Erken Hamilelik Belirtileri

Benim de normalde bel ağrım olmazdı.Fakat adetimden bir kaç gün önce başladı ve adet olamadım yani şimdi hamileyim allahın izniyle.Darısı başına...

innnşşaallaaahh geçmiyo 4 gün hamile olayımda agrısın belim sorun degil.. sende sağlıklı ve hayır bir bebek dünya ya getirirsin inşaaallaahh

İnşallah sağol.Darısı isteyen herkesi başına.Ama ettiğin dualara dikkat et:)))Geçen hafta geceleri hiç uyuyamadım sancıdan...

ben varım canım..benim de 2 günüm var adete..keşke gelmese..ama gelicek sanırım...:çok üzgünüm:

selam kizlar ,bu ay tuhaflik olarak ,meyve yedikden sonra,migdem cok kötu bulaniyor,kendimi tutmasam cikaracam o kadar kötu yani,daha önce olmazdi böyle bisey,birde gecen hafdadan baslayan ,gögus agrisi ama uclari felan deilde söyle anlatim koltuk altimin biraz assagisindan baslayarak ,gögsume dogru kas cekiliyor resmen her zaman deilde aradabi yokluyor,bunlar belirti olabilirmi,?

merhaba,ben yeni uyeyim...hamilelikle ilgili arastirmalar yaparken buldum burayi :)
subat ayinda dogum kontrol hapini kullanmayi biraktim ama o gunden beri hicbir sey yok, en son adet tarihim 18 temmuz...korunmayi biraktikan sonra adet duzenim biraz sasti, subat ayi karman corman gecti...20 mart, 19 nisan, 26 mayis, 19 haziran ve 18 temmuz...nisan-mayis arasi uzadigindan ve de mayis-haziran arasi kisaldigindan tam ovulasyon tarihini belirleyemedim...bu ayki adet tarihim 17 agustos gorunuyor hesaplama tablolarina gore ve bu durumda 3 agustosda yumurtlama gunu diyor,son 2 aylik duruma gore...erken gebelik belirtileriyle adet oncesi belirtiler benzermis ama benim adet oncesi belirtiler 2 gun once falan baslar...ama son 3 gundur goguslerim cok sis ve hassas, belim,kasigim ve sol kalcamdan bacagima dogru cok agri var,cok yorgunum surekli uyuyorum ama hic uyumamis gibiyim,hic basagrisi problemim olmamasina ragmen cok basim agriyor...sanki heran regl olacak gibi bir his var ama cok erken olmam icin...bir de son regl oldugumda cok kisa surdu, ilk gun normal bir kanama, ertesi gun cok cok cok az, ucuncu gun de sadece minik bir leke, normalde 6 gun falan surer...
hamile olup da normal tarihinde regl olan var mi hic? evde en erken ne zaman test yapabilirim?
tecrubelerini paylasacak olanlar varsa cok sevinirim :)

direk kan testi yaptırsan daha verimli sonuç alırsın canım.

canımcım ben hala adet olmadım ama ısrarla cumayı beklicem hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum senin belirtilerinin aynısı bendede var beyaz akıntı geldi imkansız bişey:)))):teytey::teytey::teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…