Ok. beklicem o zamaann..Ama ömrümden de gidiyor işte :)) Gerçi kan testi 1 hafta önce belli ediyormuş diyorlar ama belli de olmaz galiba..
Hayırlısı olsun diyelim..değil mi..
Merhaba arkadaşlar..Ben de yarın adet olmayı bekliyorum..Normalde adetten bir iki gün önceden çokaz pembelikler gelirdi ama yok onlar henüz..Ara ara adet sancısı gibi karnıma belime ağrı giriyor ama yok şu an hiç bir şey..Bu arada hamiş olduğumu sanmıyorum,çünkü eşim kriptoozspermi..Ama yine de belki bir mucize yakalarım diye bekleyenlerdenim..Eğer hamişsem bilin ki kanat takıp 9 gezegene gitmiş de gelmiş kadar olacağım..Allah hepimiz için hayırlısını versin..a.s.
Hepinize Gunaydin kizlarr keyifler yerindedir ins ama bekleyen arkadaslar simdi heyecanlidir eminim ben adetliyim o yuzden biraz rahatim ama yumurtlama gunum gecince ne olur bilmem walla :))
Canim ins hamissindir ama hamile olmadigini dusunmek daha iyi sanirim en azindan hazirlikli olup cok uzulmicen ama eger varsa superrr bir suprizz olurr insallah....
esinin rahatsizligi ne anlayamadim ama hemen netten bakiyicam merak ettim bu arada gecmis olsun canim
B][/FONT]
Merhaba arkadaşlar..Ben de yarın adet olmayı bekliyorum..Normalde adetten bir iki gün önceden çokaz pembelikler gelirdi ama yok onlar henüz..Ara ara adet sancısı gibi karnıma belime ağrı giriyor ama yok şu an hiç bir şey..Bu arada hamiş olduğumu sanmıyorum,çünkü eşim kriptoozspermi..Ama yine de belki bir mucize yakalarım diye bekleyenlerdenim..Eğer hamişsem bilin ki kanat takıp 9 gezegene gitmiş de gelmiş kadar olacağım..Allah hepimiz için hayırlısını versin..a.s.
canım tüm içtenliğimle söylüyorum ve dua ediyorum herkese! :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: sende inşalllaaaaaaaah hamişsindir. Ve isteyen herkes tez vakit meleklerine kavuşur. a.s.
Benimde artık umudum yok en azından 3-5 ay.. çünkü hala adet olmadım ve tedavi olmam gerekicek sanırım
sağol şekerim işte kendimi fazla ümitlendirmek istemiyorum,olursa sürpriz olsun diye...kriptoozspermi ancak yıkama sonrası bir kaç sperm bulunabilmesi..sperm tahlili sonucu...bir çeşit ağır oligospermi...:çok üzgünüm:
canım dr a gitmiyormusun?
gittim canım bişey yok fakat hala olmadım bu akşam tekrar gitmeyi düşünüyorum fakat o kazığa kendimi hazırlamam lazım geçen gittiğimde alttan muayene yaptırmamıştım bebek falann varsa zararlıdır diye korktum ama yok:a015: bebek yok hala midem bulanıyor ve hala adet görmedim. bekliyorum gelicek diye:çok üzgünüm: bidaha gidicem ultrasonla muayene olucam ve biliyorumki farlutal verecek ama ben almıcam kendiliğinden gelsin umrum değilll Allahım affetsin nefret ettim kendimden..
canım neden farlutalı kullanmayacaksın?benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?