herkese merhaba,
ben daha 1 aylık evliyim. ilk denememiz. buradaki herkes benden daha tecrübeli bu konuda sanırım. adetime 9 gün var. göğüslerim inanılmaz şiş. özellikle sağ göğsüm 2 beden daha büyüdü diğerine göre. ve ucu inanılmaz kaşınıyor. sağ bacağım o kadar ağrıyorki yerimde duramıyorum. ve normalde günde iki kez tuvalete giden ben 15 kez filan tuvalete gidiyorum. ellerim ayaklarım buz gibi. ne giysem ısınamıyorum. sizce hamişmiyimdir:) fikir verecek birileri varmı
meraba canlar kimse yok galiba ben artık çok umutluyum sorunun ne olduğunu bulduk en azından buda bişeydir sonuçta.sebeyzacım senide kutlarım canım allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah yarın girebilirmiyim siteye bilmiyorum ama bugün başka giremem yarın nöbetim olduğu için temizlik yapıyorum.hepinizi seviyorum bayram boyunca yokum ama yarın girerim herhalde görüşürüz inşallah herkese şimdiden hayırlı bayramlara.s.
kizlar birsey sorucam hep aklima takiliyor. adete yakin vajinal bolgede ben her ay birsey hissediyorum yani nasil anlaticam pek bilmiyorum. hava geliyor gibi sanki, ya da birsey akiyor gibi bir his ve her ay adete yakin bunu yasiyorum ve hamile degilim diyorum. ama bilmiyorum hamilelikte de bu olur mu ??? bu kafama takiliyor, hamile olupta bunu yasiyan ya da herhangi bir fikri olan var mi?? cvp verirseniz sevinirim..
benim kırmızılar hala gelmedi.günüm iki gün geçti.(gecen ay ayın 30 unda lekelenme olmustu.1 eylülde adet baslamıstı.ben 1 eylülü kabul edip saydım.eger lekelenme olan günü sayarsam gecıkmenin 3. günü)
insallah hamileliktendir bu gecikme.midem de bir tuhaf.sürekli tiksinme hissi var.
canım sen bir test yapsana belki hamilesin.eğer öyleyse ki İnşallah öyledir ne güzel çifte bayram yaparsınız eşinle:içelim:
canım sen bir test yapsana belki hamilesin.eğer öyleyse ki İnşallah öyledir ne güzel çifte bayram yaparsınız eşinle:içelim:
kizlar birsey sorucam hep aklima takiliyor. adete yakin vajinal bolgede ben her ay birsey hissediyorum yani nasil anlaticam pek bilmiyorum. hava geliyor gibi sanki, ya da birsey akiyor gibi bir his ve her ay adete yakin bunu yasiyorum ve hamile degilim diyorum. ama bilmiyorum hamilelikte de bu olur mu ??? bu kafama takiliyor, hamile olupta bunu yasiyan ya da herhangi bir fikri olan var mi?? cvp verirseniz sevinirim..
canım senin dediğin bana sık sık oluyor sanki hava cıkıyor ve havayla birlikte akıntı geliyor sankı.ama adtim yakınken değil benim yumurtlama başladığı andan itibaren oluyordu.ve belki bana öyle geliyor bilmiyorum ama sarımsı ve hafif koku var gibi geliyordu bu kokuyu ben hissediyordum sadece.ancak bu ay yumurtlama gunlerim geldi geçti öyle birşey yok ancak 3 ay boyunca öyle oldu.bu arada bende endometrium enfeksiyonu vardı onun için ilaç kullanmıstım 1 ay ben tamamen geçmedi enfeksiyon diye düşündüm.ama bu ay öyle birşey yok şimdi.rahatsız oluyorsan doktora git bence.enfeksiyon olmasın bebek düşünüyorsan enfeksiyon gebeliğe engel yada gebelikte düşük riski taşıyabiliyor doktorum öyle demişti bana.başka bir arkadaştada öyle varmıs ama belki normaldir.ben yasadığımı yazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?