• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

herkese merhabaaaa nasılsınız 2 gün önce rüya gördüm testim pozitifti uçuodum mutluluktan bu ay tuttu işte dedim ertesi günde bebegimi gördüm rüyamda hayırlısı bakalımm normalde bu aralar hastalanmam lazım artık doktorumun verdigi hap bugun bitti bakalımmm hayırlısı

ne güzell rüyalarrr!!!hayirlisi olsun insallah ve insallah en hayirlisidir hamile olman...bu ay benim hic aklimda yoktuuu bilyiomusun bebek!!!bide tutuyormus....a.s.a.s.a.s.

slm kızlar ben de pko var,geçen ay öğrendim ve drum bana glukofen verdi ve bununla beraber serophane(klomifen sitrat)ve farlutal(adet söktürücü) verdi.farlutal biteli 1 hafta oldu ve tık yok,ara ara kasıklarım sızlıor ve şişti sanki vücudum,hadta olup rahatlamak istiorum.Bu ay sanmıyorum hamile kaldığımı..Ama farlutalla 7 gun içinde hasta olunuyomuş genelde,ben de şimdi acaba diyorum...Gerçi öle bulantıdır,baş dönmesidir yok ama.sadece çok üşüyorum ve şişim fazlaca...
Amannn nebilim işte anlatayım dedim,sanırım birilerinin ,bu ayda olmadı,demesine ihtiyacımmm var kıssllaarr...

ne güzell rüyalarrr!!!hayirlisi olsun insallah ve insallah en hayirlisidir hamile olman...bu ay benim hic aklimda yoktuuu bilyiomusun bebek!!!bide tutuyormus....a.s.a.s.a.s.

aynen canım iş stresinden bebiş hiç aklıma gelmedi hatta o yüzden çalışmalar bile zayıftı:utangac: ama inşallah tutarmış bideee inşAllah aynı ay kalırıs kıssskaydirigubbakcemile3

slm kızlar ben de pko var,geçen ay öğrendim ve drum bana glukofen verdi ve bununla beraber serophane(klomifen sitrat)ve farlutal(adet söktürücü) verdi.farlutal biteli 1 hafta oldu ve tık yok,ara ara kasıklarım sızlıor ve şişti sanki vücudum,hadta olup rahatlamak istiorum.Bu ay sanmıyorum hamile kaldığımı..Ama farlutalla 7 gun içinde hasta olunuyomuş genelde,ben de şimdi acaba diyorum...Gerçi öle bulantıdır,baş dönmesidir yok ama.sadece çok üşüyorum ve şişim fazlaca...
Amannn nebilim işte anlatayım dedim,sanırım birilerinin ,bu ayda olmadı,demesine ihtiyacımmm var kıssllaarr...

bendede geç etki yapmıştı 7 gün geçmişti hala tık yoktu ama oldum sonrasında. ama sonra bi daha olamadım en son 16 temmuzda agırladım onlarıkaydirigubbakcemile3 hala tık yok ama kaydirigubbakcemile3 doktor düzenleyici verdi bu ay onu kullandım oda hamişliği kolaylaştırıyormuş bakalım hayırlısı:Saruboceq:

aynen canım iş stresinden bebiş hiç aklıma gelmedi hatta o yüzden çalışmalar bile zayıftı:utangac: ama inşallah tutarmış bideee inşAllah aynı ay kalırıs kıssskaydirigubbakcemile3

sen yine kullanmissin ilaclari ben ramazandan dolayi düzenleyiciyi de kullanmadim!ramazandan sonra baslarim dedim.ayin 4.de olmam lasim bakalim,ama yine bi adet belirtim yok!!bakalim haktan hayirlisi biz zaten ayni ay hamis olcaz insallah bak gör sen:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

sen yine kullanmissin ilaclari ben ramazandan dolayi düzenleyiciyi de kullanmadim!ramazandan sonra baslarim dedim.ayin 4.de olmam lasim bakalim,ama yine bi adet belirtim yok!!bakalim haktan hayirlisi biz zaten ayni ay hamis olcaz insallah bak gör sen:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

bitti benim bugun sondu bakalım neler olcekkk:)kaydirigubbakcemile3hihoyyyt valla banada öle geliyo belki o ay b aydırrr kısssositososito

sebeyza çok tebrik ediyorum seni. inşallah sağlıkla mutlulukla kucağına da alırsın. aklına kötü şeyler getirme canım ya. her şey çok güzel olacak bak görürsün..:nazar::Saruboceq::nazar:

iyi akşamlar kızlar misafir temizlik derken şimdi fırsat buldum.ilkönce hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutlarım.sebeyzacım seni tebrik ederim.inşallah rahat bir hamilelik geçirirsin Allah analı babalı büyütsün.çok sevindim.inşallah bu mübarek günlerde Allah herkesin gönlüne göre versin.hatay1977 seninde sorunun bulunduğu için sevindim.inşallah yakın zamanda bebişini kucağına alırsın.

bitti benim bugun sondu bakalım neler olcekkk:)kaydirigubbakcemile3hihoyyyt valla banada öle geliyo belki o ay b aydırrr kısssositososito

eger öylee olursaa allahh derim benn!!!!insallah o ay bu aydir!!!ama ben bu ay gecen ayki kadar kendimi kaptirmak istemiyorum!!gecen ay ne cektikk senle ya,az kalsin pskolojik karnimiz sisecekti...kaydirigubbakcemile5
bakalimmm haberlerimizzz iyi olurr insallah sende bi degisiklikk varmi bölee belirtiyee benezerrr

gelgit canım arkadasım takvimi yaptığın için cook tesekkür ederim inşallah en kısa zamanda seninkinide görürüz tüm kalbimle dua edicem canım

eger öylee olursaa allahh derim benn!!!!insallah o ay bu aydir!!!ama ben bu ay gecen ayki kadar kendimi kaptirmak istemiyorum!!gecen ay ne cektikk senle ya,az kalsin pskolojik karnimiz sisecekti...kaydirigubbakcemile5
bakalimmm haberlerimizzz iyi olurr insallah sende bi degisiklikk varmi bölee belirtiyee benezerrr

bu ay hiç belirti yok kendimide dinlememeye çalışıyorum geçenay çok belirti vardı biliosun işte ama olmadı bakalım bi kaç güne belli olur herhalll:lepi:

30.09.2008 LİSTEMİZ
ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN

::::::::::::HADİ KIZLAR HAMİŞ HABERLERİNİZİ BEKLİYORUZ:::::::::::

the_fts:::::::::::::::::::::::::::::::::::::BEKLEM EDE?????????????????????
birebira::::::::::::::::::::::::::::::::::::BEKLEM EDE?????????????????????
tubacik::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 eylül BEKLEMEDE ??????????????
sebnemgun::::::::::::::::::::::::::::::27 eylül BEKLEMEDE???????????????
nur82:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 eylül BEKLEMEDE???????????????
hatay1977::::::::::::::::::::::::::::::::30 eylül BEKLEMEDE???????????????

::::::::::::::::EKİM LİSTEMİZ:::::::::::::::::::::::

umutsuz09:::::::::::::::::::::::::::::: 1 ekim
suzanşan ::::::::::::::::::::::::::::::: 2 ekim
ecrinDE :::::::::::::::::::::::::::::::::: 4 ekim
ganno ::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ekim
serdi ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ekim
leylim::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ekim
gelgit:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ekim
mbbb:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ekim
pınar77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ekim
NHLTLG:::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ekim
esay8235:::::::::::::::::::::::::::::::::13 ekim
arzu38::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ekim
hazal_24:::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ekim
buya ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ekim
cansucLk::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ekim
zuzumurti::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ekim
YESILDENIZ::::::::::::::::::::::::::::::17 ekim
papri::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ekim
ingilizceci:::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ekim
kurtlular::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ekim
nevergiveup18::::::::::::::::::::::::::::::21 ekim
sıla_84::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 ekim
özgül44:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 ekim
jasmincin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::23 ekim
henli::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::???? ????????

:::::GÜZEL HAMİŞLERİMİZ::::::::

::::::::::::::::::::::: hihoyyyt :::::::::::::::::::::::

:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :nazar: :nazar: :nazar:

max09 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz
yasemink ::::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz
ankakuşu ::::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz
alew2187::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz
feyzannn:::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz
mercury_s:::::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz
desirebel:::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz
sebeyza::::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz

:sm_cool: :hooray: