Erken Hamilelik Belirtileri

kendin içinde olumlu ol canım.yanı neden hamile kalamıyorum deme öyle birşey yok bunu aklından cıkar önce.ama cokda kaptırmamak gerek yani hamile gibi davranıp hamile kalmayıncada inanılmaz ir hayal kırıklığı oluyor.ortasınıyakalamamız gerekiyor sanırım.yani öyleki yalancı gebeik oluşabiliyormus o zamanlarda.

ben belkide hiç sters yapmıcam ama burda insanlar neler neler yapıyo hamile kalmak için ben daha doktora gidip sorunumu bile öğrenemedim, yani bana herkes çok ilerlemiş ben hala boşu boşuna çalışıyorum gibi geliyo, bu yüzden de herkesin hamilelik ihtimalinin benden daha yüksek olduğunu düşünüyorum

annem bugün yine soruyo keşke artık korunmadığımı söylemeseydim ya gerçi her durumda baskı var, önceden bırak artık korunmayı diyodu onun için kızıyodu, şimdi olmuyosa doktora git bi kalırsan kalırsın diyo :))

hayır canım ya neden daha geride snıyorsun.sorunumu bile öğrenemedim diyorsun.sorunun yokkı senin.öye düşünme lütfen.sorunu olanlar sorununu tesbit ediyor.hem unutmakı 4 ay öncesine kadar korunmussunuz.daha rahim erkekten gelen spermlere alışacak.rahim ona hazırlık yapacak . bunuda unutma.ama için rahat edecekse doktora görün ve folik aside başla.ama sen stresten hamile kalamıyorsun gibi geliyor bana.

bende dr a gitmedim canım yani seninle aynıyız.genelde drların söylediği 6 ay ya da bir sene korunmasız deneyin olmazsa gelin diyorlar.ben şimdiden dr dr dolaşıp yıpranmak istemiyorum belki sorun vardır ama şuan için gitmeyi düşünmüyorum.filmdi ilaçtı o strese girmek istemiyorum daha

ya şöyle durmadan soruyorlar ya sinir oluyorum.ben annemi susturdum kayınvalidem başladı.dahada sorarsa olmadı ben olursa heber veririm zaten diyeceğim.bugun o yuzden biraz daha stres yaptım ya zaten.sormasınlar ya biz paylaşmak istersek paylaşırız zaten.onlar yuzundende stres yapıyoruz biz.

valla bende hiç gelemem öyle şeylere tedavi falan çok soğuk geliyo bana, bir kere adet sancısı için gittimde ödüp koptu

doğru valla meraklısı çok oluyo bu durumların, gerçekten çok can sıkıcı bir durum

suzanşan sana cok hak veriyorum daha şimdiden doktorlara giderek stres yapmayın.insn o kadar cok yıpranıyorkı anlatamam.yani hormon testi adetin belli gunlerinde olacak 1 aya yakın zamanda cıkıyor sonc.film ise adetin 10-11-12 gunlerinde cekiliyor.prolaktin şeker bilmem ne hep test yaptır falan cok bunalıor insan ve sonrasında deneme süresindede insan kendni hasta zannediyor kobay faresi gibi denemede hissdiyor kendini.daha erken kızlar şuanda yapacağınız en doğru sey en fazla folik aside başlamanız olacaktır.

ben ilk ay kullandım olmayınca canım sıkıldı bıraktım

idrar yollarında iltahap olunca idrar yanması olur diye biliyorum canım.ama iltahap olduğunu düşünüyorsan dr git cünkü tehlikeli olabiliyor gebelikte.

kızlar bişey sorucam, benim bekarken adet sancılarım çok fazla olurdu hep bulantı kusmada olurdu, evlenince de oldu son bir yıldır falan çok olmuyo du ama korunmayalı yine çok adet sancısı oluyo hatta geçtiğimiz ay 3 tane ağrı kesici yuttum ancak bi parça kesti, bu adet sancılarının çocuk olmamasında etkili olduğuyle ilgili bişey duydunuzmu, anneminde bekarken çok olurmuş 8 sene çocuğu olmamış buda beni düşündürüyo bazen

idrar yollarında iltahap olunca idrar yanması olur diye biliyorum canım.ama iltahap olduğunu düşünüyorsan dr git cünkü tehlikeli olabiliyor gebelikte.

bende yanma olur diye biliyorum.suyu az mı içersin.yazın idrarın sarı gelmesi fazla terleme nedeniyle sıvı kaybı ve suyu yetersiz içmeden dolayı olur diye düşünüyorum ama yinede dr a git istersen için rahat etsin

canım korunurken hap ile korunduysan ağrıyı azaltır.gebeliği önlemesine gelince hiç öyle birşey duymadım.ağrın cok oluyorsa adetine yakın kendini üşütmemeye ve ağır kaldırmamaya dikkat et cünkü o zaman daha cok ğrıyor.benimde bekarken cok ağrırdı.ama evlenince azaldı ilaç içmeden bile durabiliyorum.ama eğer adetime yakın temizlik yapıp sularla uğraşıp cok eğik durursam yada ağır kaldırırsam ağrım oluyor ancak o zaman ilaç içiyorum

ben sağlık konusunda çok boşveriyorum ya huyum kurusun hep böyleydim hiç dikkat etmem kendime, yediğimiz içtiğimiz hep sağlıksız şeyler, hastalıklarımda günlük hayatımı etkileyecek kadar olmazsa yine hayatta gitmem doktora, en son geçen sene konuşamayacak kadar boğazım şişmişti o zaman gittim yine gitmezdimde malum mesleğimiz gereği konuşmam gerekiyodu

benimde sancılı oluyordu bekarken ama ben birşeyin farkına vardım.kendime dikkat etmeyip üşüttüğüm zaman oluyordu sancılar.ama dikkat ettiğim zaman olmuyordu.evlendikten sonrada aynı şekilde oluyordu ama yazın üşütmek biraz zor son 2 aydır çok kötü oluyor adet sancım.ama çocuk olmamasını buna bağlamıyorum ben.çok sancılı adet olup hamile kalan tanıdıklarım oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…