Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaaa adetime 1 hafta var.. ama ben bekliyemiyorum.. midemde de inanılmaz bir gaz var. Bi test alıyim diyorummm..
Kızlar merhaba ;
Ben aranıza yeni katılıyorum.Benide alınnnn :))) İki aydır deniyorum ama şimdiden stresden bayılcam.Adetlerim çok düzenlidir.28 günde bir.Geçen ay 2sinde regl olmuştum.Hala regli olmayınca dün iş çıkışı eczaneden testi kaptım.Ama idrar falan tutmadım.Negatif çıktı.Anlamıyorum 15 gündür kasıklarıma feci iğneler saplanıyor ve yanma oluyor.Daha önce hiç olmamıştı.Yardım edinnn.Kan testi içinde işten çıkıp hastaneye yetişemiyorum((
Kızlar merhaba ;
Ben aranıza yeni katılıyorum.Benide alınnnn :))) İki aydır deniyorum ama şimdiden stresden bayılcam.Adetlerim çok düzenlidir.28 günde bir.Geçen ay 2sinde regl olmuştum.Hala regli olmayınca dün iş çıkışı eczaneden testi kaptım.Ama idrar falan tutmadım.Negatif çıktı.Anlamıyorum 15 gündür kasıklarıma feci iğneler saplanıyor ve yanma oluyor.Daha önce hiç olmamıştı.Yardım edinnn.Kan testi içinde işten çıkıp hastaneye yetişemiyorum((
haseki sultan nerelerdesin nasılsın?
Teşekkürler canım çalışıyorum üniversite mezunuyum.Kan testi için özel hastaneler ile konuştum doktorun test istemesi gerekiyormuş onlarda 17:00 den sonra gidiyorlarmış.İzin anmam imkansız işler feci yoğun...Annemle konuştum bana hamile kalınca 7.gün idrar testi yaptırmış hastane çıkmamışım 10.gün tekrarlamış çıkmışım genler mi çekiyo ne:))))
buradayım canım asıl sen nerelerdesin
selam kizlar ,benimde 1 hafdam var reglime ama bugun sabah wcye gittigimde afedersiniz ,kahverengi kirinti seklinde tortuya benzer biseyler geldi ve karnim adet olucak gibi agrimaya basladi,suana dek gelen giden yok ama arada karnim adet olucak gibi agriyor,acaba erkenmi regl olucam ?
3 yıldır evliyim ama iki aydır deniyorum bilsem çooook önce başlardım(( Evet bekliyeyim hafta sonuna kadar diyorum ama beklenmiyor kiiiiiiiiiiiiii
3 yıldır evliyim ama iki aydır deniyorum bilsem çooook önce başlardım(( Evet bekliyeyim hafta sonuna kadar diyorum ama beklenmiyor kiiiiiiiiiiiiii