Erken Hamilelik Belirtileri

merhabalar ya üşüme hamilelik belirtisimidir. 3 çorap, kazak, polar, hırka battaniye banamısın demiyor. donuyorum. sol kasığımdada ağrı var. bugünde kabız olmuşum. kasığımdaki ağrı kıpırdayınca artıyor. gece yatakta sağdan sola dönerken bile uyandım bıçak batıyor gibi. 9 gün var regl olmama. sizce varmıdır birşeyler...

kızlar ben geçen ay anne olmaya karar vermiştim 3 kez denedik ama sanırım muhtemel tarihler tutmadı bi şekilde geçen ay hamile kalamadım geçen gün doktora gittim bilgi almaya 28 günde bir adet olduğum için ban adetin tam ortasında ilişkiye başlayacaksın dedi yani 14. günümde mesela, ama ben bayram tatili dolayısıyla annemleri ziyarete gidicem 14. günümde eşimin yanına geri dönecektim ama bilet bulamadım 15. güne kaldım. bu yuymurtlama sadece 1 günde mi gerçekleşiyor yani ben 1 gün rötarlı yapsam sizce bi olumsuzluk olurmu yani geç kalmış olmam herhalde dimi? mesela ben 14ünde yumurtlasam 15ine kadar o yumurta bende kalıyomuu beni bilgilendirirseniz çok sevinirim yani ben 15., 17., ve 19. böle böle devam etçek öyle deneme yapmış olucam sizce nasıl bilgisi olan benle paylaşırsa inanın çok sevincem hayırlı bayramlar hepinize kızlar hepinizi öptümmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kızlar ben hamileyimmm:sm_cool::sm_cool:allah isteyen herkese nasip etsin.dualarım sizlerle:Saruboceq:

teskkür ederim canım güzel dileklerin için.aynı sekilde insallah sende saglıklı bir sekilde bebişini kucagına alırsın

yumurtlama günün olasılıkla 14ü ama önemli olan o günden önce ilişkiye girmen. tabi ki 15. ya da 17. günde de hamile kalabilirsin ama 8-10-12-14-16 gibi gün aşırı ilişkiye girersen spermler içerde 2-3 gün canlı kaldığı için tutturma şansın daha yüksek olur.
kendimden örnek vereyim. ben iki ay boyunca hep yumurtlama gününe odaklandım ve tutturamadım. üçüncü ay reglim biter bitmez başladım çalışmalara ve oldu. tavsiyem erken başla, geç bitiryerimseniben hadi bakalım hayırlısı olsun:Saruboceq:

ya kizlarr ben ayin 4.de adet olmam lazim!!!ama inanilmaz basagrisiyla beraberr mide bulantim var!!!ne bu ya???normalde migrenim vardii ama hic bu kaadarr olmamistii??ne sizce buu
böyle bi durum belitri olamass sanirimm dimi???

selam herkese hayırlı bayramlar.ben 10 haftalık hamileyim şuanda.bende hiç belirti olmadı gibi bişey yanlız ilk önce göğüs uçlarım acımaya başladı ve her zamanki gibi kasık ağrılarım oldu gece kasık ağrılarıma uyanıp heh şimdi hastalanmışım diye tuvalete gittim kaç gün 4 gün geçince test yaptım ve sonucu öğrendim.allah herkese nasip ettsin inşalah.

selamlar
hepinizin bayrami mübarek olsun

Benide bu 10. ay da 18. güne yazarmisinizz... bakalim neolacak

01.10.2008 LİSTEMİZ
ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN

::::::::::::HADİ KIZLAR HAMİŞ HABERLERİNİZİ BEKLİYORUZ:::::::::::

the_fts:::::::::::::::::::::::::::::::::::::BEKLEM EDE?????????????????????
birebira::::::::::::::::::::::::::::::::::::BEKLEM EDE?????????????????????
tubacik::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 eylül BEKLEMEDE ??????????????
sebnemgun::::::::::::::::::::::::::::::27 eylül BEKLEMEDE???????????????
hatay1977::::::::::::::::::::::::::::::::30 eylül BEKLEMEDE???????????????
umutsuz09:::::::::::::::::::::::::::::::1 ekim BEKLEMEDE???????????????

::::::::::::::::EKİM LİSTEMİZ:::::::::::::::::::::::

suzanşan ::::::::::::::::::::::::::::::: 2 ekim
ecrinDE :::::::::::::::::::::::::::::::::: 4 ekim
ganno ::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ekim
serdi ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ekim
leylim::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ekim
gelgit:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ekim
mbbb:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ekim
pınar77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ekim
NHLTLG:::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ekim
esay8235:::::::::::::::::::::::::::::::::13 ekim
arzu38::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ekim
hazal_24:::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ekim
buya ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ekim
cansucLk::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ekim
zuzumurti::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ekim
YESILDENIZ::::::::::::::::::::::::::::::17 ekim
papri::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ekim
ingilizceci:::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ekim
kurtlular::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ekim
ayseney::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ekim
nevergiveup18::::::::::::::::::::::::::::::21 ekim
sıla_84::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 ekim
özgül44:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 ekim
jasmincin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::23 ekim
henli::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::? ??? ????????

:::::GÜZEL HAMİŞLERİMİZ::::::::

::::::::::::::::::::::: hihoyyyt :::::::::::::::::::::::

:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

max09 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz
yasemink ::::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz
ankakuşu ::::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz
alew2187::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz
feyzannn:::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz
mercury_s:::::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz
desirebel:::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz
sebeyza::::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz
nur82:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::hamişimiz

:sm_cool: :hooray:

ALLAH HAMİŞLERİMİZİ NAZARLARDAN KORUSUN( amin)

nur82 tebrik ederim canım.Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.:teytey:bizim içinde dua et canım:Saruboceq:

slm kizlar bende 2 ay denedik olmadi bu ucuncu ayimiz ekimmin 12 sin de adet kizlar insallah hamisimdir kizlar bide adetine kac gun kala iliski kesilmesi gerekiyo hizlar benide listenize ekleyin

kızlarrr iyi bayramlar hepinizee... bende garip şeyler olmaya başladı gögslerim çok büyüdü bide gece kızarıklık oldu. sabahta aynı regl olacakmışım gibi kasılmalarım oldu bagırsaklarım da gariplik var bakalım belki hamişim yada regl oluyorum

ya kizlarr ben ayin 4.de adet olmam lazim!!!ama inanilmaz basagrisiyla beraberr mide bulantim var!!!ne bu ya???normalde migrenim vardii ama hic bu kaadarr olmamistii??ne sizce buu
böyle bi durum belitri olamass sanirimm dimi???

ayyyy inşallahhh canımmmmmm hamişsindir mübarek günde ne güsel olurrr:1hug:

ayyy şuan aynısı bendede var gögüsler sanki benim değil kocaman koşa koşa tuvalete gidiyorum bu defa hastalandım die ama inş belirtidir..:Saruboceq:

ayyyy inşallahhh canımmmmmm hamişsindir mübarek günde ne güsel olurrr:1hug:

canim ne güzel olur evetde bu bi belirtimi onu bile bilmiyorum,ve hem bulanti hem agrii delirdim iki gündür....sen adet olan lasim degilmiydi???olmadigina göree biseylerr vardir insa.s.a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…