kızlar ben hamileyimmm:sm_cool::sm_cool:allah isteyen herkese nasip etsin.dualarım sizlerle:Saruboceq:
canim hayirli olsun!!!!allah hepimize nasip etsin:Saruboceq::Saruboceq:
kızlar ben hamileyimmm:sm_cool::sm_cool:allah isteyen herkese nasip etsin.dualarım sizlerle:Saruboceq:
kızlar ben geçen ay anne olmaya karar vermiştim 3 kez denedik ama sanırım muhtemel tarihler tutmadı bi şekilde geçen ay hamile kalamadım geçen gün doktora gittim bilgi almaya 28 günde bir adet olduğum için ban adetin tam ortasında ilişkiye başlayacaksın dedi yani 14. günümde mesela, ama ben bayram tatili dolayısıyla annemleri ziyarete gidicem 14. günümde eşimin yanına geri dönecektim ama bilet bulamadım 15. güne kaldım. bu yuymurtlama sadece 1 günde mi gerçekleşiyor yani ben 1 gün rötarlı yapsam sizce bi olumsuzluk olurmu yani geç kalmış olmam herhalde dimi? mesela ben 14ünde yumurtlasam 15ine kadar o yumurta bende kalıyomuu beni bilgilendirirseniz çok sevinirim yani ben 15., 17., ve 19. böle böle devam etçek öyle deneme yapmış olucam sizce nasıl bilgisi olan benle paylaşırsa inanın çok sevincem hayırlı bayramlar hepinize kızlar hepinizi öptümmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ya kizlarr ben ayin 4.de adet olmam lazim!!!ama inanilmaz basagrisiyla beraberr mide bulantim var!!!ne bu ya???normalde migrenim vardii ama hic bu kaadarr olmamistii??ne sizce buu
böyle bi durum belitri olamass sanirimm dimi???
selam herkese hayırlı bayramlar.ben 10 haftalık hamileyim şuanda.bende hiç belirti olmadı gibi bişey yanlız ilk önce göğüs uçlarım acımaya başladı ve her zamanki gibi kasık ağrılarım oldu gece kasık ağrılarıma uyanıp heh şimdi hastalanmışım diye tuvalete gittim kaç gün 4 gün geçince test yaptım ve sonucu öğrendim.allah herkese nasip ettsin inşalah.
ayyyy inşallahhh canımmmmmm hamişsindir mübarek günde ne güsel olurrr:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?