Erken Hamilelik Belirtileri

en son adet tarihim 2 haziran. bende kendiliğinden adet olmayı bekledim ama 2 ay olunca dr a gittim tekrar. farlutal verdi. 5 gündür içiyorum. ama 12 tane hap var hepsi bitecekmi? bilen varmı? dr 5 gün sabah akşam demişti...2 tane kalıyor fazladan. daha önce kullanan varsa bi söyleyin arkadaşlar...

5 gün dediyse 5 gün iç bence arkadaşım fazlası zarar olabilir

Son düzenleme:
Ben kullandım..bir ara adet gecikmesi vardı..dr düzene girsin diye verdi..düzene girdi..şuan sorunum yok...:lepi:

arkadaşlar bana yardımcı olun adet tarihim dündü acaba yarın sabah test yapsam çıkarmı

merhaba! formu takip ediyorum sürekli ama ilk defa bugün yazmaya fırsat bulabildim. bi sorum olucak bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim. ben normalde ayın 9unda adet oluyorum yani her ay düzenli ve adet olmadan 2 gün önce göğüslerimde hafif hassasiyet oluyordu ama bu ay ayın 30unda göğüslerimde acaip bi ağrı başladı inanılmaz özellikle sabah uyandığımda hareket edemiyorum dün akşam biraz azalır gibi oldu sonra sağ bacağım ağrımaya başladı ve hala hafif sızlıyor. erken hamilelik belirtileri arşivinde böyle şeyler olabileceğine rastladım sizce durumum nedir yoksa yine her ay olduğu gibi hüsranlamı biticek bekleyiş? cevaplarsanız sevinirim.

aramıza hoşgeşdin arkadaşim kendini tanıtırmısın biraza.s.

maranda inşallah hamilesindir ama stres yapma bzen böyle gecikmeler olabiliyor çok fazla düşünmemeye çalış bence tekrar bi idrar testi yaptır ve en kısa zamandada kan testi çünkü kan testi kesin sonuç vericektir haberlerini bekliyoruz

adet günün geçeli az olmuş sanırım bazen testlerde hemen çıkmıyor tekrar bi dene derin ben kaç yıllık evlisin?

selam kizlar ,benimde 1 hafdam var reglime ama bugun sabah wcye gittigimde afedersiniz ,kahverengi kirinti seklinde tortuya benzer biseyler geldi ve karnim adet olucak gibi agrimaya basladi,suana dek gelen giden yok ama arada karnim adet olucak gibi agriyor,acaba erkenmi regl olucam ?

slm inşallah gönlüne göre verir rabbim hamile olursun :Saruboceq:

3 yıldır evliyim ama iki aydır deniyorum bilsem çooook önce başlardım (( Evet bekliyeyim hafta sonuna kadar diyorum ama beklenmiyor kiiiiiiiiiiiiii

bende 2 yıllık evliyim 1 yıldır istiyoruz ama kısmet olmadı bende çok bekledim inan ne kadr zor oldığunu anlayabiliyorum testler ve her negatif çıkan test sonuçları

3 yıldır evliyim ama iki aydır deniyorum bilsem çooook önce başlardım (( Evet bekliyeyim hafta sonuna kadar diyorum ama beklenmiyor kiiiiiiiiiiiiii

ben genelde test yapmak için 5. 7 . gün bekliyorum en azından o günler hamile olabilme ihtimalini düşünmek bile güzel geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…