Erken Hamilelik Belirtileri

Arkadaşlar bu aralar benim tansiyonum düşüyor,gözüm kararıyor hafiften.Böyle şeyler yaşayanlar var mıbenneyaptımki

Dün de oldu bu gün de oldu az evvel..olduğum yerde koltuğa uzanmak zorunda kaldım
Yani öyle çok yorgun ya da aç da değilim..Uykusuz da değilim...
Hamiş olduğumu sanmıyorum,olursa çok büyük bir sürpriz olur.Eşim kriptoozspermi..yani hiç spermi yok,sadece sperm tahlilerinde yıkama sonrası biraz sperm hücresine rastlanıyor..Bu yüzden mikroenjeksiyon düşünüyoruz en kısa zamanda...
Hala da hafiften bir göz kararması hissediyorum kendimde şu an:bbo:

haseki sultan seni arkaş listeme eklicem ama sanırım yanliş yaptım tarif edermisin bana

Canım beni arkadaş listene eklemek için benim ismimin üzerini tıkla
sonra üyelerime açık bilgileri seç
sonra gelen sayfanın üst kısmında User Lists yazıyo onu tıkla
Sonra arkadaş listeme ekle diyosun bu kadar canım umarım yardımcı olabilmişimdir a.s.

ben daha yeni başladığım için bişey söylemek için erken ilerisi ne gösterecek bakalım hayırlısı

Doktor kendi kendinize doğal olarak deneyin dedi mi? Belkide o biraz sperm hücresi senin yumurta hücreni bulacak Allah dan umut kesilmez canım

Evet dr doğaldan da deneyin bu işler belli olmaz dedi..doktorum inancı kuvvetli biri..
Ama bilmiyorum kibenneyaptımkifisfisfis

Üslup bence umudunu yitirme eğer hiç umut olmasa doktor size deneyin der mi?

İnşallah canım yaaa..Ama kendimi hayallere kaptırıp sonrada üzülmek istemiyorum...:çok üzgünüm:

Allah hepimize nasib eder inşallah annelik duygusunu
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Evet dr doğaldan da deneyin bu işler belli olmaz dedi..doktorum inancı kuvvetli biri..
Ama bilmiyorum kibenneyaptımkifisfisfis
Bencede Allahtan ümit kesilmez bi vakti zamanı vardır arkadaşım kımetinizde varsa mutlaka olacaktır sen ümidini ve duanı eksik etme rabbim nasip eder inşallah

ben testi aldım yarın sabah yapıcam dayanamıyorum bazılarının 2-3 gün öncesinden de cıkıyormus.karın agrım hafif hafif devam ediyor bakalım ne olacak?

adet tarihim yarın yani 6 ağustos arkadaşlar..
yumurtlama testi alıp çift çizgi gördüğüm günler ilişkiye girdim eşimle:utangac:
Bel altına koyduğum yastık ve 1 saat ayaklar havada beklemelerim işe yaradı mı bilemiyorum..fisfisfis

regl tarihim perşembe
ama pazar günündenden beri karnımda garip agrılar var dün aksam uyutmadı beni bugünde az az devam ediyor ne biliyim dayanamıyorum

benden başka göz kararması,baş dönmesi yaşayan yok galiba..Umarım başka bir rahatsızlığım çıkmaz:Saruboceq:

Back