Erken Hamilelik Belirtileri

of ya bugun bende stres oldum su hamilelik konusunda.ama sadece bugunluk birşey diyorum.devamı gelmeyecek bugunun inşallah.

bizim günlerimiz aynı sayılır,sende bi değişiklik fakan varmı

dünden beri göğüs uçlarımda zonklama oluyor dokununca.2 gündür canım ekşi şeyler istiyor geçen gün limon yedim kesmedi.birde 2 gündür çok sık tuvalete gidiyorum.ama belirti demek için erken daha

kızlar ben bayramda memlekete gidicem sizinle görüşemicez o zamanlarda, inşallah bende dahil olmak üzere dönüşte hamiş haberlerinizi alırım ve veririm, çatlarım ben dönene kadar aöa dualarım sizinle olaak hepinizden ümitliyim ben bu sefer

sizin hamiş haberlerinize sevinirken ben acaba bende hamiş olabilirmiyim diyeceğim.aman kızlar yalnız bırakmayın beni o zmaanlarda.

umutsuz daha önce adet olacağında göğüslerin ağrırmıydı

evet şişer ağrırdı, birde okadar sinir bi durumki son aylarda adetime yakın idrar rengim koyulaşıyo ve sık idrar gidiyorum yani adet belirtisi diye hiç sevinemicem, hepsi zaten normalde olan şeyler

ben hamiş kaldığımdada bu sayfalarda olucam.genelde hamile kalanlar başka topiglere kaçıyorlar ya nasıl kızıyorum.hamiş kalmaya çalışırken nasıl dertleşildiyse birşeyleri paylaştıysak hamişlikten sonra bu değişmemeli bence.

umutsuz sende belirtim yok diye üzülme sakın pskolojik bir belirti olmasındansa hiç olmaması daha iyi.hem belirti yasaayan cok kişi gebe olabiliyor.ayrıca zaten yeni döllenme oolmussa yada birkaç gune kadar olacaksa belirti falan olmazkı.sen içini rahat tut.4. ay değilmi senin bu ay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…