Erken Hamilelik Belirtileri

hic yaptirmadim, soyle bir 6 ay gecsin de dedim... ev testleriyle de yapiliyor galiba di mi yumurta takibi?

dr ultrasonla da bakıyor..ben nette bir yerden aldım.idrar testi gibi ovulasyon testleri..çift çizgi gördüğüm günler ilişkide bulundum..bir de tükürük testi aldım.yumurtlama testi için..iki testinde pozitif olduğu günler ilişki..
,hayırlısı bakalıım...:Saruboceq:

3 sene once hamile kaldim, ama bazi sebeplerden dolayi kurtaj yaptirmak zorunda kaldik...7 haftalikken farkettik hamile oldugumu,aklimizin ucundan gecmiyordu,cok cok guvenli bir gundu guya...onun oncesinde 3-5 aylik bir hastalik doneminde kullandigim ilaclardan dolayi sadece hormonal dengem bozuldu ve adetim gecikti sanmistim...oyle beklenmedik ani bir seydi ki neler yasadim oncesinde hic net hatirlamiyorum...ama geriye donup baktigimda aslinda butun belirtileri yasamisim o 7haftada
bakalim hayirlisi canim...

offf guc oldu ama becerdim sonunda, okudum yazdigin seyi, bilmiyordum oyle bir seyi de, sayende ogrenmis oldum, tesekkur ederim

offf guc oldu ama becerdim sonunda, okudum yazdigin seyi, bilmiyordum oyle bir seyi de, sayende ogrenmis oldum, tesekkur ederim

hayır tatlım..benim ziyaretçi profilime yazmışsın..sana özel mesajdan msn verecektim..nette satılan bir yumurtlama testi önerecektim..site içinde yasak..reklam yaptı diye düşünebilirler..kuralları çiğnemek istemem..ben ve bir kaç arkadaş kullandık..memnunuz...

Neyse benim msn eklemiceksin sanırım..ben yatayım artık,tatlı rüyalar canım:1hug:

evet evet bunu okudum, ekledim seni ben, sen bana at oradan msn'ini ben seni msn'e eklerim...gece gece yeteri kadar rahatsizlik verdim, bir daha oralara gidersem donemem buraya :))

yarin butun gun sokaklarda olucam, musteri ziyaretleri falan, bilgisayar basina oturur oturmaz msnden ulasirim sana ben
sana da tatli ruyalar, iyi geceler
cok tesekkurler....

evet evet bunu okudum, ekledim seni ben, sen bana at oradan msn'ini ben seni msn'e eklerim...gece gece yeteri kadar rahatsizlik verdim, bir daha oralara gidersem donemem buraya :))

site içinde özel msjdan yasak öyle canım..reklam yaptı sayılıyor..msn vermiştim..eklersen ordan söyleyebilirim..banlanmak istemiyorum:CüvCüv:

Herkese merhaba,

Sizleri sürekli okuyordum ve çok keyif alıyordum. Ama artık aranıza katılmak istedim.

Ben de hamiş olmak isteyenlerdenim. Burada yazılanları okudukça kah heyecanlanıyorum kah üzülüyorum.
Adetime 1 hafta var ancak ben de bazı belirtiler hissediyorum. Umarım yanılmıyorumdur.. :)

Merhaba Brisling,

İnşallah sende :))

Benim normalde adet olmadan önce göğüslerim şişerdi ancak hiç acımazdı. Özellikle meme uçları çok acıyor dokununca falan..
Sersem gibiyim sürekli uykum var, başım ve belim ağrıyor..
Tabi bunlar psikolojik te olabilir veya adet belirtileri de.. Ama sanki bir değişik.. Şimdiden sıkıntı yaptım ben yaaa..
Senin nasıl..

canım benim belim 1 hafta öncesine kadar ağrıyordu ama geçti:))) ve tuhafı yarın birgün adet olmayı bekliyorum..beyaz bi akıntı başladı sanki yumurtluyorum sol kasığım ağrıyor göğüslerim şişş 1 haftadır ucunun etrafındaki bezelerde şiş diğer zamanlara nazaran garip olan bu ..ama sanki regl olacakmışım gb his var..yarın bekliyorum...en kötü cumaya kadar geldi geldi gelmedi test yapıcam..beklemek çok sıkıntı verici..bide geçen ay korunmayı bırakınca adetim düzensizleşti.. 26 dan 30 a çıkmıştı bugün SATın 26. günü belki bugünde olurum bilmiyorum..canım..öle yada böle bi netleşsee artık kafayı takmaktan yoruldum:)

Aslında belirtilerin buradaki bazı hamişlerin yaşadıklarıyla benzer..
Ben de korunmayı bu ay bıraktım.. Ama bir ay bile yetti bu heyecanı yaşamak için.. Dediğin gibi netleşşe rahatlıcaz.. Sen Cuma günü en geç yap ama testini..
Benim adet tarihim 12 Ağustos.. Daha 1 koca haftaaaa var. Şeytan git kan testi yap ta rahatla diyo yaaa :)) zor duruyorumm..

aaaa.daha yapma kan testi :))
ben 1 ağustosta verdim negatif çıktı..:roflol:
erken demişti hemşire dinlemedim bakalım umut işte genede gün geçmeden yapmıcam herkesde erken sonuç vermeyebiliyor tavsiyem bekle canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…