hic yaptirmadim, soyle bir 6 ay gecsin de dedim... ev testleriyle de yapiliyor galiba di mi yumurta takibi?
ayyy bulamadim ama ben o dedigini sekerim...ozel mesaj kismini
offf guc oldu ama becerdim sonunda, okudum yazdigin seyi, bilmiyordum oyle bir seyi de, sayende ogrenmis oldum, tesekkur ederim
evet evet bunu okudum, ekledim seni ben, sen bana at oradan msn'ini ben seni msn'e eklerim...gece gece yeteri kadar rahatsizlik verdim, bir daha oralara gidersem donemem buraya :))
Herkese merhaba,
Sizleri sürekli okuyordum ve çok keyif alıyordum. Ama artık aranıza katılmak istedim.
Ben de hamiş olmak isteyenlerdenim. Burada yazılanları okudukça kah heyecanlanıyorum kah üzülüyorum.
Adetime 1 hafta var ancak ben de bazı belirtiler hissediyorum. Umarım yanılmıyorumdur.. :)[/Q
merhaba faraway..hoşgeldin..nasılsın..inşalah hamişsindir..ben de bazı belirtiler hisediyorum ama regl olacakmışın gb de hissediyorum bu sabah..sende nasıl belirtiler var
Merhaba Brisling,
İnşallah sende :))
Benim normalde adet olmadan önce göğüslerim şişerdi ancak hiç acımazdı. Özellikle meme uçları çok acıyor dokununca falan..
Sersem gibiyim sürekli uykum var, başım ve belim ağrıyor..
Tabi bunlar psikolojik te olabilir veya adet belirtileri de.. Ama sanki bir değişik.. Şimdiden sıkıntı yaptım ben yaaa..
Senin nasıl..
Aslında belirtilerin buradaki bazı hamişlerin yaşadıklarıyla benzer..
Ben de korunmayı bu ay bıraktım.. Ama bir ay bile yetti bu heyecanı yaşamak için.. Dediğin gibi netleşşe rahatlıcaz.. Sen Cuma günü en geç yap ama testini..
Benim adet tarihim 12 Ağustos.. Daha 1 koca haftaaaa var. Şeytan git kan testi yap ta rahatla diyo yaaa :)) zor duruyorumm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?