

ben geldim.herkesin bayramı kutlu olsun.
sebezya ben son adet taihini girdim o yuzden 28 gunluk diyor haftaya dönüştürebilirmiyim bilmiyorum bakayım bir yapabikirsem gönderirim gene özel mesajla.

tüm kadınlar kulübü üyelerinin bayramı kutlu olsun. herkes istediklei bebişlere en kısa zamanda kavuşsun inşallah

Bir derdin olduğunda Allah'a dönüp " Benim büyük bir derdim var" deme
Derdine dönüp "Senden daha büyük Allahım var" de

ankakuşu canım sen nasılsın nasıl gidio hamişlik anlat bakalımmm

valla ne anlatayım bulantı kusma bulantı kusma başka bi şey yok ki:roflol:
ay perişan oldum şu günleri bi atlatsam da keyfini sürsem artık yaaa.
ama yine de Allah hepinize en kısa zamanda bu çileyi çekmeyi nnasip etsin di mi amayerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…