merhaba arkadaşım.aynı şeyleri bende merak ediyorum,erken doğum belirtilerini öğrenince bana da bilgi verirsen sevinirim......hoşcakal.......
benim belirtilerim üşüme. ama inanılmaz derecede. yorgan battaniye fayda etmiyor. herkes kısa kollu oturuken ben lahana bebek gibi oldum. sağ bacağım inanılmaz ağırdı. masaj, sıcak su herşeyi denedim. romatizma ağrısı gibi. gece uyurken uykudan uyandıran bir karın ağrısı. daha doğrusu bıçak saplanıyormuş gibi bir ağrı. özellikle üzerine bastırınca. kirpiklerim karışmadı ama:) alt kirpiklerim rimel sürmüşüm gibi uzadı normalde o kadar gür değildir. sağ göğsüm sol göğsüme gire kocaman oldu ve uçları kaşınıyor deliler gibi. normalde idrara çok az çıkarım. ama günde 10 kez filan gitmeye başladım.
bunlar düne kadar hissettiklerim ama bunları yinede regl belirtileri olarak düşündüm yani öyle düşünmek istedim. sonradan üzülmeyeyim diye. ama bu sabah kalktım midem bulanıyor. ve göbek deliğimden aşağıda kalan karın bölgemde inanılmaz ağrım var. içi yara gibi. belimde çok ağrıyor. tuhaf bir mide bulantısı. hafif hafif bir dalga şeklinde geliyor ve geçiyor. 5 günüm kaldı adetime.
Arkadaşım, belirtilerini okudum, sıcak su ile masajı okuyunca yazma ıhtıyacı hissettim. Lütfen sıcak sudan uzak dur, düşük tehlikesi yaratıyor, dayanmaya çalış, az kalmıs adet zamanına.. inşallah dilediğin gibidir.
slm arkadaşlar
aranıza yeni katıldım ve yalnız olmadığımı anladım ilk bebeğim 8 haftalıkken kaybettim çok üzüldüm anne olmayı çok istiyorum 6 ay geçti artık korunmuyoruz 2 aydır olmadı ve korkuyorum
sizce yeniden anne olabilirmiyim
buarada erken hamilelik belirtileri neler
nolur cvp
çok ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?