Erken Hamilelik Belirtileri

Ok. beklicem o zamaann..Ama ömrümden de gidiyor işte :)) Gerçi kan testi 1 hafta önce belli ediyormuş diyorlar ama belli de olmaz galiba..
Hayırlısı olsun diyelim..değil mi..

Ok. beklicem o zamaann..Ama ömrümden de gidiyor işte :)) Gerçi kan testi 1 hafta önce belli ediyormuş diyorlar ama belli de olmaz galiba..
Hayırlısı olsun diyelim..değil mi..

kan testinde beta hcg hormonu saptanmaya çalışıyor bu hormonun kana karışma süreside yumurtanın döllenmesinden sonraki 10-12 gün sonra.. öreneğin 28 günlük bir adet siklusu var SAT 10 temmuz ... 24 temmuz diyelim yumurta döllendi 5 ağustos ta kan tahlilinde çıkabilir ...7 ağustos bir sonraki regl günü bu demek oluyor kı kanta adetten en erken 2-4 gün kadar önce çıkıyor canım..bu benim hesabım

Merhaba arkadaşlar..Ben de yarın adet olmayı bekliyorum..Normalde adetten bir iki gün önceden çokaz pembelikler gelirdi ama yok onlar henüz..Ara ara adet sancısı gibi karnıma belime ağrı giriyor ama yok şu an hiç bir şey..Bu arada hamiş olduğumu sanmıyorum,çünkü eşim kriptoozspermi..Ama yine de belki bir mucize yakalarım diye bekleyenlerdenim..Eğer hamişsem bilin ki kanat takıp 9 gezegene gitmiş de gelmiş kadar olacağım..Allah hepimiz için hayırlısını versin..a.s.:nazar:

Hepinize Gunaydin kizlarr keyifler yerindedir ins ama bekleyen arkadaslar simdi heyecanlidir eminim ben adetliyim o yuzden biraz rahatim ama yumurtlama gunum gecince ne olur bilmem walla :))

Canim ins hamissindir ama hamile olmadigini dusunmek daha iyi sanirim en azindan hazirlikli olup cok uzulmicen ama eger varsa superrr bir suprizz olurr insallah....
esinin rahatsizligi ne anlayamadim ama hemen netten bakiyicam merak ettim bu arada gecmis olsun canim

B][/FONT]
Merhaba arkadaşlar..Ben de yarın adet olmayı bekliyorum..Normalde adetten bir iki gün önceden çokaz pembelikler gelirdi ama yok onlar henüz..Ara ara adet sancısı gibi karnıma belime ağrı giriyor ama yok şu an hiç bir şey..Bu arada hamiş olduğumu sanmıyorum,çünkü eşim kriptoozspermi..Ama yine de belki bir mucize yakalarım diye bekleyenlerdenim..Eğer hamişsem bilin ki kanat takıp 9 gezegene gitmiş de gelmiş kadar olacağım..Allah hepimiz için hayırlısını versin..a.s.:nazar:

Hepinize Gunaydin kizlarr keyifler yerindedir ins ama bekleyen arkadaslar simdi heyecanlidir eminim ben adetliyim o yuzden biraz rahatim ama yumurtlama gunum gecince ne olur bilmem walla :))

Canim ins hamissindir ama hamile olmadigini dusunmek daha iyi sanirim en azindan hazirlikli olup cok uzulmicen ama eger varsa superrr bir suprizz olurr insallah....
esinin rahatsizligi ne anlayamadim ama hemen netten bakiyicam merak ettim bu arada gecmis olsun canim

B][/FONT]

sağol şekerim işte kendimi fazla ümitlendirmek istemiyorum,olursa sürpriz olsun diye...kriptoozspermi ancak yıkama sonrası bir kaç sperm bulunabilmesi..sperm tahlili sonucu...bir çeşit ağır oligospermi...:çok üzgünüm:

canım tüm içtenliğimle söylüyorum ve dua ediyorum herkese! :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: sende inşalllaaaaaaaah hamişsindir. Ve isteyen herkes tez vakit meleklerine kavuşur. a.s.
Benimde artık umudum yok en azından 3-5 ay.. çünkü hala adet olmadım ve tedavi olmam gerekicek sanırım

canım tüm içtenliğimle söylüyorum ve dua ediyorum herkese! :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: sende inşalllaaaaaaaah hamişsindir. Ve isteyen herkes tez vakit meleklerine kavuşur. a.s.
Benimde artık umudum yok en azından 3-5 ay.. çünkü hala adet olmadım ve tedavi olmam gerekicek sanırım

canım dr a gitmiyormusun?

canim tekrar gecmis olsun bende simdi netten okudum.Ama sanirim umitsiz bir durum degil cok sukur.en kisa zamanda ins hamis kalirsin hic setresse gerek yok insan kendini ruhunu bedenini cok yoruyor o donemler.
GEcen ay bende her belirtiyi yasadim meme uclarim bile sisti ve koyulasti dusun artik ama adet gordum??VE belim cok agriyordu ve hala agriyo sanirim belimi incilttim :))
Ve benim ilk ayimdi hani gun hesapladigim fln yani ilk ayda beynim vucudumu bu kadar etkileye bildiyse ben yanimda ki 10 kisiyi daha hamile birakabilirim:roflol:
Hay allahim simdi kendime guluyorum cuma dr ye gidicem belim icin ins bir sey cikmaz.

sağol şekerim işte kendimi fazla ümitlendirmek istemiyorum,olursa sürpriz olsun diye...kriptoozspermi ancak yıkama sonrası bir kaç sperm bulunabilmesi..sperm tahlili sonucu...bir çeşit ağır oligospermi...:çok üzgünüm:

Arkadaşlar,
annem beni rüyaasında görmüş kusuyormuşum banyoda babamlarda yanıma gelicekken gitmeyin o hamile diyormuş..
Üfff benim dışımda annem de mi kuruyor acaba dicem ama o artık denediğimizi bilmiyo kii..

canım dr a gitmiyormusun?

gittim canım bişey yok fakat hala olmadım bu akşam tekrar gitmeyi düşünüyorum fakat o kazığa kendimi hazırlamam lazım geçen gittiğimde alttan muayene yaptırmamıştım bebek falann varsa zararlıdır diye korktum ama yok:a015: bebek yok hala midem bulanıyor ve hala adet görmedim. bekliyorum gelicek diye:çok üzgünüm: bidaha gidicem ultrasonla muayene olucam ve biliyorumki farlutal verecek ama ben almıcam kendiliğinden gelsin umrum değilll Allahım affetsin nefret ettim kendimden..

AAAAA..bu belirtiler regl yaa..gelecekkk benim hiç umudum yok artık...farawaycim canım bizden başka herkes görüyor galiba benimde teyzem görmüş ..5,5 kilo doğmuşş. şaşkınlarmış falan...

gittim canım bişey yok fakat hala olmadım bu akşam tekrar gitmeyi düşünüyorum fakat o kazığa kendimi hazırlamam lazım geçen gittiğimde alttan muayene yaptırmamıştım bebek falann varsa zararlıdır diye korktum ama yok:a015: bebek yok hala midem bulanıyor ve hala adet görmedim. bekliyorum gelicek diye:çok üzgünüm: bidaha gidicem ultrasonla muayene olucam ve biliyorumki farlutal verecek ama ben almıcam kendiliğinden gelsin umrum değilll Allahım affetsin nefret ettim kendimden..

Canım neden farlutalı kullanmayacaksın?benneyaptımki

Allah herkese acil şifalar versin
her namazımın sonunda sizlere bol bol du aediyorum, en kısa zamanda en hayırlı ve sağlıklı evlatlarla müjdelesin diye, ve varsa maddi manevi hastalıklarımıza şifa versin.
ümidinizi sakın kaybetmeyin, her an herşey olabilir yerimseniben
en güzeli vücudumuzu dinlememk galiba
çünkü kaç ay belirtileri takip ettim hepsi uyuyordu hamileliğe günümde geçiyordu fakat negatif çıkıyordu sonuçlar.
iyisimi dinlemeyin kızlar belirti melirti
sürpriz yapıcak bebişlerimiz bize
ama bu kadar bekledik yaa, benimki hele bi gelsin, ısırcam popişinden bi güzel

selam kizlar ,benim adetime 1 hafdam var< ama az önce wc ye gittim afedersiniz adrarimi yapdigimda tortu seklinde kahverengi bisey ler geldi ve karin agrisi basladi bende adet olucak gibi ,hic bu kadar erken regl de olmazdim ,sasirdim ne dir bu simdi ,

dün geceyi çok kötü geçirdim garip bir karın agrısı agrıdan uyuyamadım şu anda da hafisi var agrı
nedir bu ya 2 gün kaldı reglime de

Back